Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Taulaga Taulaga

Santander World

Taulaga Taulaga O Santander World o se faʻalauiloaina faʻalauiloa a tagata o se vaega o faʻatagata na faʻamanatuina ata ma lofia ai le taulaga o Santander (Sepania) e sauniuni ai mo le World Sailing Championship Santander 2014. o latou e faia e eseʻa faʻaaliga tusiata. Taʻitasi o fasipepa sui faʻatusa manatu le aganuu tasi o 5 konetineta. O lona uiga o le avea ma sui o le alofa ma le faʻaaloalo i aganuu eseese o se meafaigaluega mo le filemu, e ala i mata o tagata atisi eseʻese, ma faʻaalia o loʻo faafeiloaia e le sosaiete le eseesega ma lima lima.

Pepa Lautele

Chirming

Pepa Lautele A o talavou Sook, na ia vaaia se manulele aulelei i luga o le mauga ae na vave ona lele ese le manulele, na o le leo na totoe. Na ia tepa aʻe i luga i le lagi e saili le manu, ae na pau le mea sa ia iloa atu o lala o laau ma vaomatua. Ua fai pese a le manu, a ua le iloa po o fea nei. Mai lava i laiti, manulele o lala laʻau ma tele vaomatua ia te ia. O lenei poto masani na avea ai o ia ma vaʻaiga i leo o manulele pei o vao. O le leo o le manulele e faʻamalieina ai le mafaufau ma le tino. Na tosina mai o ia, ma sa ia tuʻufaʻatasia ma le mandala, lea e faʻaalia mai ai le faʻamalologa ma le mafaufau loloto.

Lisi

Classical Raya

Lisi Tasi o le mea e uiga i le Aso Raya - o pese le leva o le Kerisimasi o loʻo iai pea i loto o tagata e oʻo mai i lenei aso. O le a se auala sili e faia ai na mea nai lo le a le 'Classical Raya' autu? Ina ia aumaia le aano o lenei autu, o le meaalofa hamper lisi faʻatulagaina e foliga tutusa ma se tuai vinyl record. O la matou sini o le: 1. Fausia se vaega faʻapitoa o mamanu, nai lo itulau o loʻo aofia ai oloa vaʻaia ma o latou tau talafeagai. 2. Fausia le maualuga o le talisapaia mo le musika musika ma aga masani. 3. Tuʻu mai le agaga o le Aso Raya.

Interactive Faatufugaga Tusi

Pulse Pavilion

Interactive Faatufugaga Tusi O le Pulse Pavilion o se fesoʻotaʻiga faʻafesoʻotaʻi e tuʻufaʻatasia ai le malamalama, lanu, gaioiga ma leo i se poto masani tele. I le itu i fafo o se pusa uliuli faigofie, ae o le laa i totonu, tasi e faatofuina i le faʻataʻavaleina o taʻitaʻi moli, pulupulu leo ma olaola ata faʻatulagaina faʻatasi. O le felanulanuaʻi faʻailoga lanu e fausia i le agaga o le faʻapaologa, faʻaaoga le ata mai le itu i totonu o le faapaologa ma le fausaga faʻapitoa masani.

Faapisinisi Komepiuta

Simplest Happiness

Faapisinisi Komepiuta Ile vaega ole Saina zodiac, 2019 o le tausaga ole puaa, o lea la na fuafua e Yen C le fasi puaa, ma o se punila ile "tele vevela ata tifaga" ile gagana Saina. O foliga fiafia e fesoʻotaʻi ma le ata o le auala ma lagona fiafia o le auala e manaʻo e tuʻuina atu i lana au maimoa. O le vitio o le tuʻufaʻatasiga o ata e fa. Tamaiti o loʻo taʻalo e sili ona faʻaalia le fiafia mama, ma faʻamoemoe e tutusa lagona o le au maimoa ile matamata i le tifaga.

Faalauiloaina O Mea Tutupu

Typographic Posters

Faalauiloaina O Mea Tutupu O le typographic posters o se faʻaputuga o pepa na faia i le 2013 ma le 2015. O lenei poloketi e aofia ai le faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina o typography e ala i le faʻaaogaina o laina, mamanu ma isometric vaaiga e faʻaosofia ai se tulaga ese faʻapitoa manatu. O nei faʻasalalau taʻitasi o loʻo avea ma luʻitau e faʻafesoʻotaʻi ma le faʻaaogaina o ituaiga. 1. Pepa Faʻamanatu mo le 40 tausaga o Felix Beltran. 2. Pepa lautele e faamanatu ai le 25th Anniversary of Gestalt Institute. 3. Pepa lautele e tetee atu i le leiloa o tamaiti aʻoga e 43 i Mekisiko. 4. Pepa lautele mo le design conference Passion & Design V. 5. Julian Carillo's Sefulutolu Sound.