Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Masini Fai Pasta

Hidro Mamma Mia

Masini Fai Pasta Hidro Mama Mia o se sosaiete faaleaganuu-laveai ala Italia Italia gastronomy. E matua faigofie e faʻaaogaina, e mama ma puʻupuʻu, e faigofie ona teuina ma feaveaʻi. E maua ai le saogalemu o le gaosiga, maua se poto masani kuka i le aiga i aso uma o le olaga ma uo fegalegaleaiga. O le afi e matua tuʻufaʻatasia i le faʻasologa e tuʻuina atu, e maua ai le mana, malosi ma le saogalemu faʻaaogaina, tuʻuina atu foi faigofie faigofie faʻamamaina ma lagolago. E tipi le paluga ma le mafiafia eseʻese, ma mafai ona saunia meaʻai eseese: pasta, noodles, lasagna, falaoa, pastry, pizza ma sili atu.

Hypercar

Brescia Hommage

Hypercar I taimi o maualuga-tekonolosi uma masini faakomepiuta, mafolafola o paʻi mata ma le talafeagai taʻavale-tele taʻavale, le Brescia Hommage poloketi o se aʻoga tuai lua-seater hypercar mamanu suʻesuʻega o se vaʻaiga faʻamanatu i se vaitau e matagofie faigofie, maualuga-pa mea moni, mana mata, mama matagofie ma le fesoʻotaʻiga tuʻusaʻo i le va o le tagata ma masini o tulafono o le taʻaloga. O se taimi na totoa ma atamamai ai tagata pei o Ettore Bugatti lava ia na faia masini feaveaʻi na maofa ai le lalolagi.

Vai Taele

Termalija Family Wellness

Vai Taele Termalija Family Wellness o le pito lata mai lea i faʻasologa o poloketi na fausia e Enota i Terme Olimia i le sefululima tausaga talu ai ma faʻaiʻu ai le suiga atoa o le spa complex. Vaʻai mamao mai, o le foliga, lanu ma le fua o le faʻavasegaina fou o tetrahedral voluma o se faʻaauauina o le faʻaputuga o le fusifusia o le siʻosiʻomaga fale i tua atu, vaʻaia vaʻai i le lotoifale o le fale. O le taualuga fou e avea o se paolo tele tau o le taumafanafana ma e le faoa soʻo se avanoa taua i fafo.

Masini Juicer Otometi

Toromac

Masini Juicer Otometi O le Toromac e faʻapipiʻi faʻapitoa lava ma ona foliga vaʻai e aumai ai se ala fou o le faʻaaogaina o le sua moli fou. Na faia mo le tapulaa tele o sua, e mo faleʻaiga, faleʻaiga ma supamaketi ma o lona fale gaosi faʻapitoa faʻataga ai se faauo faʻaosofia lagona tofo, soifua maloloina ma le tumama. E i ai se faʻasologa fou o le tipiina o fua i luga o faʻamalosi ma tuʻi le afa i le rotary pressure. O lona uiga, e ausiaina le maualuga faʻatino e aunoa ma se faʻamama pe paʻi atu ile atigi.

Pia Igoa

Carnetel

Pia Igoa O se pia igoa i le Art Nouveau style. O loʻo iai i le pia le tele o faʻamatalaga e uiga i le faiga o le pia. Ole ata e fetaui foi ile lua fagu eseese. O lenei mafai ona faia e ala i le lolomiina o le mamanu ile 100 pasene faʻaaliga ma 70 pasene tele. O le igoa e fesoʻotaʻi atu i faʻamaumauga, ma e mautinoa e tofu lava le fagu ma se numera faʻapitoa.

Ituaiga Igoa

BlackDrop

Ituaiga Igoa Ole mea lenei a le Brand Brand Strategy ma Identity Project. BlackDrop o se filifili o faleoloa ma ituaiga e faʻatau ma tufatufaina kofe. BlackDrop o se tagata lava ia poloketi amata ona atiaʻe e faʻatulaga le leo ma le faʻatonutonuina o le tagata lava ia pisinisi tumaʻoti. O lenei Brand Identity na faia mo le faʻamoemoe e faʻatulaga ai Aleks o se faufautua maufaatuatuaina faufautua i le nofoaga amata. BlackDrop o loʻo tu mo se faʻailoga mimiti, faʻaonapo nei, manino e faʻataʻitaʻia e avea ma se taimi umi, iloa, pisinisi-taʻutaʻua ituaiga.