Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Fugalaʻau Tulaga

Eyes

Fugalaʻau Tulaga O Mata o se fugalaʻau tu mo taimi uma. Oval tino o auro-foilaina ma matala faʻapitoa pei o mata o tagata o loʻo sailia i taimi uma mo mea matagofie i le Tina Natura. O le tu e amio pei o se filosofia. Na te teufatuina matagofie matagofie ma faʻaalia le lalolagi atoa mo oe aʻo leʻi pe a uma ona e malamalama i luga.

Ufimata

Billy Julie

Ufimata O lenei mamanu na mafua mai i le micro-express. O le tagata filifilia na filifilia Billy ma Julie mo ituaiga e lua o le tele o tagata. O elemene lavelave e faia e le parametric fetuunaiga o le faʻavae o se apefai-pei geometry, faʻavae i luga o se lavelavea vavaeina ma vasega. O se faʻamatalaga ma se tagata faʻamatalaupu, o lenei ufimata na faia e faʻatonutonu ai e se tasi le lotofuatiaifo o tagata.

Maopoopo Fesoasoani

Eyelash Stand

Maopoopo Fesoasoani O lenei togafiti e iloa ai se faʻaaliga o mata mata. O le tagata mamanu mafaufauina eyelashing o se sailiga mo se oe lava faamoemoe. Na te fausiaina le laulu mata e fai o le ata o le ola poʻo se tamai tulaga o gaioiga. O lenei tulaga e atagia mai ai se faʻamanatuina o le tautinoga i le taeao poʻo le i moe foʻi, i le vaʻaia o mata mata mo se taimi muamua pe a maeʻa ona tuʻuina atu. O le mata mata o se auala e tauloto ai mea o se mea faatauvaa na fesoasoani i le tagata lava ia aso masani.

Faapipiiina Autu

Dancing Cubes

Faapipiiina Autu Lenei fausaga fegalegaleai ma faaalia mataupu e mataupu. Lenei autu faʻatulaga ua mamanuina ma le lava-faʻateleina auala e fesoʻotaʻi ai le ono pe sili atu kupita i se luga-una-iunite i tolu faʻataʻamilosaga itu. O le foaʻi fua o le faʻatulagaina ma faʻailoga e faia ai le fesoʻotaʻiga e pei o tagata siva soʻofaʻatasi. O le faʻatulagaga o pu laiti faʻatupu ai se fausaga o nofoaga mo mataupu ma laina laina.

Faʻailoga O Pisinisi

film festival

Faʻailoga O Pisinisi "Cinema, ahoy" o le puʻupuʻu mo le lomiga lona lua o le European Film Festival i Cuba. O se vaega o se manatu o mamanu e taulaʻi i le femalagaiga o se auala e fesoʻotaʻi ai aganuu. O le ata na faʻaosofia ai le malaga a se folau vaʻa malaga mai Europa i Havana o loʻo tumu i ata tifaga. O le ata o tusi valaaulia ma pepa ulufale mo le tausamiga na musuia e tusi folau ma boarding pasi sa faʻaaogaina e tagata malaga i le lalolagi atoa i aso nei. O le manatu o femalagaaiga i ata tifaga faʻamalosia tagata lautele ina ia mataala ma fia iloa e uiga i aganuu fesuiaiga.