Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Toe Fausia Faletalimaloo

Renovated Fisherman's House

Toe Fausia Faletalimaloo O le SIXX faletalimalo e tu i le Houhai village o le Haitang Bay i Sanya. O le sami i saute o Saina e 10 mita le mamao i luma o le faletalimalo, ma o Houhai ua lauiloa o le parataiso o le surfer i Saina. O le tusiata na suia le uluai fale fogafale tolu, lea e tautua ai mo se aiga faifaiva i le lotoifale i tausaga, i le surfing-theme resort faletalimalo, e ala i le faamalosia o le tuai fausaga ma toe faafou le avanoa i totonu.

Faaiuga O Le Vaiaso

Cliff House

Faaiuga O Le Vaiaso O lenei vaʻa fagota ma le vaʻaiga i luga o le mauga, i le auvai o le River River ('Tenkawa' i le au Iapani). Faia mai le sima malosi, o le foliga o se paipa faigofie, ono mita le umi. O le auala i autafa o le faʻapaologa e faʻafefeteina ma taula loloto i totonu o le eleele, ina ia faʻasolosolo agai i luga mai le auvai ma tautau i luga o le vai. E faigofie le fausaga, e lautele le totonu, ma e matala le fola o le vaitafe ile lagi, atumauga ma le vaitafe. Fausia i lalo ole auala, naʻo le taualuga ole fale e vaʻaia, e amata mai ile autafa o le auala, e le poloka e le fausaga le vaʻaiga.

Faletusi Faletusi Mamanu

Veranda on a Roof

Faletusi Faletusi Mamanu Kalpak Shah o le Studio Course ua toe faʻaleleia atili le pito i luga o le fale mautotogi i Pune, sisifo Initia, faʻatupuina le fefiloi o potu i totonu ma fafo o loʻo siomia se togalaau luga o le fale. O le fale suesue i totonu o loʻo i totonu, o loʻo faʻavae i Pune, na faʻataua le suia o le fale pito i lalo o lo o le faʻaaogaina lelei i le pito i lalo e pei o le faleoloa o Initia masani.

Faletalimalo

Shang Ju

Faletalimalo Faatasi ai ma le manaia o le natura ma le lalelei o le tagata, faʻamaninoina o le City Resort Hotel, ua manino lava e ese mai le faletalimalo i le lotoifale. Faʻatasia ma aganuu ma aga masani a le atunuʻu, faʻaopopo le matagofie ma le solo i potu faʻaaloalogia ma foaʻi mai ni aafiaga eseese o le olaga. O le malolo ma le faʻamalosi galuega o aso malolo, tumu i le onomea, mama ma le malu le olaga.Faʻailoa mai le tulaga o le mafaufau e nana le mafaufau, ae faʻataga le au valaʻaulia e savali i le toʻafilemu o le taulaga.

Potu Talimalo Fale Talimalo

The MeetNi

Potu Talimalo Fale Talimalo I le tulaga o le elemene elemene, e le o fuafuaina e faʻaʻavaʻaia pe faʻaititia. E avea Saina faigofie lanu o le faavae, ae faʻaaogaina vali ie e tuua ai le avanoa avanoa, lea e fausia ai le faʻatufugaga faʻatufugaga manatu i le ogatusa ma le matagofie matagofie o aso nei. O mea totino i aso nei ma mea teuteu masani faʻaleaganuʻu ma tala faʻasolopito ua foliga mai anamua ma faʻaonapo nei talanoaga e tafe i le vanimonimo, ma se faʻamanatuga anamua.

Faletalimalo Totonu Ata

New Beacon

Faletalimalo Totonu Ata O le avanoa o se pusa. O le tagata mamanuina faʻapipiʻi lagona ma avanoa avanoa i totonu. O le tuʻufaʻatasia ma uiga o le avanoa Noumenon, o le Tufatufaina faʻamaeʻaina le toese mai le lagona i le faasologa e ala i le faʻatulagaina o avanoa avanoa, ona fausia ai lea o se tala atoa. O lagona o tagata e masani lava ona faʻatupuina i luga ma faʻamalosia e ala i le poto masani. E faʻaogaina metotia faaonapo nei e faʻaalia ai le aganuu a le aʻai anamua, ma e faʻaalia ai le aesthetic atamai mo le fia afe o tausaga. O le ata, i le avea ma tagata matamata, e faʻailoa lemu lava pe faʻafefea e le aʻai ona fafagaina le soifua maloloina o le tagata i lona taimi nei ma lona talaʻaga.