Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Faatau Fale

Feiliyundi

Faatau Fale O se galuega lelei e atiaʻe ai lagona o tagata. O le tagata mamanu e oso ese mai i le masani masani manatua ma tuu se poto masani fou i le matagofie ma futuristic avanoa fausaga. O se fale faʻamanatuina faʻalemafaufau loloto ua fausia e ala i le faʻaeteete faʻapipiʻi o faʻatufugaga faʻapipiʻi, manino feoaʻiga o avanoa ma mea teuteu luga e teuteuina e mea ma lanu. O le i ai i totonu e le gata o le toe foi i le natura, ae o se manuia aoga.

Faatau Fale

HuiSheng Lanhai

Faatau Fale Faʻatasi ai ma fanau i le taʻaloga e saili le iloa o le aʻoga ma le tuputupu aʻe e avea ma ogatotonu o le mataupu, faʻaavanoa le avanoa o le avanoa i le taʻaloga o le potu, ma le pixel sikuea o le mea e mafai ona vaʻaia, ma faʻaavanoaina ai le mafaufauga le aoga o aoga i malie. Mai le fomu, fua, lanu lanu, fausaga e lagona lagona malamalama, o le manatu o le avanoa faʻaauau ma faʻauoa pe a o mea uma o loʻo tuʻufaʻatasia ma soʻonaʻu.

Faatau Fale

Ad Jinli

Faatau Fale O lenei poloketi ua toe faʻaleleia fale tuai i totonu o le taulaga ma ua tuuina mai ai le galuega faʻafaigaluegaina muamua i le fale ina ia faʻafetaui ai nei le faʻagaioiga fou. O tagata filifilia latou te taumafai e taʻitaʻia tagata ina ia talia le ata o nei mea i totonu o le fa o fogafale mai le fausiaina o fala fale i totonu o fale teuteu fale ia mautinoa ai le faamaoni o le faʻatinoina.

Tofi

Phuket VIP Mercury

Tofi Faavae i luga o le autu o le matala ma le lautele i totonu o le loloto sailiiliga, sailiili le fausaga ma fatufatuina le tuʻufaʻatasia tuʻufaʻatasi o visual extensibility ma ituaiga tala ma le paneta o le autu foafoa autu. O le fuafuaga na foia ai faafitauli ia e tolu ma mafaufauga vaʻaia fou: O le paleni o avanoa avanoa ma galuega; Vaega ma tuʻufaʻatasia o vaega aoga o avanoa; Le masani ma suia o le masani spatial style.

Faʻaaliga

LuYu

Faʻaaliga O faatufugaga e faʻaosofia ai le ola ma e aumaia e le ola manatunatu loloto ma faʻauiga o faatufugaga. O le mamao le va o faatufugaga ma olaga e ono i luga o aso fai soo. Afai e te 'ai ma le faʻaeteete meaʻai uma, e mafai ona e suia lou olaga i faatufugaga. O le tagata fai ata na fatuina foi o le art, lea e gaosia ma ona lava mafaufauga. O metotia meafaigaluega o mea, ma o faʻaaliga o iʻuga. Naʻo mafaufauga e maua ai galuega lelei.

Fale Nofo Ai Lobby Ma Malolo

Light Music

Fale Nofo Ai Lobby Ma Malolo Mo Light Music, o se fale nofo ai ma le potu malolo, o Armand Graham ma Aaron Yassin o le A York A City e faavae le A + A Studio na manaʻo e faʻafesoʻotaʻi le avanoa i le nofoaga tuaoi o Adams Morgan i Washington DC, le mea o le po ma le musika musika, mai le jazz o Go-go i punk rock ma mea tau eletise e masani ona ogatotonu. O lo latou fatuga musuia lenei; o le iʻuga o se tulaga faʻapitoa avanoa o loʻo tuʻufaʻatasia ai le gaosiga o metotia fausaga faʻapipiʻi ma metotia faʻataʻitaʻi masani e fausiaina ai se lalolagi faʻaolaina ma lana lava fula ma le paʻaga e viia ai le musika moni a DC.