Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Faiga Pulea Vaa

GE’s New Bridge Suite

Faiga Pulea Vaa O le GE's modular ship control system ua mamanuina ina ia ofi uma i lapopoa ma taʻutaʻua vaʻa, e maua ai le malamalama tele ma malamalama faʻaalia manatu. Fou tulaga tekonolosi, afi afi faʻatonutonu ma mataituina masini mafai ai vaʻa e faʻatautaia saʻo i totonu o nofoaga faʻatapulaʻaina aʻo faʻaititia le popolega i le tagata faʻafoe a faigata faʻatonutonu tusi faʻatonutonu ua suia i fou paʻi tekonolosi. O se fetuunaiga faʻapipiʻi faʻaitiitia manatu ma sili atu ergonomics. O loʻo fai faʻatasi uma au faʻafanua ma au lima faʻaaoga mo sami ile sami.

Fale Uaina

Crombe 3.0

Fale Uaina O le sini autu a le Crombé faleoloa, o le faʻatauina lea e le au faʻatau se auala fou e faʻatau ai. O le manatu autu sa tatau ona amata mai le vaʻaiga ma lagona o le fale teu oloa, lea na matou mulimuli ane faʻaopopo le malamalama ma le malamalama. E ui lava o loʻo faʻaalia le uaina i a latou uluaʻi afifiina, o laina mama o faʻamama uʻamea e mautinoa ai le masani ma le vaʻai. Uma fagu fagu i le faʻavaʻa i le tutusa tutusa o le a tautua e sommelier i latou. O le 12 m fata fale o loʻo i ai moli ma loka. I loka, tagata e mafai faʻatau saogalemu teuina i luga atu 30 fagu.

Kalena

calendar 2013 “Safari”

Kalena Le Safari o se pepa meaola kalena. Na ona oomi i fafo vaega, gagau ma malupuipuia e faʻatumu. Faia 2011 lou tausaga o manu feʻai! Olaga ma Fuafuaga: Tulaga faʻapitoa maua ai le mana e faʻaleleia avanoa ma suia mafaufau o ona tagata faʻaaogaina. Latou te ofoina le faʻamafanafanaga o le vaʻaia, taofi ma faʻaaoga. O loʻo faʻamatalaina i le malamalama ma se vaega o le faʻateʻaina, faʻaputupulaʻia o avanoa. O a matou uluaʻi oloa e faʻaaoga e faʻaaoga le manatu o le "Olaga ma Fuafuaga".

Mall

Fluxion

Mall O le musumusuga a lenei polokalame e sau mai loi mauga o loʻo i ai se fausaga faʻapitoa. E ui lava i totonu o mauga loi semanu e faigata tele, ae e mafai ona fausia se malo tele ma faʻatonutonuina. Lea e atagia mai ai le fausaga fale o ia e matua rasional. I le taimi nei, o totonu o fugalaau matagofie o loi mautu ma atiaʻe se maota tetele e foliga sili ona matagofie. O le mea lea, na faʻaaoga e le tagata suʻesuʻe le atamai a loi mo le faʻasino i le fausiaina lelei o avanoa ma faʻagaofiofi lelei atoa ai ma loi mauga.

Ulufale Ulufale

organica

Ulufale Ulufale ORGANICA o Fabrizio's filosofia faʻailoaina o soʻo se faʻasologa o loʻo iai vaega uma e fesoʻotaʻi ma tuʻuina. O le mamanu na fuafua i luga o le lavelave o le tino o le tagata ma le tagata muamua-moa. O le tagata maimoa e taʻitaʻia i se malaga taua. O le faitotoa o lenei malaga e lua lapisi laʻau e foliga mai o ni mama, sosoo ai ma le alumini fuata ma fesoʻotaʻiga e pei o se tui. E mafai e le tagata matamata ona maua ni uila ua mimilo e foliga o ni alatoto, o se foliga e mafai ona faʻauigaina o se okeni ma o le finale o se tioata tepa matagofie, malosi ae e maaleale, pei lava o le paʻu o le tagata.