Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Fale

Geometry Space

Fale O lenei poloketi o se poloketi o loʻo i le [SAC Beigan Hill International Arts Center] i vaipanoa o Shanghai, o loʻo iai se fale tusiata i totonu o nuu, o loʻo tuʻuina mai le tele o gaioiga faʻaleaganuʻu, vila e mafai ona avea ma ofisa poʻo potu poʻo le fale, o le scape centre o loʻo iai se laʻau tele i le vaituloto. , o lenei faʻataʻitaʻiga o loʻo tu tonu i le vaituloto. O le mea faʻapitoa o le fale o le avanoa i totonu e aunoa ma ni pou, lea e maua ai le tele fesuiaiga ma fatufatuga i le mamanu i totonu o le potu, ae faapea foi ona o le saolotoga ma le fesuisuiai o avanoa, o le fausaga i totonu, o le metotia o mamanu e sili atu fesuisuiai, o le lautele geometry faia totonu avanoa i le lotoifale, tusa lava ma le fesoʻotaiga ma fatufatuga o loʻo tuliloaina e le [Art Center]. O vaeluaga ituaiga vaʻa ma sitepu autu o loʻo i le ogatotonu o totonu o le potu, ae o le itu tauagavale ma le itu taumatau o loʻo vaeluaina-sitepu, o lea o le aofaʻi o le lima eseʻaleʻalega sitepu tulaga e fesoʻotaʻi le avanoa.

Galuega igoa : Geometry Space, Tagata igoa igoa : Kris Lin, Tagata ole igoa ole igoa : Shanghai SHENG QING Real Estate Development Company Limited.

Geometry Space Fale

Lenei matagofie faʻatulagaina o se manumalo o le auro mamanu faʻailoga i moli oloa ma moli poloketi mamanu tauvaga. Oe tatau mautinoa vaʻai i le auro taui-manumalo tisaini 'mamanu faila e maua ai le tele o isi fou, fou, muamua ma fatufatu moli oloa ma moli galuega galuega fuafuaina.

Le na fuafuaina le aso

Le au mamanu, tusiata ma tusiata sili a le lalolagi.

O le lelei o le mamanu e tatau ona aloaia. Aso uma, matou te fiafia e faʻaalia ni tagata mataina na faia latou fatufatu mea fou ma fou tisaini, ofoofogia fausaga, fausaga matagofie ma fatufatu ata. O le aso, matou te faʻaalia ia te oe se tasi o sili sili ona matagofie lalolagi. Siaki se faʻailoga manumalo-faʻailoga portfolio i aso nei ma maua lau musumusuga fausaga i aso uma.