Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Faʻailoga O Pisinisi

Predictive Solutions

Faʻailoga O Pisinisi Predictive Solutions o se foaʻi atu ni polokalama faakomepiuta mo prognostic analytics. O oloa a le kamupani o loʻo faʻaogaina e faia ai vaʻaiga i le iloiloina o faʻamatalaga o iai. Le faʻailoga a le kamupani - vaega o se lio - foliga o le pai-siata ata faʻataʻitaʻi ma o se ata sili ona faʻalelei ma faʻafaigofieina o se mata i le faʻamatalaga. O le faʻailoga tulaga "faʻasusulu malamalama" o se avetaavale mo uma ituaiga ata. Uma fesuisuiai, vaʻavaʻaia fagu pepa ma faʻataʻitaʻiga faigofie faʻaaogaina o loʻo faʻaogaina e avea ma faʻaopoopoga ata i luga o le tele o talosaga.

Galuega igoa : Predictive Solutions, Tagata igoa igoa : Mikhail Puzakov, Tagata ole igoa ole igoa : Predictive Solutions.

Predictive Solutions Faʻailoga O Pisinisi

Lenei matagofie faʻatulagaina o se manumalo o le auro mamanu faʻailoga i moli oloa ma moli poloketi mamanu tauvaga. Oe tatau mautinoa vaʻai i le auro taui-manumalo tisaini 'mamanu faila e maua ai le tele o isi fou, fou, muamua ma fatufatu moli oloa ma moli galuega galuega fuafuaina.