Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Magnesium Afifi

Kailani

Magnesium Afifi O galuega a Arome Ofisa i luga o le ata faʻailo ma laina tusiata mo tuʻuaiga a Kailani e faʻavae i le laʻitiiti ma le mama mamanu. O lenei minimalism e ogatusa ma le oloa e naʻo le tasi le mea, magnesium. O le faʻataʻitaʻiga filifilia e malosi ma faʻaaogaina. E iloga uma le malosi o le minerale minerale ma le malosi o le oloa, e toe faʻaleleia le malosi ma le malosi i tagata faʻatau.

Fagu Uaina

Gabriel Meffre

Fagu Uaina Aroma faʻatupuina le ata faʻailo mo le tagata aʻai laupepa Gabriel Meffre lea e faʻamanatuina le 80 tausaga. Sa matou galulue i se faʻatulagaina fausaga o le 30s o le taimi, faʻailogaina faʻatusa faʻatusa e se fafine ma se ipu uaina. O lanu lanu ua faʻaaogaina e faʻapaleniina i le embossing ma vevela pepa foil e faʻamamaina e faʻamaninoina ai le tagata aoina itu o le aoina.

Meaai Afifi

Chips BCBG

Meaai Afifi O le luʻitau mo le faʻatinoina o ato ato a le ituaiga BCBG na aofia ai i le faʻataunuʻuina o se faʻasologa o afifiina ia lava ma le atulaulau o le faʻailoga. O afifi e tatau ona faʻaʻupuʻititi ma faʻaonapo nei, aʻo iai lenei paʻi i mea totino ma mea manaia ma faʻapitoa e au mai ai ma tusi tagata. Le 'avaʻaga o se taimi taua e tatau ona lagona i luga o le afifiina.

Faapipii Komepiuta

Wood Storm

Faapipii Komepiuta O le Wood Storm o se komipiuta faʻapipiʻi mo mea faʻafiafia. O le vevesi o le ea ea e faʻaalia moni lava e se pupuni fafie faʻamalosia e moli lafo mai lalo mo se lalolagi e aunoa ma le kalave. O le faʻapipiʻi amio e pei o se matutu le malolo ola. E taʻitaʻia le laina o vaʻai e tau latalata i ai e suʻe le amataga poʻo le vaega pito i tua, a o le au faʻafiafia e siva moni lava ma le afa.

Fetufaʻaiga Faʻapipiʻi

Falling Water

Fetufaʻaiga Faʻapipiʻi O le Vaitafe Pa'ū o se seti o fegalegaleaiga faʻapipiʻi faʻatagaina tagata faʻaaoga e suia auala tamoʻe faataamilo i se poloka po o se poloka. O le tuʻufaʻatasiga o kupita ma faʻataʻamilosaga tafe o loʻo faʻaalia ai se eseesega o mea faʻaletonu ma le tafe o le vai. E mafai ona toso le vai tafe e vaʻai ni tao manava pe na ona tuʻu i luga ole laulau e avea ose vaaiga o le vai aisa. O lopa e taua foi o ni manaoga e faia e tagata i aso uma. Fiafia e tatau ona nonoa ma tamoe i le faavavau o se afu.

Faapipiiina Faavaa

Missing Julie

Faapipiiina Faavaa O lenei togafiti o loʻo faʻaalia ai se faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma se fesoʻotaʻiga i le va o totonu ma fafo, po o moli ma ataata. E momoliina atu se faʻaaliga ao tagata vaʻai i fafo o le faʻavaʻa e faʻatali ai se tasi e toe foʻi mai. E tele ituaiga ma lapoʻa o tioata lalolagi o loʻo faʻaogaina e avea o se faʻailoga o manaʻoga ma loimata e faʻailoa mai ai lagona e ono nana i totonu. O le sila uʻamea ma atigipusa faʻamatalaina le tuaʻoi o lagona. O le lagona faʻaalia e se tagata e mafai ona ese mai i le auala e iloa ai pei o ata i le lalolagi e oʻo i lalo.