Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Fale Teu Oloa

Lenovo

Fale Teu Oloa O le Lenovo Flagship Store o loʻo faʻamoemoe e faʻalauteleina le faʻailoga o le tagata e ala i le tuʻuina atu o le aofia i se tulaga e faʻafesoʻotaʻi fefaʻasoaaʻi ma fefaʻasoaʻi i le olaga, tautua ma poto masani na fausia i totonu o faleoloa. O le a faʻatulaga se manatu e faʻavae i luga o le misiona o le faia o se suiga mai le tuʻufaʻatasia o tagata gaosi oloa i se taʻutaʻua iloga i le au faʻatau oloa.

Uaina Igoa

5 Elemente

Uaina Igoa O le ata o le “5 Elemente” o le iʻuga o se poloketi, lea e faʻatuatuaina ai e le tagata o tausia le lala sooupu ma le saolotoga e faʻaali atu ai. O le faʻamamafa o lenei fausaga o le uiga faʻa Roma "V", lea e faʻaalia ai le manatu autu o le oloa - e lima ituaiga o uaina fesoʻotaʻi i totonu o se tuufaatasiga tulaga ese. O le pepa faʻapitoa na faʻaaogaina mo le laupepa faʻapena foi ma le faʻatulafonoina o laʻasaga o mea uma e faʻaoso ai le mea e mafai ai e le tagata faʻatau ona ave le fagu ma vili i o latou lima, tago i ai, e mautinoa e faia ai se lagona loloto ma faia le mamanu e sili ona manatua.

Afifiina Mama Vai Inu

Coca-Cola Tet 2014

Afifiina Mama Vai Inu Le fausiaina o se tele o faʻaola Coca-Cola paʻu lea e salalau atu miliona miliona manaʻo malo. Na matou faʻaaogaina le Coca-cola's Tết simbol (le Swallow Bird) o le masini e fausia ai nei manaʻo. Mo paʻu taʻitasi, o le faitau selau o fugalaʻau lima na fausiaina ma faʻatulagaina ma le faaeteete faataamilo i se tu masani tusitusiga, lea faʻatasi faʻatasi ai se faasologa o taua taua Vietnamese. "An", o lona uiga o le Filemu. "Tài" o lona uiga Manuia, "Lộc" o lona uiga manuia. O nei upu e fesuiaʻi tele i le taimi o le aso malolo, ma masani ai teuteu TTT teuteuga.

Tatala Tableware System

Osoro

Tatala Tableware System Ole mea fou a le OSORO o le tuʻufaʻatasia lea o le lelei o le porotini ma le mea e fai ma mea e aoga mo le teuina o meaʻai i totonu o le pusaaisa poʻo le 'aisa poʻo le kuka ma le umukuka. O le faigofie, modular foliga ma ona elemene eseese e mafai ona faaputuputu e sefe ai avanoa, fesuiaʻi faʻatasi ma tapunia ma le tele-lanu silikon O-Sealer poʻo O-Connector ina ia tumau meaai lelei faʻamau i totonu. E mafai ona faʻaaogaina le OSORO i le lautele e faʻaumatia ai le manaʻoga mo tatou i aso taʻitasi.

Faʻatapulaʻa Faʻasologa O Uaina Faʻapitoa

Echinoctius

Faʻatapulaʻa Faʻasologa O Uaina Faʻapitoa E tulaga ese lenei poloketi i le tele o auala. Ole ata na tatau ona atagia ai le uiga ese o le oloa e fesiligia - faʻapitoa tusitala uaina. E le gata i lea, sa i ai se manaʻoga e faʻasalalau faʻamatalaga loloto i le igoa o le oloa - sili atu, solstice, eseʻesega i le va o po ma le ao, uliuli ma paʻepaʻe, matala ma le faʻapitoa. O le mamanu sa i ai le faamoemoe e atagia ai le mea lilo sa natia i le po: le matagofie o le po o le po lea e maofa tele ai ma le au lilo faalilolilo natia i le au puʻeina ma le Zodiac.

Aoga Ma Koleni Meafaigaluega

Corporate Mandala

Aoga Ma Koleni Meafaigaluega Corporate mandala o se mea fou aʻoaʻoga ma aʻoaʻoga meafaigaluega. O se mea fou ma tuʻufaʻatasia tuʻufaʻatasia o tulafono tuai ma faʻavae faʻavae faʻamatuʻuga e faʻaleleia atili ai le galulue faʻatasi ma le lautele faʻagaioiga o le pisinisi. E le gata i lea o se fou elemene o le faʻavaeina ole kamupani kamupani. Kamupani mandala o se kulupu gaioiga mo 'au poʻo gaioiga taʻitoʻatasi mo pule. Ua mamanuina faʻapitoa mo kamupani patino ma o loʻo valivali e 'au poʻo se tagata i le saoloto ma tupu fua auala e mafai ai e tagata uma ona filifilia soʻo se lanu poʻo laufanua.