Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Tautaliga Ma Mama

Vivit Collection

Tautaliga Ma Mama Musuia e ituaiga maua i le natura, Vivit aoina fatuina se manaia ma le fia iloa lagona e le faaumiumi foliga ma swirling laina. Vivit fasi aofia o punou 18k samasama auro fasi pepa ma uliuli rhodium faʻapipiʻi luga o foliga i fafo. O laupepa foliga-faʻataʻamilomilo e siomia ai le tautaliga ina ia o aga masani faʻaleaga faʻatupuina ai se siva manaia i le va o le uliuli ma auro - lalafi ma faʻaalia le auro samasama i lalo ifo. O le loloto o foliga ma uiga ergonomic o lenei aoina o loʻo iai se ata mataina o le malamalama, ata lafoia, vaʻai ma faʻataʻitaʻiga.

Mulumuluga

Vortex

Mulumuluga Ole sini autu ole ata vortex ole sailia lea ole fou ituaiga e tafe ai le tafe vai ile mulumulu ina ia faateleina ai lo latou lelei, fai a latou sao ile latou poto masani a tagata ma faaleleia ai a latou uiga lelei ma semiotic. O le iʻuga, o se faʻaaliga, e maua mai i le faʻaogaina o se vailaʻau faʻaalu e faʻailoa mai ai le tafega ma le vai tafe o loʻo faʻaalia ai le mea atoa o se laulau faʻatulagaina o galuega. O lenei pepa e tuʻufaʻatasia ma le popo, e taʻitaʻi mai ai le vai i totonu o se ala savali e faʻatagaina ai le aofaʻi o le vai e ufitia le tele o eleele ua mafua ai le faʻaitiitia o le taumafaina vai mo faʻamamaina.

Faleoloa & Showroom

Risky Shop

Faleoloa & Showroom O fale mataʻutia na fuafuaina ma fausia e smallna, o le design studio ma le vintage gallery na faʻatuina e Piotr Płoski. O le galuega na tupu ai le tele o luʻitau, ona o le faleoloa o loʻo i le fogafale lua o le fale mautotogi, e leai se faleoloa ma e na o le 80 sqm le vaega. Lenei na sau ai le manatu o le faʻaluaina o le nofoaga, e ala i le faʻaaogaina uma o le avanoa luga o le taualuga faʻapea foʻi ma le foloa avanoa. E maua se faʻaaloalo faʻaaloalogia o le ea, tusa lava pe tautau meaafale i luga faalo o le taualuga. O le lamatia faleoloa o loʻo mamanuina faʻasaga i tulafono uma (e oʻo lava ina teteʻe atu ile kalave). E atagia atoa ai le agaga o le faʻailoga.

Tautaliga Ma Mama

Mouvant Collection

Tautaliga Ma Mama O le Mouvant Collection na musuia e nisi vaega o le Futurism, e pei o manatu o dynamism ma mea na faia a le le mafai ona faailoa mai e le au tusiata Italia Umberto Boccioni. O tautaliga ma le mama o le Mouvant Collection o loʻo faʻapipiʻi ai le tele o fasi auro, e fusia faʻapitoa i se auala e mafai ai ona maua se faʻataʻamilomilo o gaioiga ma faʻaosofia le tele o foliga, faʻalagolago i le itu o loʻo vaʻaia ai.

Vodka

Kasatka

Vodka O le "KASATKA" na atiaʻe o se premium vodka. Ole fuafuaga ole minimalimal, i le ituaiga o fagu ma lanu. O se fagu siliva faigofie ma le faʻatapulaʻaina o lanu (paʻepaʻe, paʻepaʻe o le efuefu, uliuli) faamamafaina le mama manino o le oloa, ma le matagofie ma le sitaili o se minimalist faʻataʻitaʻiga auala.

Sekete Mo Le Vaivai Ma Le Kiona Kiona

Snowskate

Sekete Mo Le Vaivai Ma Le Kiona Kiona O le uluai Snow Skate o loʻo faʻaalia nei i se mamanu fou ma aoga - i le fafie malosi fafie ma le uʻamea uamea tamoʻe. O le tasi aoga lelei o seevae masani o le paʻu ma mulivae e mafai ona faʻaaogaina, ma o lea e leai se manaʻo mo ni seevae faʻapitoa. O le mea autu i le faʻataʻitaʻia o le sekete, o le faigofie fusi metotia, aua o le fausaga ma le fausiaina ua sili atu ona lelei le tuʻufaʻatasia ma lautele ma maualuga o le sekete. O le isi itu taua o le lautele o le au tamoe faia le faʻafoeina o le skating luga o le mautu poʻo le kiona mamafa. O le au tamoe o loʻo i totonu o le sila uamea ma faʻapipiʻi i faʻailoga sikuea.