Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Fale Tumaʻoti

City Point

Fale Tumaʻoti O le na mamanuina sailia musumusuga mai le taulaga laufanua. O le vaaiga o nofoaga faigata i le taulaga na mafai ona 'faalauteleina' i le mea ola, ma o le poloketi na faia e le Metropolitan autu. O lanu uliuli na faʻapupula e le malamalama e fatuina ai ni ata matagofie ma se siosiomaga. I le vaetamaina o mosaik, ata vali ma numera faʻapipiʻi ma fale maualuluga, o se faʻaalia o se aʻai o aso nei na aumaia i totonu. O le na mamanuina tuuina taumafaiga tele i le lautele fuafuaga, aemaise taulai atu i le aoga. O le iʻuga o se fale matagofie ma matagofie na manaia lona lautele mo tagata e toʻa 7.

Atrium

Sberbank Headquarters

Atrium O le fale fausaga Suetena, Evolution Design, i le faiga paʻaga ma le fale tusi ata a Rusia o le T + T, ua mamanuina se potu tele atrium i le laumua fou o Sberbank i Moscow. O le ao e lolovai i le atrium fale, o potu eseese e galulue ai ma le kofe, faatasi ai ma le potu tatali ua faʻataʻapeʻapeina o le nofoaga tutotonu o le lotoifale i totonu. O le faʻaata e atagia ai, faʻalilolilo i totonu o foliga ma le faʻaaogaina o laʻau e faʻaopopoina ai le lagona o le lautele ma faʻaauau.

Ofisa Mamanu

Puls

Ofisa Mamanu O le kamupani inisinia Siamani Puls na siitia atu i fale fou ma faaaoga lenei avanoa mo le vaʻavaʻaia ma faʻaosofia le fouina o aganuu i totonu o le kamupani. O le ofisa fou o loʻo faʻamalosia se suiga faaleaganuu, ma 'au e lipotia se faʻaopoopoga o se fesoʻotaʻiga i totonu, aemaise i le va o suʻesuʻega ma atinaʻe ma isi matagaluega. Ua vaʻai foi le kamupani i le faʻaopopoina o fonotaga le aloaia, ua iloa o se tasi o faʻailo taua o le manuia i suʻesuʻega ma atinaʻe fou.

Fale Nofoia

Flexhouse

Fale Nofoia Flexhouse o se fale toʻatasi aiga i le vaituloto Zurich i Suiselani. Fausia i luga o se luʻitau faatafafa fanua o loʻo faʻamalosiina i le va o laina nofoaafi ma le auala lata ane, Flexhouse o le faʻaiuga o le manumalo ai i le tele o faʻataʻitaʻiga fausaga: faʻatapulaʻaina mamao tuaoi ma le fausiaina o le fale, tafatolu foliga o le fanua, faʻatapulaʻa e uiga i vernacular lotoifale. O le iʻuga o le fale ma ona lautele puipui o tioata ma se lipine-pei o paepae paepae e matua malamalama ma feaveaʻi foliga e pei o se futuristic vaʻa na folau i totonu mai le vaituloto ma maua ai o ia lava o se nofoaga masani e taʻoto ai.

6280.ch Coworking Hub

Novex Coworking

6280.ch Coworking Hub O loʻo tuʻufaʻatasia mauga ma vaituloto i totonu o Suisilani tutotonu, le fale faigaluega siosiomaga o le 6280.ch o se tali atu i le faʻatupulaia o le manaʻoga mo potu faigaluega fetuutuunai i totonu o Suiselani. E ofo atu freelancers i totonu o le atunuʻu ma pisinisi laiti se fale faigaluega i le taimi nei ma totonu e tosoina musumusuga mai le 'upega tafaʻilagi faʻatulagaina tulaga ma faʻaaloalo i lona alamanuia taimi ua tuanaʻi ae mausali le taliaina o le natura o le 21st senituri olaga galue.

Ofisa Mamanu

Sberbank

Ofisa Mamanu O le lavelave o lenei poloketi o le fuafuaina o se galugalu galuega e tele naʻua i totonu o le faʻatapulaʻaina o le taimi faʻatulagaina ma ia taofiofi pea le manaʻomia o tino ma tagata faigaluega o le ofisa i taimi uma o le ata. Faʻatasi ai ma le ofisa fou o ofisa, ua saunia e Sberbank le laʻasaga muamua agai i le faʻafouina o le latou falefaigaluega. O le tofi ofisa fou e mafai ai e le aufaigaluega ona faatino a latou galuega i totonu o le sili ona talafeagai siosiomaga galuega ma faʻamautu se fausaga fou fausaga mo le taʻutaʻua faʻalapotopotoga i Rusia ma Europa i Sasaʻe.