Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Lamepa

Mobius

Lamepa O le Mobius mama faʻaosofia le musuia mo le fausaga o Mobius lamepa. O le tasi moli matala e ono maua lua paolo luga (ie lua-itu luga), o le faafeagai ma le itu i tua, o le a faʻamalieina atoa-moli moli manaʻoga. O lona faʻapitoa ma foliga faigofie o loʻo aofia ai le lilo o le matematika matagofie. O le mea lea, sili atu fatu lalelei o le a aumaia i le ola aiga.

Asoa Ma Tautaliga Seti

Ocean Waves

Asoa Ma Tautaliga Seti O le asoa o le sami vasa o se mea matagofie lea o mea teuteu o aso nei. O le autu faʻavae o le vasa. O lona lautele, malosi ma le mama o mea autu ia e faʻatinoina i le asoa. O loo faʻaaogaina e le na faia se paleni paleni ma le paʻepaʻe lelei e faʻaalia ai se vaʻai i le folo o galu o le sami. E tusilima i le 18K papaʻe auro ma teuteu i taimane ma lanu moana lanu moana. O le asoa e matua tele ae malie. E mamanuina e faafetaui uma foliga o laupepa, ae sili ona fetaui lelei ina ia faʻafefiloi ma se ua le o le a le faʻataʻamilo.

Faʻaaliga

City Details

Faʻaaliga O le showcase o fuafuaga o fofo mo mea faigata foliga elemene City na faia mai Oketopa, 3 ia Oketopa, 5 2019 i Moscow. O mataupu alualu i luma o mea faigata, mea taʻalo ma malae taʻalo, faʻamalamalamaina o fofo ma mea aoga o loʻo faʻatautaia i luga o le 15 000 sikuea mita. O se fofo fou sa faʻaaogaina e faʻatulaga ai le nofoaga o faʻaaliga, ma nai lo isi laina o fale faʻaali o loʻo fausia ai le ata faʻataʻitaʻi a le taulaga ma mea uma o loʻo i ai, e pei:

Atrium

Sberbank Headquarters

Atrium O le fale fausaga Suetena, Evolution Design, i le faiga paʻaga ma le fale tusi ata a Rusia o le T + T, ua mamanuina se potu tele atrium i le laumua fou o Sberbank i Moscow. O le ao e lolovai i le atrium fale, o potu eseese e galulue ai ma le kofe, faatasi ai ma le potu tatali ua faʻataʻapeʻapeina o le nofoaga tutotonu o le lotoifale i totonu. O le faʻaata e atagia ai, faʻalilolilo i totonu o foliga ma le faʻaaogaina o laʻau e faʻaopopoina ai le lagona o le lautele ma faʻaauau.

Ofisa Mamanu

Puls

Ofisa Mamanu O le kamupani inisinia Siamani Puls na siitia atu i fale fou ma faaaoga lenei avanoa mo le vaʻavaʻaia ma faʻaosofia le fouina o aganuu i totonu o le kamupani. O le ofisa fou o loʻo faʻamalosia se suiga faaleaganuu, ma 'au e lipotia se faʻaopoopoga o se fesoʻotaʻiga i totonu, aemaise i le va o suʻesuʻega ma atinaʻe ma isi matagaluega. Ua vaʻai foi le kamupani i le faʻaopopoina o fonotaga le aloaia, ua iloa o se tasi o faʻailo taua o le manuia i suʻesuʻega ma atinaʻe fou.

Fale Nofoia

Flexhouse

Fale Nofoia Flexhouse o se fale toʻatasi aiga i le vaituloto Zurich i Suiselani. Fausia i luga o se luʻitau faatafafa fanua o loʻo faʻamalosiina i le va o laina nofoaafi ma le auala lata ane, Flexhouse o le faʻaiuga o le manumalo ai i le tele o faʻataʻitaʻiga fausaga: faʻatapulaʻaina mamao tuaoi ma le fausiaina o le fale, tafatolu foliga o le fanua, faʻatapulaʻa e uiga i vernacular lotoifale. O le iʻuga o le fale ma ona lautele puipui o tioata ma se lipine-pei o paepae paepae e matua malamalama ma feaveaʻi foliga e pei o se futuristic vaʻa na folau i totonu mai le vaituloto ma maua ai o ia lava o se nofoaga masani e taʻoto ai.