Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Kalena

Calendar 2014 “Farm”

Kalena E faigofie ona faʻapipiʻi le pusa fai taga faifaatoaga. Leai se kasa po o se seleulu manaʻomia. Faʻapipiʻi i le fetaui lelei vaega ma le faʻailoga tutusa. Taitasi manu o le a lua masina masina kalena. O ata lelei e iai le malosi e faʻaleleia ai avanoa ma suia mafaufau o ona tagata. Latou te ofoina le faʻamafanafanaga o le vaʻaia, taofi ma faʻaaoga. O loʻo faʻamatalaina i le malamalama ma se vaega o le faʻateʻaina, faʻaputupulaʻia o avanoa. O a matou uluaʻi oloa e faʻaaoga e faʻaaoga ai le manatu o le Olaga ma Fuafuaga.

Multiaxial Ie Puipui Puipui Puipui

GLASSWAVE

Multiaxial Ie Puipui Puipui Puipui O le GLASSWAVE multiaxial ie puipui puipui puipui ua tatalaina le faitotoʻa i sili atu le fetuutuunai i le fuafuaina o tioata puipui mo tele gaosiga. Lenei manatu fou i puipui pupuni o loʻo faʻavae i luga o le faʻavae o faʻataʻamilosaga mullions ma faʻataʻamilosaga nai lo faʻataʻamilosaga faatafafa. O lenei uiga fou faʻauigaina o lona uiga o fausaga ma fesoʻotaʻiga tele ala e mafai ona fausiaina, faʻateleina faʻateleina le ono mafai faʻatulaga mea faʻapipiʻi i le faʻamalama puipui puipui. GLASSWAVE o se faʻatupuina maualalo-faʻatulagaina o fuafuaga mo le maketi o fale iloga o le tolu fola poʻo le itiiti (fale tetele, potu faʻaaliga, atrium ma isi.)

Faleoloa Totonu O Faleoloa

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom

Faleoloa Totonu O Faleoloa O loʻo suʻea e le tagata o tausia ni mamanu fatufatu e faʻailoa lelei ai le ituaiga. O le igoa 'Hiveometric' e fausia e lua upu 'hive' ma le 'geometric', e na ona taʻu mai ai le autu autu ma vaai mamao i le mamanu. O le mamanu na musuia e le tamaʻitaʻi toa oloa, o se mea e faʻaaoga e ala i le meli-meli. Faʻamatalaina e avea o se fuifui meli meli, puipui ma faʻaputuga ato i foliga lelei faʻamuta fesoʻotaʻi ma faʻafesoʻotaʻi foliga faigata foliga. Laina e maaleale ma mama, e mafua ai le manaia foliga mai fafo e faatusa i le le gata o mafaufauga ma fatufatu.

Faavae Pisinisi Tusiata

Pharmacy Gate 4D

Faavae Pisinisi Tusiata O le fatufatu faʻavae e faʻavae i le tuʻufaʻatasiga o meafaitino ma mea le mautinoa, o loʻo fai faʻatasi e fausia ai se faʻasalalauga tulaga. O le ogatotonu o lenei tulaga o loʻo faʻailoaina e se tele lapoʻa o se faʻailoga mo se tuʻufaʻataina alchemy goblet luga lea o loʻo faʻataʻali mai ai se ata o se faʻapipiʻi o se folau DNA. O lenei DNA hologram, o le mea moni e faʻatusa le slogan "O Se Folafolaga mo le Ola", liliuina lemu ma fautuaina le faigofie o le ola o se faʻailoga-leai se tino o tagata. O le rotating DNA hologram e le gata e faʻatatau i le tafe o le ola, ae o le fesoʻotaʻiga i le va o le malamalama ma le ola lava ia.

Kalena

Calendar 2014 “Botanical Life”

Kalena Botanical Life o se kalena faʻamaninoina matagofie laʻau ola i se tasi laupepa. Tatala le pepa ma faʻamau i luga o le pito i lalo e fiafia ai i ituaiga o laʻau pop-ups. O ata lelei e iai le malosi e faʻaleleia ai avanoa ma suia mafaufau o ona tagata. Latou te ofoina le faʻamafanafanaga o le vaʻaia, taofi ma faʻaaoga. O loʻo faʻamatalaina i le malamalama ma se vaega o le faʻateʻaina, faʻaputupulaʻia o avanoa. O a matou uluaʻi oloa e faʻaaoga e faʻaaoga ai le manatu o le Olaga ma Fuafuaga.

Pepa Savali

Pop-up Message Card “Leaves”

Pepa Savali Lea o pepa savali faʻaalia ai foliga popa luga laupepa. Faʻapupula au feʻau ma se paʻi i le vaitau lanumeamata. E sau i le seti o pepa eseese fa ma le fa teutusi. O ata lelei e iai le malosi e faʻaleleia ai avanoa ma suia mafaufau o ona tagata. Latou te ofoina le faʻamafanafanaga o le vaʻaia, taofi ma faʻaaoga. O loʻo faʻamatalaina i le malamalama ma se vaega o le faʻateʻaina, faʻaputupulaʻia o avanoa. O a matou uluaʻi oloa e faʻaaoga e faʻaaoga ai le manatu o le Olaga ma Fuafuaga.