Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Faletalimalo Totonu Ata

Stories Container

Faletalimalo Totonu Ata O le uta e laʻu uta i nofoaga. O loo maua nofoaga malolo mo tagata femalagaaʻi. O se nofoaga malolo le tumau o se mea latou te tutusa ai. O le mafuaaga lena faʻaaoga le "container" o le manatu o faletalimalo. O le faletalimalo e le gata o se nofoaga malolo, ae o se potu foi ma uiga. E tofu potu uma ma lona faʻaaliga ma uiga. O le mea lea, fausia valu eseese suites e pei o mea nei: Indulge, Evolve, WabiSabi, Shine Flower, Pantone, Fantasy, Journey ma Ballerina. E le gata o se nofoaga e malolo ai le Fale o le Fale o Fale, ae o se sapalai mea mo lou agaga.

Tofi Totonu O Ofisa

Yuli Design Studio

Tofi Totonu O Ofisa O loʻo i ai pea le tele o faitotoʻa laupapa faʻailoga i luga o le faʻataʻoto i luga o le fale, e faʻataʻamilomilo ai faʻalavelave. Lenei faanatinati mafaufau pe faʻafefea ona toe suia le laupapa faʻailo e faʻaleleia ma faʻaleleia atili le aʻafiaga na aumaia e na mea teuteu fafo. O le tulaga i totonu e o le decompose le muamua faatulagaga. Faʻaalia faʻanatura moli. O le lotoa e fausia e maualuga avanoa. Lea e sui ai faasitepu. Suiga o le mea na tipiina ai faasitepu o le taimi o faʻataʻamilosaga masani. Ole mea lea e tupu ai se avanoa fou mai taimi tuai.

Lauulu

Taipei Eros

Lauulu O lauulu e faʻavae i luga o le laufanua o lanu uliuli, paʻepaʻe, ma efuefu. O gaioiga o lauulu-sasaina ua faaliliuina i totonu o le tele o le au faʻatagata. O le tafatolu tafatafa e faʻataʻitaʻiina ia poloka aoga ma vaalele mai luga o le fola i luga o le fola e ala i gaioiga o le tuupo, tipi, ma le suisui. O moli malamalama o loʻo faʻamauina i laina vaeluaina e fesoasoani i le tele o fulu moli, e aoga e avea ma moli faʻapipiʻi aʻo fofo le tulaga o le faʻalo i lalo o le taualuga. Ua latou faʻalautele ma faʻasolosolo ma le faʻataʻuina mai o le faʻata tele lava, tapuni saoloto i le va o vaʻalele ma le taʻi tolu foliga.

Togalaau Tumaʻoti

Ryad

Togalaau Tumaʻoti O le luʻitau e aofia ai le faʻafouina o se fale tuai o le atunuʻu ma liua le malo o le filemu ma le toʻafilemu, galue maeʻaeʻa uma i luga o le fale atiaʻe ma laufanua. Na faafouina le fofoga, sa faia galuega lautele i luga o le fola ma le aau ma pupuni puipui na fausia, fausia fou fou uamea mo archways, puipui ma pa. O togalaʻau, alavai ma le faatanoa, faatasi ai ma uila, meafale ma mea faʻatino na malamalama lelei foi.

Cafe Ma Le Faleʻaiga

Roble

Cafe Ma Le Faleʻaiga O le aitia o lana ata na ave mai le US steak ma smokehouses, ma o se taunuuga o le vaega suʻesuʻe muamua, na filifili le 'au suʻesuʻe e faʻaaoga le fafie ma le paʻu ma lanu uliuli pei o le uliuli ma le lanumeamata, faʻatasi ai ma le auro ma le rosa. auro na avea ma se mafanafana ma moli moli mama. O le Uiga o le mamanu o 6 tetele faʻamamaina moli fulu e aofia ai 1200 tusilima faʻaogaina uamea anodized. A o le 9 mita pa pa, lea e ufitia e le 275 senitimita faamalu o loʻo aofia ai fugalaʻau aulelei ma eseʻese, e aunoa ma se lagolago ufiufi le pa uila.

Tusiata Atiaʻe Suʻesuʻega Ma Atiaʻe

Technology Center

Tusiata Atiaʻe Suʻesuʻega Ma Atiaʻe O le ata tusi ata o le Nofoaga Tekonolosi e fai ma taʻiala e tuʻufaʻatasia le tuufaatasiga o fale fausaga i totonu o le laufanua lata ane, o se nofoaga filemu ma le manaia. O lenei faauigaina Manatu fai le faʻasologa o se faʻailoga o uiga o tagata, ua faʻataʻitaʻiina i le faʻamanuiaga poto o tagata suʻesuʻe oeo le a galue ai, faʻaalia i lona palasitika ma fuafuaga faʻamalosi. O le mataina ma le tuʻufaʻatasia o taualuga i le concave ma le cvex foliga toetoe lava paʻi atu i le faʻailoaina laina faʻataʻutaʻu faʻamanino mai faapea, o uiga autu o le tusiata fale.