Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Avanoa Lautele Avanoa

Dachuan Lane Art Installation

Avanoa Lautele Avanoa O le auala o Dachuan o Chengdu, o le itu i sisifo o le vaitafe o Jinjiang, o se auala faʻasolopito e faʻafesoʻotaʻia mea na faʻaleagaina o le puipui o le Chengdu East Gate City. I le poloketi, na toe fau e le ala sili o Dachuan Lane i le tala faasolopito e ala i le auala tuai i le auala muamua, ma o le tala o lenei auala na faamatalaina e le street art faapipiiina. O le faʻalavelaveina o faʻatufugaga faʻapipiʻi o se ituaiga o faʻasalalauga mo le faʻaauauina ma le faʻasalalauina o tala. E le gata i le toe faʻaolaina o tuʻuga o auala faʻalauaʻitele auala ma alatele ua soloia i lalo, ae faʻapea foi ona maua ai se ituaiga o vevela o faʻamanatuga taulaga mo le auala ma auala fou.

Fesootaiga Vaʻaia

Plates

Fesootaiga Vaʻaia Ina ia faʻataʻitaʻia vaega eseese o le faleoloa faleoloa Didyk Pictures na o mai ma le manatu e tuʻuina atu i latou pei o ni peleni ma ni mea eseese mea i luga o latou, na tautua i se faleaiga. Paʻepaʻe paepae ma paʻepaʻe paepae fesoasoani e faʻalauiloa atili ai le tautua mea ma faʻafaigofie mo faleoloa tagata asiasi e saili se vaega. O ata foʻi na faʻaogaina i luga o 6x3 mita billboards ma pepa lautele i femalagaiga lautele i Estonia atoa. O se paʻepaʻe paʻepaʻe ma se faʻavae faigofie e faʻatagaina ai lenei feʻau faʻalauiloa e mafai ona vaʻaia e oʻo lava i se tagata i totonu o se taʻavale.

Faatagata

Iceberg

Faatagata O aisuavai o tupua totonu. E ala i le faʻafesoʻotaʻia o mauga, e mafai ai ona fauina mauga, mafaufauga faalenatura na faia i tioata. O le laualuga o taʻitasi tioata faʻasaina tioata e tulaga ese. O le mea lea, o mea taʻitasi e iai lona uiga faʻapitoa, o le agaga. Ua vaneina le faatagata taulima, sainia ma faitaua i Finelani. O le filosofia autu i tua atu o le Iceberg faatagata o le atagia mai lea o le tau. O le mea lea o le mea faʻaaogaina toe faʻaaogaina tioata.

Matamata Polokalama

TTMM for Pebble

Matamata Polokalama TTMM o se 130 Watchfaces aoina faʻapitoa faʻapitoa mo Pebble 2 smartwatch. Faʻataʻitaʻiga faʻapitoa faʻaalia le taimi ma le aso, vaiaso vaiaso, sitepu, gaioiga taimi, mamao, vevela ma le pu poʻo le Bluetooth tulaga. Tagata e mafai mafai customize ituaiga o faamatalaga ma vaʻai faʻaopoopo faʻamatalaga ina ua maeʻa. TTMM Watchfaces e faigofie, laititi, matagofie i le mamanu. O le tuʻufaʻatasiga o fuainumera ma faʻamatalaga otooto-ata atoatoa mo se robots vaitaimi.

Matamata Polokalama

TTMM for Fitbit

Matamata Polokalama O le TTMM o le aoina o 21 uati foliga tuuto mo Fitbit Versa ma Fitbit Ionic smartwatches. Uiga foliga foliga faigata faʻapitoa i se faigofie popo i luga o le lau. Lenei e faia ai i latou televave ma faigofie e faʻapitoa lanu, mamanu setiina ma faʻafitauli i tagata e fiafia i ai. E musuia i ata tifaga pei o Blade Runner ma Twin Peaks faasologa.

Watchfaces Apps

TTMM

Watchfaces Apps TTMM o se aofaʻi o vaʻaiga mata mo Pebble Time ma Pebble Time Round smartwatches. E te mauaina iinei lua apps (uma mo Android ma iOS tulaga) ma 50 ma 18 faʻataʻitaʻiga i luga o le 600 lanu eseese. TTMM e faigofie, laititi ma faʻalelei auga tuʻufaʻatasia o numera ma abstrak infographics. O lenei e mafai ona filifilia lau taimi taimi i soʻo se taimi e te manaʻo ai.