Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Teuga Aoina

Future 02

Teuga Aoina Polokalama Future 02 o se teuga koleni ma se malie malie ma olaola musuia i le lio manatu. E tofu fasi mea ma le Polokalama Fesoasoani Fesoasoani Polokalama, fausia atoa pe o se vaega ma Filifilia leisa Sintering poʻo le Steel 3D lolomiina tekinolosi ma lima faʻauma ma metotia silversmithing masani. O le aoina maua musumusuga mai le foliga o le lio ma ua fuafuaina ma le faʻaeteete e vaʻavaʻaia talitonuga Euclidean i faʻataʻitaʻiga ma foliga o laei, e faʻatusa mai, i lenei auala se amataga fou; o se amataga mo se lumanaʻi fiafia.

O Le Peleue Peleue

Renaissance

O Le Peleue Peleue Alofa ma lautele. O se tala matagofie na faʻaalia i le ie, suʻisuʻi ma manatu faʻavae o lenei 'ie, faʻatasi ai ma isi lavalava uma o le aoina. O le tulaga ese o lenei vaega e mautinoa mautinoa le taulaga fausaga, minimalistic tago, ae o le a le mea e sili ona maofa iinei, ae ono mafai ona o lona lautele. Naʻo ou mata, faʻamolemole. Muamua, e tatau ona e vaʻai i se tagata matuia o loʻo alu atu ia te ia matuia..lue galuega. O lenei, lulu lou ulu, ma i ou luma lava o le ae vaʻai i se ofu lanumoana lanumoana tusi, ma nisi 'maneta mafaufauga luga. Tusia e se lima. Ma le alofa, Toefaafouina!

O Loʻo Gagau Mata

Blooming

O Loʻo Gagau Mata O mamanu o fulufulu mata a Sonja na musuia e fugalaʻau fugalaʻau ma vave ona matamata. O le tuʻufaʻatasia o mea totino o le natura ma mea faʻagaioia a le faʻavaomalo matamata na atiaʻe e le mamanuina se mea e mafai ona faʻaliliu e faigofie ona faʻataʻitaʻia e tuʻuina atu ni foliga eseese. O le oloa na fuafuaina foi ma faʻataʻitaʻiga faʻapitoa avanoa, aveina o le itiiti la avanoa i le mea e feaveai ai ato. O tioata o loʻo gaosia e leisa-tipi plexiglass ma Orchid fugalaʻau lolomi, ma o faʻavaʻa e faia faʻatulagaina masani faʻaaoga faʻaaogaina 18k auro apamemea.

Tautaliga Felanulanuaʻi

Blue Daisy

Tautaliga Felanulanuaʻi O Daisy o ni fugalaʻau tuʻufaʻatasia ma ni fugalaʻau tuʻufaʻatasia e tasi, o le pito i totonu ma le vaega i fafo o le petala. O loʻo faʻatusa mai le fesoʻotaʻiga o tagata e lua o loʻo avea ma alofa moni poʻo le sili o le noataga. Le mamanu tuʻufaʻatasia i le tulaga ese a daisy fugalaʻau faʻatagaina le tagata ofuina e ofuina le Blue Daisy i tele auala. Ole filifiliga ole safir lanumoana mo petale ole faʻamamafa o musumusuga mo le faʻamoemoe, manaʻo ma le alofa. Sappira samasama filifilia mo le fugalaʻau tutotonu e ufiufi le tagata faʻaoga e lagona se lagona o le fiafia ma le faʻamaualuga na tuʻuina atu i le tagata faʻaoga le toafilemu ma le mautinoa i le faʻaalia o lona matagofie.

Pendant

Eternal Union

Pendant O le Faavavau Union e Olga Yatskaer, o se tusiupu faapolofesa na filifili e tuliloa se galuega fou o se teuga teuteuina, foliga faigofie ae tumu i uiga. O nisi e maua i totonu o le paʻi o Celtic teuga poʻo se faʻailoga Herakles. O le fasi mea e fai ma sui o le tasi foliga e le iʻu, ua pei o foliga tutusa e lua. O lenei aafiaga ua faia e ala i grid-pei o laina vaneina i luga o le fasi. I se isi faaupuga - o itu e lua ua fusia faʻatasi pei o le tasi, ma le tasi o le tuʻufaʻatasia o le lua.

Teuga Aoina

Ataraxia

Teuga Aoina O le tuʻufaʻatasia ma faiga ma alualu i luma o tekinolosi, o le poloketi e fausia ni mea teuteu e mafai ona avea le tuai Gothic elemene i se fou sitaili, talanoaina le gafatia o tu masani i le taimi nei. Faatasi ai ma le fiafia i le auala e ala ai ona faʻaosofia e le faʻafiafiaga Gothic le au maimoa, o le poloketi e taumafai e faʻaosofia le poto masani o tagata e ala i fefaʻatauaʻi fegalegaleaiga, suʻesuʻeina le fegalegaleaiga i le va o mamanu ma tagata e ofuina. O maa taua faʻalenatura, o se paʻu laʻititi-faʻailogaina mea, na tipiina i luga o laʻasaga tulaga ese e lafo a latou lanu i luga o le paʻu e faʻaleleia atili ai le fegalegaleaiga.