Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Mama

Arch

Mama O le tagata mamanuina maua musumusuga mai le foliga o le lengki fausaga ma le nuanua. Lua faʻatonuga - o se tupua foliga ma se mataua foliga, o loʻo tuʻufaʻatasia e fausia ai se tasi numera tolu vaega. I le tuʻufaʻatasia o laina laʻititi ma faʻaoga ma faʻaaogaina mea faigofie ma masani, o le faʻaiuga o se mama faigofie ma matagofie o loʻo faia le lototele ma taʻalo e ala i le tuʻuina atu o le avanoa mo le malosi ma le fati e tafe ai. Mai i itu eseese faʻaalia le foliga o le mama - o le mataua foliga foliga mai i le pito i luma, foliga sikuea mai le itu itu, ma o se koluse o lo o maimoaina mai le pito i luga. Ole tuʻuina atu ole malosi mo le tagata e ofuina.

Mama

Touch

Mama Faatasi ai ma se taga faigofie, o se gaioiga o le paʻi e momoli atu ai lagona loloto. E ala i le Paʻi mama, o le mea e fuafuaina e faʻailoa ai lenei lagona mafanafana ma le faʻaogaina ma uʻamea malulu ma mautu. O loʻo faʻaopopo 2 viviʻi e fai ai se mama e fautua mai ai ni tagata 2 e uʻu lima. O le mama e suia ona itu pe a solia lona tulaga i luga o le tamatamailima ma maimoaina mai itu eseese. Pe a faʻapipiʻi vaega e fesoʻotaʻi i le va o ou tamatamai lima, o le mama e foliga mai samasama pe paʻepaʻe. A faʻapipiʻi vaega e fesoʻotaʻi i luga o le tamatamailima, e mafai ona e fiafia faʻatasi i lanu samasama ma papaʻe.

Mama Fausaga

Spatial

Mama Fausaga O le fausaga o loʻo faʻaofi ai se fausaga uʻamea e faia ai le druzy i se auala e faʻamamafa uma ai le maʻa ma le fausaga uʻamea. O le fausaga e matala tele ma ia mautinoa o le maʻa o le fetu lea o le mamanu. O le lē tumau foliga o le maopopo ma uʻamea polo o loʻo taofia ai le faʻatulagaina e aumai ai sina laulelei i le mamanu. E malosi, edgy ma laeiina.

Ofu Ofu

Sidharth kumar

Ofu Ofu NS GAIA o se nei faʻailoga o tamaʻitaʻi lavalava e afua mai i New Delhi o loʻo mauʻoa i le tutasi o mamanu ma le fauina o fale. O le faʻailoga o se sili fautua i mafaufau mafaufau gaosiga ma mea uma luga tietie uila ma toe faʻaaogaina. O le taua o lenei vaega ua atagia i igoa o pou, o le 'N' ma le 'S' i le NS GAIA tu mo Natura ma le Puipuiga. Ole auala a NS GAIA ole “itiiti e sili atu”. O le igoa e faʻatino se vaega malosi i le tuai auga faifaiga e ala i le mautinoa o le siosiomaga aafiaga e faʻaititia.

Tautaliga

Van Gogh

Tautaliga Tautaliga na musuia e le Almond Tree i le Blossom valiina e Van Gogh. O le suamalie o lala e toe faʻaosoina e filifili niniʻi o Cartier-ituaiga e pei o lala e faʻaseʻe i le matagi. O lanu eseese o maʻa eseʻese, mai le toetoe lava paʻepaʻe e oʻo i se sili atu ona lanu piniki, e faʻailoa mai le ata o fugalaʻau. O le fugalaʻau o fugalaʻau fugalaʻau o loʻo faʻatusalia i tipi 'eseʻese. Faia ma 18k auro, lanu piniki piniki, morganites, piniki sapphires ma pink tourmalines. Ua faʻamamaina ma faʻamaeʻa lelei. Matua malamalama tele ma le fetaui lelei. O le taunuu mai o le tautotogo i foliga o se maʻa.

Handbags

Qwerty Elemental

Handbags E pei lava o le typewriters 'mamanu faʻataʻitaʻiga o faʻaalia le suiga mai se foliga faʻapitoa foliga vaaia i le mama-laina, faigofie foliga geometric, Qwerty-elemental o le tino mai o le malosi, symmetry, ma faigofie. O mea totino uamea e faia e le au tufuga o faʻapitoa foliga vaʻaia o le oloa, lea e tuʻuina atu i le ato se foliga tusi ata. O le taua taua o le ato o le lua masini taifau ki o na o latou gaosia ma faʻapipiʻiina e le mamanu ia lava.