Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Faafiafiaga

Free Estonian

Faafiafiaga I totonu o lenei galuega tulaga ese, Olga Raag faʻaaoga nusipepa Estonia mai le tausaga na muamua gaosia ai le taʻavale i le 1973. O ata lanu samasama i le National Library sa pueina, faʻamamaina, faʻasaʻo, ma teuteuina ina ia faʻaaogaina i luga o le poloketi. O le iuga mulimuli na lomia i mea faʻapitoa na faʻaaoga i luga o taʻavale, lea e atoa le 12 tausaga, ma e 24 itula e faʻatino ai. Free Estonian o se taʻavale e tosoina mai ai le mafaufau, o loʻo siʻosiʻomia tagata ma le malosi lelei ma le faʻamamaina, lagona faʻalemafaufau i tamaiti. E valaʻaulia le fiailoa ma faʻauiga mai tagata uma.

Afifi Lauti Mamago

SARISTI

Afifi Lauti Mamago O le tisaini o se pusa uila ma lanu olaola. Faʻafouina ma faʻamalamalamaina le faʻaaogaina o lanu ma foliga e fausiaina ai se sologa lelei o se ata e atagia mai ai le faʻafofuina o fualaʻau a le SARISTI. O le a le mea e 'eseʻese ai la tatou mamanu o lo tatou agavaʻa e tuʻuina atu se faʻaonapo nei mimilo e faʻamamago ti teuina. O manu na faʻaaogaina i le afifi e faʻalia ai lagona ma tulaga e masani ona maua e tagata. Mo se faʻataʻitaʻiga, o Flamingo manulele e fai ma sui o le alofa, o le Panda bear o loʻo faʻaali mai le malologa.

Afifi Suauʻu Olive

Ionia

Afifi Suauʻu Olive E pei ona masani ona valiina ma mamanu eseese e le au Eleni anamua amphora (container) o le suauʻu olive, na latou filifili ai e faia i aso nei! Na latou toe faʻaolaola ma faʻaogaina lenei ata ma aganuʻu anamua, i se vaitaimi fou faʻaonapo nei e tofu ai ma le 2000 fagu na gaosia ma eseese auala. Taitasi fagu ua fuafuaina lava. O se tasi-o-a-ituaiga laina mamanu, musuia mai anamua Eleni mamanu ma se faʻaonapo nei paʻi e faʻamanatuina ai le tuai vine suauʻu tofi. E le o se liʻo leaga; o se saʻo atinaʻe laina fatufatuaʻi. Uma laina gaosiga fausia 2000 eseese mamanu.

Faʻailoga

1869 Principe Real

Faʻailoga 1869 Principe Real o se Moega ma Taeao o loʻo tu i le nofoaga pito sili ona faatauvaa i Lisbon - Principe Real. Faʻatoʻa faʻatau e Madonna se fale i lenei pitonuʻu. O lenei B & B o loʻo tu i totonu o le maota tuai i le 1869, o loʻo teuina le tuai ona faʻafefiloi ma totonu o aso nei, ma maua ai se foliga matagofie ma se lagona lelei. O lenei faʻailoga sa manaʻomia e tuʻufaʻatasia nei tulaga taua i lana faʻailoga ma faʻailoga igoa e atagia mai ai le filosofia o lenei tulaga ese nofoaga. E faʻaiʻu ai i se tagavai e tuʻufaʻatasia se mataitusi puʻe, e faʻamanatu ai numera tuai o faitotoʻa, ma tusitusiga lolomi faʻaonapo nei ma se auiliiliga o faʻailoga o moega faʻapitoa i le L of Real.

Bavarian Pia Afifiina Tisaini

AEcht Nuernberger Kellerbier

Bavarian Pia Afifiina Tisaini I vaitaimi ogatotonu, na faʻataua e pia pia a latou pia i le sili atu ma le 600 tausaga i lalo o le maota o Nuremberg. Faʻatauaina lenei talaʻaga, o le afifiina o le "AEcht Nuernberger Kellerbier" e matuaʻi vaʻai lava i taimi ua tuanaʻi. O le igoa pia o loʻo faʻaalia ai se ata tusia o le maota o loʻo nofo i luga o maʻa ma se paelo laupapa i totonu o le potu malolo, na fausia e ni ituaiga tusitusi tuai. O le faʻamau faʻailoga faʻatasi ai ma le faʻailoga faʻailoga a le kamupani "St. Mauritius" ma le pale o le pale o le pale e faʻailoa mai ai le tomai ma le faʻatuatuaina.

Matagofie Salon Faʻailoga

Silk Royalty

Matagofie Salon Faʻailoga O le faʻamoemoe o le faʻailogaina o auala o le tuʻuina lea o le igoa i le vaega maualuga i le vaʻaia o se foliga ma se lagona o le fetuutuunai i faiga a le lalolagi i teuga ma le tausiga o paʻu. Matagofie i totonu ma fafo, ofaina i tagata o tagata se tafaoga matagofie e toe solomuli i le tausiga o oe lava tuua toe faʻafouina. O le faʻamanuiaina o le faʻamatalaina atu o le poto masani i le au faʻatau na faʻapipiʻiina i le faiga o le tisaini. O le mea lea, Alharir Salon ua atiaʻe, faʻamatalaina tamaʻitaʻi, vaʻaia elemeni, pupula lanu ma ie ma le faʻatauaina o le auiliiliga lelei e faʻaopoopo atili ai le mautinoa ma le mafanafana.