Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Tote Ato

Totepographic

Tote Ato Topographic musuia mamanu tote ato, e avea ma faigofie faigofie, aemaise lava i taimi o na pisi aso faʻaalu faʻatau pe feʻaveaʻi feau. O le agavaʻa taga Tote e pei o se mauga ma e mafai ona uuina pe aveina le tele o mea. O le Oracle ivi o le faʻatulagaina atoa o le ato, o le faʻafanua topografi foliga e avea ma mea tino e pei o se mauga e le mautonu luga.

Pendant

Taq Kasra

Pendant Taq Kasra, o lona uiga o le kasra arch, o le manatuaina o le Sasani Kingdom lea ua i ai nei i Iraq. O lenei meaʻai na faʻaosofia e le faʻalauaʻitele o le Taq kasra ma le maoaʻe o tupu tuai sa i ai i la latou fausaga ma mataupu, o loʻo faʻaaoga i lenei auala faʻaolaina e faia ai lenei faʻaaliga. O le uiga sili ona taua o se ata o aso nei ua na faia o se fasi ma se vaʻai faʻapitoa ina ia faʻataʻitaʻia le itu faʻataʻitaʻi foliga mai i se alavai ma aumai le faʻaupuga ma fai le faʻaaliga luma na ia faia se avanoa uila.

Womenswear Aoina

Utopia

Womenswear Aoina I lenei aoina, Yina Hwang na faʻamalosia sili i foliga e tutusa ma tutusa ma le paʻi mai lalo o musika aganuu. Na ia faʻatonutonuina lenei aoina e faʻatatau i lona taua i le taimi o ia lava e ofi ai ia fatuina se aoina o se mea aoga ae ova foi ofu ma mea e faʻaavanoaina ai le tala o lona poto masani. Uma le lolomi ma 'ie i le galuega e moni ma na ia faʻaaogaina tele PU paʻu, Satin, Mana Mash, ma Spandex mo le pito i lalo o ie.

Asoa Ma Tautaliga Seti

Ocean Waves

Asoa Ma Tautaliga Seti O le asoa o le sami vasa o se mea matagofie lea o mea teuteu o aso nei. O le autu faʻavae o le vasa. O lona lautele, malosi ma le mama o mea autu ia e faʻatinoina i le asoa. O loo faʻaaogaina e le na faia se paleni paleni ma le paʻepaʻe lelei e faʻaalia ai se vaʻai i le folo o galu o le sami. E tusilima i le 18K papaʻe auro ma teuteu i taimane ma lanu moana lanu moana. O le asoa e matua tele ae malie. E mamanuina e faafetaui uma foliga o laupepa, ae sili ona fetaui lelei ina ia faʻafefiloi ma se ua le o le a le faʻataʻamilo.

O Le Lalagaina Ie

The Withering Flower

O Le Lalagaina Ie The Withering Flower o se faʻamanatuina lea o le malosi o le fugalaʻau ata. O le fugalaʻau o se mataupu lauiloa tusia o faʻapitoa faʻapitoa i tusitusiga Saina. I le faʻatusatusaga i le lauiloa o le fuga o le fugalaʻau, ata o le fugalaʻau fugalaʻau e masani ona fesoʻotaʻi ma jinx ma tapoleni. O le aofaʻiga e vaʻavaʻai i foliga o se lagona o le nuʻu i luga o mea taua ma le faʻamaoni. Fuafuaina i 100cm i le 200cm le umi o ofu tulle, silkscreen lolomi i luga o ie matala ie, o le metotia tekinolosi faʻatagaina le lolomi e tumau opaque ma fola i luga o mesh, faia se foliga o lolomi lolomi i luga o le ea.

Mama

Arch

Mama O le tagata mamanuina maua musumusuga mai le foliga o le lengki fausaga ma le nuanua. Lua faʻatonuga - o se tupua foliga ma se mataua foliga, o loʻo tuʻufaʻatasia e fausia ai se tasi numera tolu vaega. I le tuʻufaʻatasia o laina laʻititi ma faʻaoga ma faʻaaogaina mea faigofie ma masani, o le faʻaiuga o se mama faigofie ma matagofie o loʻo faia le lototele ma taʻalo e ala i le tuʻuina atu o le avanoa mo le malosi ma le fati e tafe ai. Mai i itu eseese faʻaalia le foliga o le mama - o le mataua foliga foliga mai i le pito i luma, foliga sikuea mai le itu itu, ma o se koluse o lo o maimoaina mai le pito i luga. Ole tuʻuina atu ole malosi mo le tagata e ofuina.