Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Vila

Shang Hai

Vila O le Villa na musuia e le ata tifaga The Great Gatsby, aua o le alii e ana, e i ai foi i le pisinisi tautupe, ma le teine talimalo fiafia i le tuai Shanghai Art Deco faiga o 1930s. Ina ua maeʻa ona suʻesuʻe e le Au Tufuga le itu o le fale, ona latou iloa ai lea e iai foi le Art Arto style. Na latou fausia se avanoa tulaga ese e fetaui lelei ma le tagata e ona le fiafia 1930s Art Deco sitaili ma e o gatasi ma olaga fou o aso nei. Ina ia faʻatumauina le sologa lelei o le avanoa, Na latou filifilia ni Farani meaafale, moli ma mea faigaluega na mamanuina ile 1930s.

Vila

One Jiyang Lake

Vila O se fale tumaoti lea i le itu i Saute Saina, o loʻo faia ai e le au suʻesuʻe le talitonuga a le Zen Buddhism i le faʻatautaia o le fausaga. I le lafoaia o le le tatau ai, ma le faʻaaogaina o le masani, mea le mautinoa ma metotia puʻupuʻu metotia, na faia ai e le au atamamai se faigofie, filemu ma le mafanafana i aso nei oriental nofo ai avanoa. E faʻaogaina e le faʻaogaina faigofie se mea e faʻaaoga ai se mea taua e pei ona masani ai.

Fomai Falemaʻi Faʻalelei

Chun Shi

Fomai Falemaʻi Faʻalelei O le ata o loʻo i tua atu o lenei poloketi "o se falemaʻi e le pei o se falemaʻi" ma na faʻamalosia e nisi o fale laititi ae aulelei, ma e faʻamoemoe le au filifilia, o lenei fomaʻi fomaʻi ua i ai uiga faʻapitoa. Ole auala lea e mafai ai e le au valaʻaulia lagona le matagofie ole lalelei ma se siosiomaga toʻafilemu, ae le ose faʻafitauli ole nofoaga. Na latou faʻaopopoina le faʻaputuga i le faitotoʻa ma le vaitaʻele mamao. O le vaitaʻele vaaia vaʻaia fesoʻotaʻi ma le vaituloto ma atagia mai ai le tusiata ma le ao, tosina ai malo.

Pisinisi Malolo

Rublev

Pisinisi Malolo O le ata o le potu malolo ua faʻamalosia i luga o le Rusia, o le Tatlin Tower, ma le aganuu a Rusia. O le faʻafiafia foliga 'olo o loʻo faʻaaoga o loʻo vaʻaia mata i le potu malolo, o lenei e fausia ai avanoa eseʻese i le potu malolo o se isi ituaiga o faʻataʻitaʻiga. Ona o le lapotopoto kapeneta potu, o le potu malolo o se nofoaga mafanafana ma sone eseese mo le aofaʻi atoa o 460 nofoa. E muamua vaaia le eria ma tulaga eseese o le saofai, mo le 'ai; faigaluega; faamafanafanaina ma malolo. O le lapotopoto moli matagi e faʻatulaga i le soʻosaʻosaʻoina o taualuga o loʻo iai le malamalama tele na suia i le ao.

Fale Nofoia

SV Villa

Fale Nofoia Ole nofoaga ole SV Villa o le nofo lea I totonu o se taulaga ma avanoa o loʻo iai ile taulaga, faapea foi ma le fausiaina ole taimi nei. O le nofoaga, faatasi ai ma le le mafaatusalia vaʻaiga i le taulaga o Barcelona, Montjuic Mountain ma le Sami Metitirani i tua atu, o faʻaosofia ai tulaga le masani ai moli. O le fale e taulaʻi i mea i le lotoifale o mea faʻaleaganuʻu ma auala masani gaosiga aʻo ia tausisia pea le maualuga maualuga o mea matagofie. O se fale e iai le faʻaaloalo ma le faʻaaloalo i lona tulaga nofoaga

Fale Fale

The Square

Fale Fale O le Suiga ole manatu o le suʻesuʻeina tusiata o fesoʻotaʻiga i le va o foliga 'eseʻese o loʻo tuʻufaʻatasia e fai e pei o le unaʻiina o vaega. O le poloketi e aofia ai iunite 6 mea taʻitasi o loʻo tuʻufaʻatasia 2 pusa uta o loʻo fofola luga o le tasi ma fausia se laupepa L. O nei laupepa foliga o loʻo faʻatutuina i avanoa faʻapipiʻi o loʻo fausiaina Voids ma mautu ia maua ai lagona o fegasoloaʻiga ma ia lava le malamalama o le ao ma le lava faʻaletonu. siosiomaga. Ole faʻamoemoe autu ole faia o se tamai fale mo i latou e momoe ile po i auala e leai se fale poʻo se malutaga.