Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Vase

Flower Shaper

Vase O nei laina o vases o le iʻuga o le faʻataʻitaʻiina ma le gafatia ma le faʻatapulaʻaina o le omea ma se mea faʻapipiʻi 3D mea-laupepa. E toʻamalie ma vaivai le palapala pe a susu, ae e malo ma malepe pe a mamago. Ina ua uma ona faʻamafanafana i se kiln, omea liu liua i mea tumau, susu mea. O le mea e taulaʻi i ai o le fatuina o foliga ma foliga matagofie e faigata ma alu uma le taimi e fai ai pe le mafai foi ona faʻaaogaina ai auala masani. O le mea ma le metotia faʻamatalaina le fausaga, le vaʻaiga ma le faiga. Uma galulue faʻatasi e fesoasoani lalelei o fugalaʻau. Leai ni mea na faʻaopoopoina.

Meataalo

Mini Mech

Meataalo Musuia i le fetuutuunai natura o modular fausaga, Mini Mech o se aoina o manino manino poloka e mafai ona potopoto i totonu lavelave faiga. O poloka taʻitasi e aofia ai se masini masini. Ona o le lautele mamanu o couplings ma maneta fesoʻotaʻiga, o le tele o vaega o tuʻufaʻatasiga e mafai ona faia. O lea togafiti e i ai uma aoga faʻafiafiaga ma faʻafiafiaga i le taimi e tasi. E faʻamoemoe i le atiaʻeina o le mana o le foafoaga ma faʻatagaina talavou inisinia e vaʻai i le moni faiga o iunite taʻitasi taʻitasi ma faʻaputuputu i le faiga.

Fauceteti

Aluvia

Fauceteti Aluvia's mamanu toso musumusuga ile alluvial erosion, vai faʻatulagaina moli siliva i luga o papa i le taimi ma le naunautai; Pei o le vaitafe foi maʻa, o le agamalu ma le faauo mai i le auu e faʻaoso le tagata faʻaaoga i se gaioiga e faʻafaigofie. O le suiga teuteuina faʻapitoa faʻataga le malamalama e femalagaaʻi solo i luga o laufanua, ma maua ai oloa taitasi o se foliga sologa lelei.

Laulau Komepiuta

Ultraleggera

Laulau Komepiuta I le avanoa o le tagata faʻaaoga, o le a mafai ona faia le galuega o se laulau kofe ma faʻamalieina manaoga o le tuʻuina, tuʻuina, ma manatua le tele o mea; E le gata na faʻatulaga mo le faʻaaogaina ole komepiuta, ae atonu e le faʻapitoa mo le faʻaaogaina ole komipiuta. E mafai ona faʻatagaina tulaga faʻapitoa nofoa e aunoa ma le faʻatapulaʻaina feoaʻi pe a faʻaoga i luga o tulivae; I se faapuupuuga, se meafale fale e le o fuafua mo le faʻaogaina i luga o tulivae ae o loʻo fautuaina pea le faʻaaogaina i taimi e maua i nofoa nofoa e pei o nofoa nofoa mo taimi puʻupuʻu.

Nofoa

Stocker

Nofoa O le Stocker o se fusi i le va o se nofoa ma se nofoa. O le malamalama nofoa laupapa faʻapipiʻi e talafeagai mo fale tumaoti ma semiofficial. O lona foliga matagofie e auiliiliina le matagofie o laupapa i le lotoifale. O le lavelave faʻataʻitaʻiina tisaini ma fausiaina faʻatagaina mafai ai i se mea mafiafia o 8 mm o le 100 pasene mausali fafie e fausia ai se malosi ae malamalama mataupu mamafa mamafa na o 2300 Kalama. O le faʻamaluina o le fauina o le Oloa faʻataga avanoa faʻasaoina teuina. Faʻapipiʻi i luga o le isi, e faigofie ona teuina ma ona o lona fou fausaga, Stocker e mafai ona tuleia atoa i lalo ole laulau.

Laulau Kofe

Drop

Laulau Kofe Ole mataʻupu e gaosia e le laupapa ma laupapa maamora maʻaeʻa; o loʻo aofia ai le faʻalala tino i luga o le laau malo ma le maamora. Faapitoa fausaga o maamora tuueseese oloa uma mai le tasi ma le isi. Space avanoa o le laʻau kofe laulau fesoasoani i le faʻatulaga o le tamaʻi fale mea faigaluega. O le isi taua meatotino o le mamanu o le faigofie o le gaoioi saunia e uili natia o loʻo i lalo o le tino. O lenei mamanu mafai ai ona fatufatu tuʻufaʻatasiga ma maamora ma lanu lanu.