Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Laei

Nyx's Arc

Laei A suluia e le malamalama i faʻamalama ma se tulaga lelei, o le a faʻatupuina se tulaga o mea lelei, moli e aumai tagata i totonu o le potu pe a le leiloa ma faʻafilemu le mafaufau, pei o le Nyx ma se mea lilo ma le leoa, o le faʻaaogaina o ie laminated ma mimilo e tautevateva ai faʻamatalaga o le matagofie.

Asoa

Extravaganza

Asoa O se collier matagofie e musuia i ruffs, ua leva o teuga o oe ua mafai ona e vaʻaia i luga o le tele ata matagofie o le XVI ma XVII seneturi. Faʻailoaina e se ata o aso nei ma fou, faʻafaigofie foliga masani ruffs taumafai e avea o ia i aso nei ma aso nei. O se aafiaga alualu i luma e maua ai le matagofie i le tagata e ofuina, e faʻaaogaina le lanu uliuli poʻo le paʻepaʻe faʻataga faʻateleina o tuʻufaʻatasiga ma se mamanu fou ma mama. O se tasi fasi fasi asoa, fetuutuunai ma malamalama. O se mea le taua ae i se fausaga maualuga foliga matagofie faia o lenei collier e le na o se maataua ae o se tino teuteu fou.

Teuteu-Tautaliga

Eclipse Hoop Earrings

Teuteu-Tautaliga E i ai se mea e tasi e faʻaauau ai ona puʻeina le matou amio, taofia matou ua maliliu i o matou ala. O le tala taufaʻasolopito mai e na o se gasetoto o le la ua afaina ai tagata mai i uluai tupu o tagata. Mai le pogisa faafuasei o le lagi ma le paʻu ese mai le la ua lafoia ai se ata umi o le fefe, masalosalo, ma le maofa i mea le mafaufauina. O le 18K sinasina auro taimane eclipse hoop earrings na musuia e le 2012 la. O le fuafuaga taumafai e pueina le natura lilo ma le matagofie o le la ma le masina.

Seevae Taugofie

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Seevae Taugofie Gianluca Tamburini laina o "seevae / foliga maata", faaigoaina Conspiracy, na faavaeina i le 2010. Conspiracy seevae faigofie tuufaatasia tekinolosi ma le matagofie. O mulivae ma alofivae na faia mai i mea e pei o le mama alluminium ma titanium, e lafoina i foliga faʻatagata. O le silika o seevae ua iloga ona o semi-taua maʻa taua ma isi mea matagofie. Maualuga tekonolosi ma mea pito sili ona lelei o loʻo avea ma faʻatagata o aso nei, ua i ai foliga o se seevae, ae o loʻo vaʻaia pea le paʻi ma le poto masani o tufuga tomai Italia.

Bros

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Bros Le amio ma le faʻatusa fafo o se mataupu faʻatagaina e suia le mamanu fou o se teuteuga. I le olaola natura tasi vaitaimi suiga i le isi. O le tautotogo e mulimuli i le taumalulu ma e sau le taeao pe a uma le po. O lanu foi e sui faapea ma le siosiomaga. O lenei mataupu o le sui, o le fesuiaʻiina o ata o loʻo aumai i luma i totonu o teuga o le «Asia Metamorphosis», o le aoina mai le mea e lua setete eseʻese, lua ata faʻaletagata e atagia i le tasi mea. O gaioiga faʻaleleia o le fauga e mafai ai ona suia le amio ma foliga o le teuteuga.

Analog Taga

Kaari

Analog Taga O lenei mamanu e faʻavae i luga o le tulaga masani 24h analog metotia (afa-saoasaoa lima lima). Lenei fausaga ua saunia i lua arc foliga oti oti. E ala ia i latou, le taimi liliu ma minute lima e mafai ona vaaia. O le itula lima (disc) ua vaevaeina i ni vaega se lua o lanu eseese na, faataamilomilo, faailoa AM po PM PM fuafua i le lanu lea e amata ona vaaia. O le minute lima e mafai ona vaʻaia e ala i le sili atu faʻataʻamilosaga arc ma fuafua pe o fea minute slot e fetaui ma le 0-30 minute vili (o loʻo i luga o le itu i totonu o le arc) ma le 30-60 minute slot (o loʻo i luga o le pito i fafo).