Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Logo

N&E Audio

Logo A o faagasolo le faiga o le toe fuafuaina N & E logo, N, E fai ma sui o le igoa o le faavaeina o Nelson ma Edison. O lea, na ia tuʻufaʻatasia ai mataʻitusi o le N & E ma le leo galugalu e fatu ai se logo fou. Handcrafted HiFi o se tulaga ese ma faʻapitoa tautua tautua i Hong Kong. Na ia faʻamoemoe e na te faʻaoʻo mai se pisinisi maualuga ma fausia se aoga talafeagai i le pisinisi. Na ia faʻamoemoe e mafai ona malamalama tagata i le uiga o le tagavai pe a latou vaʻai i ai. Na taʻua e Cloris, o le luʻi o le fausiaina o le logo e faʻafaigofie ona iloa igoa o N ma E aunoa ma le faʻaogaina o ni mea faigata tele.

'upega Tafaʻilagi

Upstox

'upega Tafaʻilagi Upstox sa avea muamua ma lala o le RKSV o se luga faʻatau lugala oloa. Oloa tulaga ese fuafuaina mo le polofesa-faʻatau ma layman o se tasi o le sili ona malosi USP o Upstox faatasi ai ma lona saoloto fefaatauaiga aʻoaʻoga tulaga. O le fuafuaga atoa ma faʻailoga o le a le faʻamatalaina i le taimi fuafuaina ile vaega ole Lollypop. Sa fesoasoani tele faʻatauga i totonu o tauvaga, tagata faʻatau ma maketi i le saunia o fofo na fausia ai le faʻailoga iloa mo le upega tafailagi. Tisainala na faia fegalegaleaiga ma tupu fua i le faʻaaogaina o tu masani faʻataʻitaʻiga, ata faʻatusa ma aikona fesoasoani i le talepeina o le monotony o faʻamatalaga faʻamalosi 'upega tafaʻilagi.

'upega Tafailagi

Batchly

'upega Tafailagi Batchly SaaS faʻavae faʻavae mafai ai Amazon Web Services (AWS) tagata faʻatau i le faʻaititia o latou tau. O le upega tafailagi mamanuina i totonu o le oloa e tulaga ese ma manaia aua e mafai ai e le tagata faʻatinoina ona faia ni gaioiga eseese mai se tulaga e tasi e aunoa ma le tuua o le itulau ma e mafaufau foi i le tuʻuina atu o se manulele mata mata o faʻamaumauga uma e taua i le pulega. O le faʻavae na aveʻesea foʻi i le tuʻuina atu o le oloa e ala i lana upega tafaʻilagi ma ua maeʻa faia ina ia faʻafesoʻotaʻi lana USP i le muamua 5 sekone lava. O lanu o loʻo faʻaaogaina iinei e olaola ma aikona ma faʻataʻitaʻiga fesoasoani e faia le upega tafailagi e fesoʻotaʻi.

Tuuina Atu Faʻailoga

Awards show

Tuuina Atu Faʻailoga O lenei faʻamanatuga tulaga na mamanuina ma se laiga tulaga ese ma manaʻomia le faʻafaigofie ole tuʻuina atu o se musika faʻaali ma tele faʻailoga eseese. O moli seti na faʻamalamalamaina i totonu e fesoasoani ai i lenei fetuutuunai ma aofia ai lele elemene o se vaega o le seti na tafe i le taimi o le faʻaaliga. Lenei o se faʻaaliga ma faʻailoga faaletausaga sauniga mo se faʻalapotopotoga leai ni tupe mama.

Fagu

North Sea Spirits

Fagu O le ata o le North Sea Spirits fagu na musuia e le tulaga ese o le natura o Sylt ma aofia ai le mama ma le mama o lena siosiomaga. Pe a faatusatusa atu i isi fagu, North Sea Spirts e ufiufi atoa e se unicolored luga vavae. O le logo o loʻo iai le Stranddistel, o le fugalaʻau na o loʻo i Kampen / Sylt. E tofu lava le 6 ituaiga fula lea e faʻamatalaina e se tasi lanu faʻapitoa a o le anotusi o le 4 palu mea inu tutusa lava le lanu o le fagu. O le ufiufi o le laualuga foaʻi se lima malu ma le mafanafana ma le mamafa e faʻaopopo i le taua manatu.

Vinyl Record

Tropical Lighthouse

Vinyl Record Le mea mulimuli 9 o se blog musika e leai se ituaiga faʻatapulaʻaina; o lona foliga pa'ū foliga faʻavaa ma fesoʻotaʻiga i le va va vaaia vaega ma musika. Last 9 maua ai musika tuufaatasiga, e tofu lava ma autu autu musika e faʻaalia i ata vaʻaia. Tropical Lighthouse o le 15th tuufaatasiga o se faʻasologa. O le poloketi na faʻatumuina e leo o vaomatua o le vaomatua, ma o le agaga autu o musika o le tusiata ma le au fai pese Mtendere Mandowa. Ufiufi, promo ata vitio ma vinyl tisaina afifiina sa fuafuaina i totonu o lenei poloketi.