Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Asoa

Extravaganza

Asoa O se collier matagofie e musuia i ruffs, ua leva o teuga o oe ua mafai ona e vaʻaia i luga o le tele ata matagofie o le XVI ma XVII seneturi. Faʻailoaina e se ata o aso nei ma fou, faʻafaigofie foliga masani ruffs taumafai e avea o ia i aso nei ma aso nei. O se aafiaga alualu i luma e maua ai le matagofie i le tagata e ofuina, e faʻaaogaina le lanu uliuli poʻo le paʻepaʻe faʻataga faʻateleina o tuʻufaʻatasiga ma se mamanu fou ma mama. O se tasi fasi fasi asoa, fetuutuunai ma malamalama. O se mea le taua ae i se fausaga maualuga foliga matagofie faia o lenei collier e le na o se maataua ae o se tino teuteu fou.

Polokalame O Mea Na Tutupu

Russian Design Pavilion

Polokalame O Mea Na Tutupu faaaliga, mamanu tauvaga, mafutaga faaleaoaoga, faaleaoaoga mamanu faufautua ma lomia faasalalau poloketi faamoemoeina e siitia Rusia tagata mamanu ma ituaiga i fafo. O a matou gaioiga faʻamalosia Rusia tautala tagata mamanuina e faʻaatoatoaina o latou iloa ma tomai e ala i poloketi faʻavaomalo ma fesoasoani ia latou malamalama i la latou matafaioi i le mamanu nuu, pe faʻapefea ona siitia ma faia a latou oloa tauvaga, ma fatuina fou fou.

Paravent

Positive and Negative

Paravent Lenei oloa o loʻo avea ma galuega ma matagofie i le taimi e tasi, sipela i se faʻaaliga o aganuu ma aʻa. 'Positive and Negative' paravant galue o se fetuunai ma feaveaʻi pa puipui mo faʻalilolilo lea e le protrude pe faʻalavelaveina se avanoa. O le faʻaupuga Isalama ua faʻaalia se faʻapipiʻi pei o se gaioiga ua toesea ma ese-fuaiupu mai le mea a Corian / Resin. E tutusa ma le yin yang, e iai lava sina mea lelei ile leaga ma e iai taimi uma e le lelei ai ile lelei. A goto le la i luga o le 'Positif ma Le Lelei' o le taimi moni lava o lona susulu taimi ma le paolo laufanua vali le potu.

Cocktail Pa

Gamsei

Cocktail Pa Ina ua tatalaina Gamsei i 2013, hyper-localism faʻalauiloaina i se malae o gaioiga lea sa oʻo i lena taimi na sili lava ona faʻatapulaʻaina i le meaʻai. I Gamsei, mea mo pipi fai ai pe vaoina vao pe tupu mai i le lotoifale faifaatoaga faifaatoaga. O le pa puipui, o se faʻaauau manino o lenei filosofia. E pei lava o cocktails, Buero Wagner faʻatau uma ni mea i le lotoifale, ma galue faʻatasi ai ma le gaosi oloa i le lotoifale e gaosia ni fofo masani. Gamsei o se atoa tuufaatasia manatu lea e liliu ai le mea na tupu o le inu puaa i se tala fou.

Fagu Sami

PURE

Fagu Sami O le aitia o lenei fou productrange o le "Free mai". O le faigofie lea, na matou fatuina se faʻataʻamilomilo e leai se faʻafiafiaga. E masani lava mo peʻa fagu sami e pouliuli ma pipiʻi afifi, o la matou mamanu o le "Saʻoloto mai" soʻo se mea foliga. I le isi itu, o le laina e mo le afaina ma meaai-tagata malamalama. Ia e foliga mai e toetoe lava a faia ma le iloa se ituaiga o falemaʻi. Le faʻatauga amata i Ianuari 2013 ma ua matua manuia lava. Le tali mai a le pisinisi faʻatauga o: O loʻo matou faʻatali umi mo se taimi umi mo le aulelei ma mafaufau lelei manatu. O le tagata fiafia o le a fiafia i ai.