Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Mama

The Empress

Mama Fantastic Beauty stone - pyrope - o lona lava fatu e maua ai le mamalu ma le mamalu. O le lalelei ma le uiga ese o le maʻa na faʻailoa mai le ata, o loʻo fuafua mo le teuteuina i le lumanaʻi. Sa i ai le manaʻoga e fau se tulaga tulaga ese mo maa, lea e ave ai o ia i luga o le ea. O le maa na tosoina i tua atu o le uʻuina uamea. Lenei fua faʻatosina lagona ma le malosi faʻamalosi. Sa taua tele le taofi o le tulaga masani a le vasega, ma lagolagoina le faaonapo nei lagona o mea teuteu.

Bros

The Sunshine

Bros Faʻapitoa o lenei teuga e pei o lenei faʻaaogaina se maʻa tele lapisi foliga e faʻatulaga i se mea le vaaia. O mea e fai ma vaʻaiga mata e tatala ai naʻo maʻa o loʻo natia le tekonolosi. O le maʻa lava ia e uuina e le lua, ma le le faʻaolaina mea ma le au manifinifi O lenei ipu o le faʻavae o uma lagolago lagolago fausaga brosches. E uuina ma le maa lona lua. O le tuʻu atoa na mafai ona faia ina ua maeʻa le faʻavae sili ona maʻimoa maʻa.

Mama

Pollen

Mama O vaega taʻitasi o le faʻauiga o se vaega o le natura. O le Natura ua avea ma faʻaʻiteʻau e tuʻuina atu le ola i maʻa, taʻalo ma faʻaalia moli ma ataata. O le sini o le saunia o se maataua faʻamatala uiga e pei o le natura latou te faʻatulagaina i latou ma le laʻau malamalamaʻaga ma ona lagona. O mea uma e fai lima e faʻauma e faʻaleleia atili ai i mea totino ma faʻapitoa o le maataua. E mama le sitaili e oʻo atu ai i mea totino ola. O le iʻuga maua mai ai se mea ese faʻatasi ma taimi umi e fesoʻotaʻi loloto i le natura.

Teuteuga Teuteu

Gravity

Teuteuga Teuteu A o i le 21th Century, o le faʻaaogaina o tekinolosi maualuga i aso nei, o mea fou pe o ni mea fou tele e masani lava o se mea tatau ona faia fou, ua faʻamaonia e le Gravity le itu faʻafeagai. Ole kalave o se faʻaputuga o mea teuteu mafai ona faʻaaogaina e faʻaaoga ai naʻo le filo, o se matua tuai auala, ma le kalave, o se punaoa e le mafaamatalaina. O le aoina e aofia ai le tele aofaʻi o siliva poʻo auro elemene, ma faʻailoga eseese. E mafai ona faʻatasi i latou taʻitasi ma penina poʻo ni maʻa ma asoa. O le aoina na avea ma sili tele o maataua eseese.

Womenswear Aoina

The Hostess

Womenswear Aoina O le aoina o le faauuga a Daria Zhiliaeva e uiga i le fafine ma le tama tane, le malosi ma le maalili. O le aoina musumusuga e sau mai se tala tuai tala mai tusitusiga Rusia. O le Hostess o le Copper Mountain o se togafiti faataulaitu o tagata miners mai se tala tuai Rusia. I lenei aoina mafai ona e vaʻaia le matagofie o le faʻaipoipoga o laina sao, e pei ona musuia e laʻasaga o toniga, ma le matagofie o tusi o le ofu lautele a Rusia. Vaega-tagata: Daria Zhiliaeva (tagata fai mamanu), Anastasiia Zhiliaeva (tagata atamamai fesoasoani), Ekaterina Anzylova (tagata pueata)

Handbag, Afiafi Ato

Tango Pouch

Handbag, Afiafi Ato O le Tango Pouch o se ato maoaʻe ma a moni lava fou ituaiga fausaga. O se fasi ofu ata e ofuina i le tapulima lima e mafai ai ona e maua fua ou lima. I totonu ua lava avanoa ma le gaugauina maneta tapunia fausia se faʻamoemoeina faigofie ma lautele tatalaina. O le ato e faia i se paʻu e pupuʻu faʻaleleia mo se paʻu o se mea e sili ona manaia i lona tago mai i luga o le au faʻapipiʻi, e feteʻenaʻi ma le sili atu o le fausaga sili ona fausia mai le mea ua taua.