Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Upholstered Acoustic Panels

University of Melbourne - Arts West

Upholstered Acoustic Panels O la matou tala puʻupuʻu sa e tuʻuina atu ma faʻapipiʻi le tele o 'ie Fabric afifi laupepa faʻapipiʻi ma tele, lapisi ma foliga. O faʻataʻitaʻiga muamua na vaʻaia suiga i le fausaga ma le tino auala e faʻapipiʻi ai ma faʻamatuʻu nei au mai puipui, faʻalo ma le pito i lalo ole auala. O le taimi lea na matou iloa ai le tulaga faʻapitoa o loʻo i ai nei mo pupuni taualuga e le lava mo matou manaʻoga ma na matou fuafuaina foʻi a matou lava polokalame.

Faleʻaiga

Yuyuyu

Faleʻaiga O loʻo iai pea le tele o nei tuʻufaʻatasiga i aso nei i le maketi i Saina i aso nei, e masani lava ona faʻavae i luga o tuʻaiga masani ae e i ai ma mea fou poʻo mea fou. Yuyuyu o se faleʻaiga Saina, ua faia e tagata mamanuina se auala fou e faailoa atu ai le Oriental design, o se fou Installation e aofia ai laina ma togitogi, na faʻalautele mai le faitotoa i totonu o le faleʻaiga. Faatasi ai ma le suiga o taimi, o lagona matagofie tagata ua suia foi. Mo aso nei Oriental design, fou e matua tatau.

Faleʻaiga

Yucoo

Faleʻaiga Faatasi ai ma le faasolosolo malie atu o le matua lelei o amioga ma suiga matagofie i le tagata, o le faʻaonapo nei sitaili e iloga ai le tagata lava ia ma le tagata lava ia ua avea ma mea taua o le mamanu. Lenei tulaga o se faleʻaiga, o le tagata teuteu e manaʻo e fausia se avanoa avanoa talavou mo tagata faʻatau. Malamalama lanumoana, efuefu ma lanumeamata laʻau faʻatupuina ai le mafanafana rnatural ma faʻalavelave mo le avanoa. O le moligaʻulu na faia e le lalagaina lima ma le uʻamea faʻamatalaina le fetoʻaiga i le va o tagata ma le natura, faʻaalia ai le malosi o le faleʻaiga atoa.

Faleoloa

Formal Wear

Faleoloa O faleoloa laʻei e masani ona faʻaavanoaina totonu e le soʻona faʻaosofia ai lagona o tagata asiasi ma faʻaititia ai le pasene o faʻatau atu. Ina ia mafai ona faʻaosofia tagata e le gata e asia se faleoloa, ae faʻatau foʻi oloa o loʻo tuʻuina atu iina, e tatau i le avanoa ona faʻaosofia ma faʻaalu se fiafia. O le mafuaʻaga lena o le faʻaaogaina o lenei faleoloa faʻaaoga faʻapitoa na musuia e ala i le suʻisuʻi tufuga ma faʻamatalaga eseese o le a tosina mai ai le mafaufau ma faʻasalalau se lagona lelei. O le faʻavasegaina avanoa-avanoa na vaevaeina i sone e lua ua faʻatulaga foi mo le tagata faʻatau saolotoga i le taimi o le faʻatau.

Nofoia

Shkrub

Nofoia O le fale Shkrub na aliali mai le alofa ma mo le alofa - o se ulugalii alofa ma tamaiti e toatolu. O le DNA o le fale e aofia ai le faʻatulagaina o faʻalelei faʻavae faʻavae e maua ai musumusuga i Ukraine talafaasolopito ma aganuu musuia e Iapani poto. O le elemene o le lalolagi o se mea e fai ia lava lagona i le fausaga vaega o le fale, e pei o le muamua vao fale ma i le matagofie ma le mafiafia vavaeina liu puipui. O le manatu o le totogi faʻaaloalo, o se nofoaga faʻavae, e mafai ona lagona i le fale atoa, pei o se filo taiala faʻaleleia.

Vai Taele

Termalija Family Wellness

Vai Taele Termalija Family Wellness o le pito lata mai lea i faʻasologa o poloketi na fausia e Enota i Terme Olimia i le sefululima tausaga talu ai ma faʻaiʻu ai le suiga atoa o le spa complex. Vaʻai mamao mai, o le foliga, lanu ma le fua o le faʻavasegaina fou o tetrahedral voluma o se faʻaauauina o le faʻaputuga o le fusifusia o le siʻosiʻomaga fale i tua atu, vaʻaia vaʻai i le lotoifale o le fale. O le taualuga fou e avea o se paolo tele tau o le taumafanafana ma e le faoa soʻo se avanoa taua i fafo.