Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Faʻaaliga Ma Feutagaiga Avanoa

All Love in Town Sales Center

Faʻaaliga Ma Feutagaiga Avanoa Nofoaga faʻapisinisi e mafai foi ona avea ma pisinisi-faʻataʻitaʻi vaega o loʻo tumu i faʻataʻitaʻiga ma mea matagofie pei o se fale mataaga ma falemataʻaga. E leʻi leva na mafaufau ni tagata mamanuina o le tuʻufaʻatasiga o tagata ma siʻomaga e taua tele nai lo le mea tatou te mafaufauina. Na matou fausia se potu i totonu e taia ai le faʻamalieina o tagata e ulufale atu i ai e ala i le faʻaaogaina tele o mea taugofie mea-moli moli, Ping Pong ma Kerisimasi teuteu polo. Na aumaia ai se tala o le fanua faʻatau atu o le faʻamaeaina galuega faʻatau atu i le tolu masina i lena taimi i le pisinisi atoa ona o le uiga ese o le faʻatulagaina.

Mama

Moon Curve

Mama O le lalolagi masani o loʻo feololo lava e pei ona faapaleni i le va o le maopoopo ma le vevesi. O se mamanu lelei e fausia mai ile tutusa feteʻena. O ona uiga lelei faʻamalosi, matagofie ma mea e tutupu mai i le aga a le tusiata e mafai ona tatala matala i nei faʻafeagai i le taimi o gaioiga. O le maeʻa fasi o le aotelega o le anoanoai o filifiliga e faia e le tusiata. O mafaufauga uma ma leai se lagona o le a mafua mai i galuega e malo ma malulu, ae o lagona uma ma leai se pule e maua ai galuega e le mafai ona faʻamatalaina o ia. O le fesoʻotaʻiga o mea ia e lua o le a faʻaalia upu o le siva o le ola lava ia.

Lamepa

Capsule Lamp

Lamepa O le moli amata na mamanuina mo se tamaswear ituaiga. O le musumusuga e maua mai i pusa meataalo meataalo mai tamaiti vending masini e masani ona maua i faleoloa. Vaʻavaʻai i luga o le moli, e mafai e se tasi ona vaʻaia se tele o fugalaʻau meataalo felanulanuaʻi, taʻitasi o loʻo tauaveina manaʻoga ma le fiafia na fafaguina ai se tasi talavou agaga. Ole aofaʻi o pusa e mafai ona faʻafetaui ma le anotusi ia suia pe a e manaʻo ai. Mai mea masani a tagata i aso uma i mea faʻapitoa, mea taʻitasi e te tuʻuina i totonu o laupepa avea ma se tala tulaga ese a oe, ma faʻaputu mai lou olaga ma tulaga o mafaufau i se taimi.

Ata Tifaga

Wuhan Pixel Box Cinema

Ata Tifaga "Pixel" o le faʻavae autu o ata, mamanuina mamanuina sootaga sootaga o feoai ma pixel avea ma autu o lenei mamanu. "Pixel" o loʻo faʻaaoga i itu eseese o le tifaga. O le pusa ofisa tele fale fale se tele teutusi teutusi fausia e sili atu 6000 fasi uamea stainless vaega. O le vaega faʻaali ata ua teuteuina i le tele o sikuea sikuea o loʻo faʻataʻamilomilo mai le puipui o loʻo faʻaalia ai le igoa matagofie o ata tifaga. I totonu o lenei tifaga, o tagata uma o le a fiafia i le sili o le siosiomaga o faʻatekinolosi lalolagi na faia e le aufaʻatasi o mea uma "Pixel".

Tofi

White Paper

Tofi O le tapoleni-pei totonu o totonu mea uma mo le tagata mamanuina saofaga fatufatuga ma fatuina avanoa mo le tele o faʻaaliga o gaioiga mamanu. A o alualu i luma galuega taʻitasi, o puipui ma laupapa o loʻo ufiufi i suʻesuʻega, tusia o latou ata ma faʻasalalauga, faʻamaumau o le faʻatinoina o soʻo se mamanu ma avea ma tusi ata a le au faʻapitoa. O paepae papaʻe ma faitotoʻa apamemea, lea e faʻataʻitaʻia ma le le lava e faʻaoga mo le faʻaaogaina pea i aso taʻitasi, e aoina mai vae ma faʻailoga o mea mai le aufaigaluega ma tagata faatau, ma molimauina le ola aʻe o le kamupani.

Kafe

Aix Arome Cafe

Kafe O le Kafaia o le mea e lagona ai e tagata asiasi le nonofo faʻatasi ma sami. O le tele o fuamoa moa fausaga na tuu i totonu o le va ma e masani ona galue e avea ma kesia ma kofe. Iconic foliga mai o le faleoloa e musuia e pogisa ma le malie foliga kofe bean. Lua tele faʻamalama i luga-pito i luma o itu uma o le "big bean" e aoga e avea ma punavai lelei o le ea ma le malamalama masani. Kafe saunia umi laulau e pei o le tele o potopoto ma faʻaputuputu atoa. O foliga mataga faʻataʻamilomilo pei o iʻa e vaʻai i luga o le vai, o laupepa susulu faʻapena mumu le la susulu mai le sinasina o le lagi sinasina.