Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Laulau Galuega

Timbiriche

Laulau Galuega O le ata foliga mai e atagia mai ai pea le suia olaga o le tagata i nei ona po i se polyvalent ma avanoa fatufatu ai ma se tasi laugatasi luga e ala i le toesea po o le iai o le fasi laʻau e seʻe, aveese pe tuu, ofo atu se le gata o avanoa e faʻatulaga ai mea i totonu o se galuega avanoa, faʻamautinoaina le tumau i le aganuu faia nofoaga ma e tali atu i manaʻoga o taimi uma. O tagata na mamanuina e musuia e le aganuu timbiriche taʻaloga, toe faia le taua o le ofaina o le matrix o le tagata lava ia mea feaveaʻi lea e maua ai se nofoaga faʻafiafia i le fale faigaluega.

Kapeta Fetuunai

Jigzaw Stardust

Kapeta Fetuunai O fala e faia i rhombus ma hexagons, e faigofie ona tuu i tafatafa o le tasi le isi ma le anti-slip luga. Atoatoa e ufiufi fola ma e oʻo foi i puipui e faʻaititia ai leo le lelei. O fasi e sau i 2 ituaiga eseese. O moli piniki moli e lima lima i le NZ fulufulu ma laina tusitusi i faʻi fiber. O pepa Blue e lomia i luga o fulufulu.

Kitara Eletise

Eagle

Kitara Eletise O le Eagle e faʻaalia se manatu fou o le kitara eletise e faʻavae i luga o le mama, futuristic ma le faʻatulagaina mamanu ma le fou mamanu gagana na musuia e le Streamline ma le Organic design filosofia. Faiga ma galuega faʻatasia i se atoa faʻatasi ma paleni paleni, felafolafoaiga voluma ma laina matagofie ma le lagona o tafe ma saosaoa. Masalo o se tasi o le sili ona māmā eletise uila i le moni maketi.

O Tautau Lamepa

Space

O Tautau Lamepa O le mamanuina o lenei asoa sa musuia e le elips ma parabolic taamilosaga o asteroids. Le uiga ese o le lamepa ua faʻamatalaina e anodized alumini pou o loʻo fuafua lelei i le 3D lolomi mama, faia o le paleni atoatoa. Le paʻepaʻe paʻepaʻe paʻepaʻe i le ogatotonu e ogatasi ma pou ma faʻaopopo i ona foliga foliga atamamai. Fai mai isi o le lamepa e foliga i se agelu, o isi e manatu e foliga o le manu lalelei.

Afi Kuka Seti

Firo

Afi Kuka Seti FIRO o se kuka matala eseese ogatasi ma feaveai 5kg mo afi tatala uma. Ole ogaumu o loʻo i ai ni ulo se 4, faʻapipiʻi ona tosoina i se mea faʻataʻavaleina ma le faʻafoeina o le lagolago mo le taofiofia o meaʻai. Ole auala lea e mafai ai ona faigofie ma saogalemu le faʻaaogaina ole FIRO e pei o se kapoti e aunoa ma le totoina o meaʻai ae o le ogaumu e taʻi afa auala ile afi. O ulo o loʻo faʻaogaina e kuka ma fai meaʻai ma e tago iai le tipi meaʻai e tipi i itu uma o ulo e ave i latou i le vevela faʻamalolosi taga ao vevela. E aofia ai foʻi ma le ie afu o loʻo i ai ma le ato o loʻo taofia uma ai mea aoga aoga.

Fala

feltstone rug

Fala Lagona paʻu o loʻo iai se fusi i ni maʻa moni. Ole faʻaaogaina ole ituaiga eseese o lalagaina e faʻaosofia ai foliga ma lagona ole fala. O maa e ese a le tasi mai le isi ile lapoa, lanu ma maualuga - o foliga luga ile foliga ile natura. O nisi o loʻo iai a latou moss effects. E tofu le maʻamaʻai maʻa faʻaʻumaʻau ua siʻosiʻomia e le 100% fulufulu. Ile faavae o lenei paʻu vaivai uma papa faʻasau ifo i lalo ole faʻamalosi. O le fala i tua o le fala, o se fala manino. E suʻi faatasi maa ma le fala.