Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Musika Fautuaga Auaunaga

Musiac

Musika Fautuaga Auaunaga Musiac o se musika musika faʻauigaina afi, faʻaaoga auai prooaive e saili tonu filifiliga mo lona tagata faʻaaogaina. O le faʻamoemoe lava ia e faʻaalia ni isi fuafuaga e faʻamauina ai le faʻasologa ole autocracy. Faamatalaga filtering avea ma se ma lalofia saili auala. Ae ui i lea, e fatuina le echo potu mea ma faʻalavelave tagata faʻaaoga i la latou nofoaga mafanafana e ala i le faʻamalosiʻau mulimuli i latou manaʻoga. E faʻaaoga e tagata le aoga ma le toe tuufesili i filifiliga a le masini. O le faʻaalu o se taimi e toe iloilo ai filifiliga e ono siʻitia ai le tele o le bio-cost, ae o le taumafaiga lea e fausia ai se poto masani.

Ava

GuJingGong

Ava O tala faʻaleaganuʻu na tuʻuina mai e tagata o loʻo tuʻuina mai i luga o le afifi, ma faʻataʻitaʻiga o faʻatusa o le inu pia. O le tarako e faʻaaloalogia i Saina ma fai ma faatusa o le agalelei. I le tala faatusa, ua sau le Dragon e inu. Ona ua tosina i le uaina, o lea e faataamilo solo i le fagu uaina, faʻaopopo elemene faʻaleaganuʻu e pei o Xiangyun, maota, mauga ma vaitafe, lea e faʻamaonia le talaʻaga o Gujing taulaga uaina. A uma ona tatala le atigipusa, o le ai ai se vaega o pepa kalama ma faʻamatalaga e faia ai le pusa e maua ai le aotelega faʻaalia foliga pe a uma ona tatala.

Faiga Faiga

Airport Bremen

Faiga Faiga O se maualuga-faʻatusatusa ata o aso nei ma se faʻamatalaga manino Hirarchie iloga le faʻasologa fou. O le faʻataʻitaʻiga o galuega e televave ona faia ma o le a faia se sao lelei i le lelei o le tautuaina o le malae vaʻalele. O le sili taua auala i tafatafa o le faʻaaogaina o se vai fou, a iloga o aū elemene le faʻailoaina o eseʻese, maualuga-eseesega lanu. Na faapitoa lava i le faʻatinoina ma le mafaufau vaega, pei o le vaʻaia lelei, mafai ona faitau ma faʻalavelave-leai ni faʻamaumauga faʻamaumauga. O alumini fou e iai taimi nei, faʻaleleia atili o moli uila e faʻaaogaina. Faʻaopoopo olo olo.

Manatu Faapolopolo Manatu

Faberlic Supplements

Manatu Faapolopolo Manatu I le lalolagi faaonapo nei, e masani lava ona maua e tagata le malosi aʻiaʻi o mea le lelei mai fafo. Leaga ole siosiomaga, ole pisi ose olaga ole megalopolises poʻo mafatiaga e mafua ai le tele o avega ile tino. Ina ia faʻasolosolo ma faʻaleleia le aoga tulaga o le tino, faʻaopoopo faʻaaogaina. O le faʻatatau autu a lenei poloketi ua avea ma ata o le faʻaleleia o le manuia o se tagata ma le faʻaaogaina o mea faʻaopopo. Ma le ata autu o loʻo toe faia le ata o le mataʻitusi F - o le mataitusi muamua i le igoa.

Faatufugaga

Metamorphosis

Faatufugaga O le nofoaga o loʻo i le Keihin Industrial region i le aʻai o Tokyo. O le asu o loʻo tafe mai le asu i aseta tetele o fale gaosi oloa e ono atagia ai se le lelei faʻatusa e pei o le filogia ma le faʻaogaina. Peitaʻi, o ata na taulaʻi lava i le eseʻesega o fale gaosi tino o loʻo faʻaalia ai lona matagofie matagofie. I le gasologa o aso, paipa ma fausaga mamanuina le fausaga faʻasolosolo ma laina ma mea o loʻo fai ma faʻaosofia le ea. I le po, o nofoaga e suia i se mea lilo matagofie faʻaleleia o ata o ata sci-fi i 80's.

Faaaliga Faʻaaliga

Optics and Chromatics

Faaaliga Faʻaaliga O le ulutala Optics ma Chromatic e faʻasino i le finauga i le va o Goethe ma Newton i le natura o lanu. O lenei felafolafoaʻiga o loʻo fai ma sui o le fetauiga a mataʻitusi e lua mataʻitusi: o le tasi e fuafuaina, o le geometric, ma le maʻai o le tino, o leisi e faʻamoemoe i le faʻatinoga o ata lanu. I le 2014 o lenei mamanu sa avea ma ufiufi mo Pantone Plus Series Artist Covers.