Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Fomaʻi Faʻalelei Nofoaga Tutotonu

LaPuro

Fomaʻi Faʻalelei Nofoaga Tutotonu O mamanu e sili atu nai lo le lelei o mea lelei. O le auala na faʻaaoga ai le avanoa. Le fomai nofoaga tuʻufaʻatasia foliga ma galuega o se tasi. Malamalama i tagata faʻaaoga manaoga ma tuu atu ia i latou se poto masani i soʻo se mea paʻi lemu i totonu le siʻosiʻomaga e lagona le faʻamama avega ma moni alofa. Fuafuaina ma fou tekonolosi faiga e maua ai fofo i le tagata faʻaaoga ma faigofie ona faʻatautaia. Faʻatatau i le soifua maloloina, soifua maloloina ma faʻafomaʻi, sa faʻaaogaina e le ogatotonu ni siosiomaga mautu mea ma mataituina le fausiaina o gaioiga. E tuʻufaʻatasia uma vaega ile ata peʻa fetaui lelei mo le au faʻaoga.

Fale Ati Fale Fausaga

Bienville

Fale Ati Fale Fausaga O faʻamaumauga a lenei aiga faigaluega latou te manaʻomia i le fale i totonu o fale mo se vaitaimi umi, e le gata i lea ae o galuega ma aʻoga na avea ma faʻalavelave i lo latou soifua maloloina. Na amata ona latou mafaufau loloto, pei o le tele o aiga, pe o le agai i le taulaga, faʻafesoʻotaʻi le latalata mai i fale o le taulaga mo se fale tele i tua e faʻateleina avanoa i fafo. Nai lo le siitia mamao atu, na latou filifili e fausia se fale fou e mafai ona toe iloiloina tapulaa o fale i totonu ole fale ile tamai taulaga. O le faʻatulagaina o le poloketi o le fausiaina lea o le tele avanoa i fafo mai nofoaga masani mo mafai.

Falesa Falesa

Cloud of Luster

Falesa Falesa O le Cloud of luster o se falesa e faʻaipoipo i totonu o le fale faʻaipoipoga i Himeji i Iapani. O le mamanu taumafai e faʻaliliu le lotu o aso nei faʻaipoipo agaga i le avanoa faʻale-tino. O le falesa e paʻepaʻe uma, e pei o se ao pupula na fofola atoa i le tioata tioata e matala ai i le siʻosiʻomaga ma le vai vai. O pou e sili atu i le sili atu o laumua, e pei o ulu e fesoʻotaʻi lelei i luga o le faʻaitiiti taualuga. O le falesa socle i luga o le pesini o se hyperbolic curve faʻatagaina le atoa fausaga e foliga mai e pei o loʻo opeopea i luga o le vai ma faʻamaninoina ai lona māmā.

Tufatufa Fale Talavai

The Cutting Edge

Tufatufa Fale Talavai O le pito vaʻaia o le pito o se talavai lea e faʻasino i le tuaoi o le Daiichi General Hospital i Himeji City, Iapani. I lenei ituaiga fale talavai e leʻo avanoa le tagata faigaluega i oloa pei o le faleʻoloa; ae o ana vailaʻau o le a saunia i tuafale e se fomaʻi pe a maeʻa ona aumaia se talavai. O lenei fale fou na faʻatulagaina e faʻalauiloa le ata o le falemaʻi e ala i le faʻailoaina o se ata ova maualuga-tekonolosi e tusa ma le auiliiliga o maʻi tekinolosi. E iʻu i le paʻepaʻe minimalist ae atoatoa avanoa avanoa.

Fale Teu Oloa

WADA Sports

Fale Teu Oloa E faʻamanatu le 30 tausaga talu ona faʻatautaia e le WADA Sports i se fale fou fou ma le fale teu oloa. O totonu o le faleoloa ei ai le lapoʻa o elellical fausaga uʻamea e lagolagoina ai le fale. Lalo o le elliptical 'oloa, o le raket oloa tuʻufaʻatasi i se fausaga faʻapitoa fuafuaina. O raketetete o loʻo faʻavasega i faʻasologa ma faigofie ona ave i le taʻitasi tasi ma le tasi. Luga, o le elliptical foliga o faʻaoga ai o se faʻaali o mea taua tele vintage ma modern modern rakets na aoina mai i le atunuʻu atoa ma suia le totonu o le faleoloa i totonu o se raket's falemataaga.

Tofi

The Duplicated Edge

Tofi O le Uʻamea Faʻamauina o se ata mo le Toshin Satellite Preparatory School i Kawanishi, Iapani. Sa manaʻomia e le Aʻoga se faʻaaliga fou, feutagaiga ma potu fono i se potu vaiti o le 110sqm ma se taualuga maualalo. O lenei ata ua fuafuaina se avanoa avanoa ua faʻailogaina e le mausali tafatolu tafatolu ma faʻamatalaga faʻasoaina vaeluaina le avanoa i totonu o aoga. O le laulau e ufiufi i se laupepa faasolosolo agai i luga papae. O lenei tuʻufaʻatasia o loʻo toe faaluaina e faʻata i le pito i tua o le pa puipui ma se pa alumini o loʻo i luga ole taualuga e faʻalautele ai le avanoa ile lautele lautele.