Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Udon Faleaiga Ma Faleoloa

Inami Koro

Udon Faleaiga Ma Faleoloa Faʻafefea ona atagia mai ai le tusiata o se kuka? O le pito o le Wood o se taumafaiga e tali i lenei fesili. Ua toe faia e Inami Koro se mea fou a Iapani Iapani, ae o loʻo tausisi i faiga masani mo tapenaga. O le fale fou e atagia mai ai a latou auala e ala i le toe vaʻai i masani a Iapani. O laina o le tusi o loʻo faʻamatalaina ai foliga o le fale sa faʻafaigofie. E aofia ai le ipu tioata o loʻo nana i totonu o pou laupapa manifinifi, le taualuga ma le taualuga faʻataʻamilomilo faʻataʻamilo, ma pito o fale puipui e faʻailoa uma lava se laina e tasi.

Fale Talavai

The Cutting Edge

Fale Talavai O le pito vaʻaia o le pito o se talavai lea e faʻasino i le tuaoi o le Daiichi General Hospital i Himeji City, Iapani. I lenei ituaiga fale talavai e leʻo avanoa le tagata faigaluega i oloa pei o le faleʻoloa; ae o ana vailaʻau o le a saunia i tuafale e se fomaʻi pe a maeʻa ona aumaia se talavai. O lenei fale fou na faʻatulagaina e faʻalauiloa le ata o le falemaʻi e ala i le faʻailoaina o se ata ova maualuga-tekonolosi e tusa ma le auiliiliga o maʻi tekinolosi. E iʻu i le paʻepaʻe minimalist ae atoatoa avanoa avanoa.

Saina Faleaiga

Pekin Kaku

Saina Faleaiga Pekin-kaku faleaiga fou toe faʻafouina le auiliiliga toe faʻauʻuina o le mea e mafai ona avea faleaiga a Beijing faiga, teena le masani ai tele teuteu teuteu fiafia i se sili atu faigofie tusiata fale. O le taualuga o loʻo faʻaalia se Red-Aurora na faʻaaoga e faʻaaogaina ai le 80 mita le umi o ie pupuni, aʻo puipui o loʻo togafitia i piliki faʻaapo masani a le pogisa. O elemene faaleaganuu mai le meleniuma Saina e aofia ai Terracotta fitafita, o le mumu Red, ma Saina keramika na faailogaina i se minimalistic faʻaaliga maua ai se eseʻesega auala i mea teuteu.

Iapani Faleaiga

Moritomi

Iapani Faleaiga O le toe siʻitia o Moritomi, o se faleaiga e ofoina ai mea ai Iapani, i tafatafa o le lalolagi measina Himeji Castle faʻamatalaina le fegalegaleaiga i le va o mea, foliga ma aga masani a le faʻatupuina faʻauiga. O le avanoa fou taumafai e toe gaosia le 'olo maa' olo faʻatusa i mea eseese e aofia ai maa gaoa ma polesi, uliuli oxide uamea coated, ma tatami fala. O le fola e faia i tamai resin na faʻamau i iliili e faʻatusa ai le 'olo oʻo. Lua lanu, paepae ma uliuli, tafe pei o le vai mai fafo, ma le kolosiina o laupapa laupapa teuteuina faitotoa ulufale, i le fale talimalo.

Aiga Nofo

Sleeve House

Aiga Nofo O lenei fale tulaga ese e tasi na mamanuina e le tusiata iloga ma le sikola o Adam Dayem ma na manumalo talu ai nei tulaga lua i le tauvaga Amerika-Architects US Fale o le Tausaga. O le 3-BR / 2.5-taʻele fale o loʻo nofo ai i luga o matala, faʻavaveina laufanua, i se nofoaga e maua ai faʻalilolilo, faʻapea foi ma vaʻaiga mataga vanu ma mauga. E ui lava i faʻataʻitaʻiga, e pei ona faʻataʻitaʻia, o le fausaga na fuafuaina faʻa-ata e pei o ni vavaeʻoliʻo pei o ni voluma. O le mea lea e mafai ona fai ma vaʻaia i se laʻau faʻaʻaola, e maua ai le fale, o se gaoa ma le faʻaaogaina o le tau, o se faʻamatalaga i aso nei o fale tuai i le Vanu o Hudson.

Potu Avanoa

Surely

Potu Avanoa Ole ata lea ole aoga, ole paʻu male faleoloa e tuʻu faʻatasi uma lava ile tasi itu. Talu mai le tusiata o se atunuu-e faʻagaioia ofu laʻau matamoe fale gaosi. O le fale atoa, o loʻo taofia pea le faʻaaliga o le puipui, o le faʻaogaina o le avanoa, faʻaopopo se eseʻesega ma le fafo, e faʻatupuina ai foi le avanoa i luga ole va. Lafoai le tele o teuteuga faigata, faʻaaoga nisi teuteuga vaivai mo faʻaaliga na faʻatuina ai se lagona faʻamalieina. Ole eseesega ile va ole foafoaga male amataga e sili atu ona fetuʻunaʻi mo le gafataulimaina ole atinaeina ole avanoa ile lumanai.