Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Laulau

Baboor Dawar Line

Laulau I le taumafaiga e sili atu i tapulaʻa o tulaga masani ma taumafaiga faifai pea e palu faatasi tala faasolopito o Aikupito ma mea faaneionapo o le fausaga na tuuina atu i mea ma faʻamaeʻaina, o lenei vaega iloga "Baboor" na musuia e le masani "Primus ogaumu" o se mea na avea ma mea taua mo i le silia ma le seneturi ma o loʻo iai lava lona faʻaaogaina tele e oʻo mai i lenei aso i nuu i tua. O le toe faʻamanatu lea o se tasi o aitema tele, ia sa avea muamua o se oloa taʻutaʻua ma a o faʻasolo atu taimi ua faʻasolosolo mai le faʻaumatia i se mea tuai. Soʻo se mea e mafai ona avea ma mea taua tele pe a vaʻaia ma faʻalauiloa vaʻaia.

Galuega igoa : Baboor Dawar Line, Tagata igoa igoa : Dalia Sadany, Tagata ole igoa ole igoa : Dezines Dalia Sadany Creations.

 Baboor Dawar Line Laulau

Lenei fausaga lelei o se manumalo o le design Award i le pusa tuʻuaga faʻaaliga. Oe tatau ona mautinoa vaʻai i le manumalo-manumalo tagata atamamai 'mamanu tusi folau e iloa ai le tele o isi fou, fou, moni ma fatufatu mea afifi mamanu galuega.

Mamanu o le aso

Maofa mamanu. Lelei le mamanu. Sili mamanu.

O fuafuaga lelei e fausia ai se aoga mo le sosaiete. I aso uma tatou faʻaalia se ata faʻapitoa o le poloketi e faʻaalia ai le sili atu i le mamanu. Lenei aso, ua matou fiafia lava e faʻaalia se mamanu-manumalo-manumalo e faia se eseesega lelei. O le a matou faʻaalia sili sili atu tele ma musuia ata i aso uma. Ia e mautinoa e asiasi mai ia i matou i aso uma e fiafia ai i fou lelei mamanu oloa ma poloketi mai sili atamamai i le lalolagi atoa.