Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Faatau Fale

HuiSheng Lanhai

Faatau Fale Faʻatasi ai ma fanau i le taʻaloga e saili le iloa o le aʻoga ma le tuputupu aʻe e avea ma ogatotonu o le mataupu, faʻaavanoa le avanoa o le avanoa i le taʻaloga o le potu, ma le pixel sikuea o le mea e mafai ona vaʻaia, ma faʻaavanoaina ai le mafaufauga le aoga o aoga i malie. Mai le fomu, fua, lanu lanu, fausaga e lagona lagona malamalama, o le manatu o le avanoa faʻaauau ma faʻauoa pe a o mea uma o loʻo tuʻufaʻatasia ma soʻonaʻu.

Failauga

Black Hole

Failauga O le Black Hole na mamanuina i luga o le faavae o atamai atamai faaonapo nei, ma o se Bluetooth portable speaker. E mafai ona fesoʻotaʻi i soʻo se telefoni feaveaʻi ma tulaga eseʻese, ma o loʻo i ai le USB port mo le fesoʻotaʻiga i fafo atu feaveaʻi teuina. E mafai ona faʻaaogaina le moli malamalama i luga o le kesi. Foi, o le manaia foliga o le Black Hole faia ia mafai apalai homeware mafai ona faʻaaogaina i totonu o totonu.

Telefoni Feaveaʻi Bluetooth

Black Box

Telefoni Feaveaʻi Bluetooth O le Bluetooth portable speaker. E mama ma laitiiti ma e i ai lagona lagona. Na ou mamanuina le Black Box fofoga fetalai foliga e ala i le faafaigofieina le foliga o galu. I le faʻalogoina o le leo leo, e i ai ni failauga se lua, agavale ma le taumatau. Faʻapea foi o nei failauga e lua o vaega taʻitasi o le galu. Tasi o le lelei galu foliga ma tasi le lelei galu foliga. mo le faʻaaogaina, o lenei masini e mafai ona faʻafesoʻotaʻi paga i isi masini eletise e pei o le telefoni ma le komepiuta e Bluetooth ma taʻalo le leo. E faʻapea foʻi ona faʻasoaina le maʻa. Tuʻu faʻatasi ni failauga se lua, o le pusa uliuli foliga i luga o le laulau pe a le faʻaaogaina.

Faatau Fale

Ad Jinli

Faatau Fale O lenei poloketi ua toe faʻaleleia fale tuai i totonu o le taulaga ma ua tuuina mai ai le galuega faʻafaigaluegaina muamua i le fale ina ia faʻafetaui ai nei le faʻagaioiga fou. O tagata filifilia latou te taumafai e taʻitaʻia tagata ina ia talia le ata o nei mea i totonu o le fa o fogafale mai le fausiaina o fala fale i totonu o fale teuteu fale ia mautinoa ai le faamaoni o le faʻatinoina.

Telefoni Feaveaʻi

Seda

Telefoni Feaveaʻi Seda o se atamai tekonolosi faavae gaioiga galue. O le peni i le ogatotonu o se avanoa faʻavasega. Faʻapea foi ma faʻamatalaga faʻatekinolosi o le USB port ma Bluetooth Connection e avea o se laupepa telefoni feaveaʻi ma le failauga faʻatasi ma le nofoaga i le fale faʻaaoga le fetuunaiga. O se moli malamalama o loʻo faʻamauina i totonu o le tino i fafo atu e avea ma moli moli. Foi, o le foliga foliga matagofie o mea taugata avea ai ma apili i le fale-mea e mafai ona faʻaaogaina i le teuga i totonu. Faʻapea foʻi, faʻaaoga le avanoa i se tulaga lelei o se tasi o le taua foliga o Seda.

Tofi

Phuket VIP Mercury

Tofi Faavae i luga o le autu o le matala ma le lautele i totonu o le loloto sailiiliga, sailiili le fausaga ma fatufatuina le tuʻufaʻatasia tuʻufaʻatasi o visual extensibility ma ituaiga tala ma le paneta o le autu foafoa autu. O le fuafuaga na foia ai faafitauli ia e tolu ma mafaufauga vaʻaia fou: O le paleni o avanoa avanoa ma galuega; Vaega ma tuʻufaʻatasia o vaega aoga o avanoa; Le masani ma suia o le masani spatial style.

Design team o le aso

Au lelei sili mamanu lalolagi.

O nisi taimi e te manaʻomia ai se tino tele o talenia tagata tisaini eo mai ma aulelei sili mamanu. Aso uma, matou faʻaalia se iloga-manumalo manumalo-manumalo 'au fou ma fatufatu mamanu au. Saili ma suʻesuʻe le amataga ma le fausaga atamamai, lelei mamanu, sitaili, ata faʻataʻitaʻi ata ma fuafuaga fuafuaga fausaga mai le au fai mamanu i le lalolagi atoa. Ia musuia i uluaʻi galuega a le aliʻi sili tagata mamanu.