Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Equestrian Complex

Emerald

Equestrian Complex O le ata fausaga fausaga ma le fanua vaʻaia foliga ata faʻatasi tuʻufaʻatasia uma fale ono e faʻaalia ai le faʻatinoina o taʻitasi. Faʻaopoopoga foliga o malae ma fale o loʻo faʻatatau i pulega tuʻufaʻatasia autu. Ono-itu fale e pei o tioata faʻataʻoto malolo i laupapa laupapa faʻapea foi i asoa. Tafatolu tafatolu teuteuina i le faataapeapeina o tioata pei o emarala auiliiliga. Faʻapaʻepaʻe paepae fausiaina faʻamamafaina autu ulufale. O le facades grid o se vaega foi o avanoa i totonu, e iloa ai le siʻosiʻomaga e ala i le upega tafailagi malamalama. Totonu faʻaauau autu o fausaga laupapa, faʻaaogaina fua o elemeni e sili atu faʻatusatusa fua tagata.

Failauga Faʻili

Sestetto

Failauga Faʻili O se faʻaupuga orchestral o failauga e taʻalo faʻatasi e pei o ni tagata musika moni. Sestetto o se tele-auala leo leo e taina ai mea fai pese tasi auala i vavae leo eseese o eseese tekonolosi ma mea faʻapitoa tuʻuina atu i le faapitoa leo tulaga, i totonu o le mama sima, resonating laupapa laupapa leo ma keramika pu. O le faʻafefiloi o ala ma vaega e toe foʻi mai i le tino i le nofoaga o faʻalogo, pei o se konaseti moni. Sestetto o le potu faʻaili a le pese puʻeina. Sestetto e tuusaʻo gaosia e ia na tusia Stefano Ivan Scarascia ma Francesco Shyam Zonca.

Cafe

Perception

Cafe O lenei tamaʻi laʻau mafanafana lagona cafe o loʻo tu i le tulimanu o auala i totonu o se pitonuu filemu. O le nofoaga tutotonu-sauniuni sone faia se mama ma lautele le poto masani o le barista's gaioiga i tagata asiasi i soʻo se mea o le nofoa nofoa poʻo le nofoa nofoa i totonu o se cafe. O le taualuga mea e faʻaigoaina "Shading Tree" e amata mai i tua o le sone sauniuni, ma e ufiufi ai le sone tagata faʻatau e faʻatumuina ai le atemosifia o lenei cafe. E maua ai se le masani ai aʻafiaga fanua i tagata asiasi ma avea foʻi ma auala mo tagata e mananaʻo e leiloa i mafaufauga ma tofo kofe.

Nofoa Togalaau Lautele I Fafo

Para

Nofoa Togalaau Lautele I Fafo Para o se seti o lautele faitotoʻa nofoa fuafuaina e maua ai taofiofi fetuʻunaʻi i fafo nofoaga. Se seti o nofoa o loʻo i ai se tulaga uiga ese foliga ma matua 'eseʻese mai le masani ai vaʻaia vaʻaia masani nofoa mamanu Faʻaosofia e faigofie vaʻaia foliga, o lenei seti o nofoa fafo e lototetele, faʻaonapo nei ma talia faʻafesoʻotaʻiga. Uma ma le mamafa mamafa pito i lalo, Para A lagolagoina 360 feʻau faataamilo i lona tulaga, ma Para B lagolagoina felafolafoaiga bidirectional.

Laulau

Grid

Laulau O le Grid o se laulau na fuafuaina mai se grid system na faʻaosofia e le tuʻufaʻatasiga o Saina, o loʻo faʻaaoga ai le ituaiga fale laupapa e igoa o Dougong (Dou Gong) i vaega eseese o le fale. I le faʻaogaina o tuʻufaʻatasia o laʻau faʻavae, o le faʻapipiʻiina o le laulau o le faʻagasologa o le aʻoaʻoina e uiga i le fausaga ma le poto masani o le talaʻaga. O le lagolago fausaga (Dou Gong) e faia i vaega faigofie e mafai ona faigofie ona faʻasalalauina i le manaʻomia o le teuina.

Meaafale Faʻasologa

Sama

Meaafale Faʻasologa Sama o se moni meaafale faʻasologa e maua ai gaioiga, lagona faʻapitoa ma le tulaga ese e ala i ona laʻititi, aoga foliga ma malosi vaʻaiga aafiaga. O le aganuʻu faʻaosofia na aumaia mai le solo o ofu o loʻo faʻataʻamilomiloina i sauniga a le Sama, ua toe faʻamatalaina i lana ata e ala i le taʻaloga o le conic geometry ma le metotia punou metotia. O le faʻatagata faʻatulagaina o le faʻasologa e tuʻufaʻatasia ma le faigofie i mea, ituaiga ma gaosiga metotia, e ofaina galue & amp; penefiti faʻamanuiaga. O le iʻuga o se meafale mea fou faʻaonapo nei o loʻo tuʻuina mai ai se fesoʻotaʻiga uiga ese i nofoaga malolo.