Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Fale

VH Green

Fale O le fale e faʻalauteleina lanumeamata i mea uma o faʻafanua ma stereoscopic, e fausia ai se lelei siosiomaga mo tagata uma ma le taulaga. I le itulagi o Asia, Breeze Soleil faʻaaogaina lenei lanumeamata o se sili aoga auala o mafaufauga. E le gata i le aoga o le la i le taumafanafana ae o le puipuia o le le faalauaiteleina, aloese mai le auala leo ma le maalili aafiaga e ala i alavai otometi e mafai ona mauaina.

Ekalesia

Mary Help of Christian Church

Ekalesia Tuuina atu le faʻalautele o tagata Katoliko ma le faʻateleina o turisi i Samui motu, Suratthani. Mary Help of Christian church fafo o loo fuafuaina i se tuʻufaʻatasiga o foliga tatalo, lima apaau ma Sulu o le Agaga Paʻia. Lotoifale avanoa, saogalemu e pei ona i totonu o le tina manava. I le faʻaaogaina o le umi ma le vaapiapi moli gaogao ma se malamalama tele mamafa uʻamea faʻamamaina o apaʻau tamoe i totonu o le malamalama gaogao na fausia e fausia se ata e faʻaleleia pea ma le taimi ae e taofiofia le totonu o le mafanafana. Faʻaititia le faʻafaatusa teuteuga ma le faʻaaogaina o mea faʻalenatura e pei o le filemu faʻamaulalo o le mafaufau aʻo tatalo.

Fale Nofo Ai

Abstract House

Fale Nofo Ai E faʻaogaina e le maota se faʻaonapo e matagofie i le taimi o loʻo taofia ai se ogatotonu, lea e faʻaosofia ai le masani a Kuwaiti i le fauina o fale. Lenei ua faataga le fale nofo e amanaia uma aso ua tuanai ma taimi nei, e aunoa ma le patipati. O le vai e faʻaogaina i sitepu o le faitotoa autu agai atu i fafo, o le fola i le taualuga tioata fesoasoani e faʻaavanoaina avanoa avanoa, faʻatagaina le au faʻaoga e o atu i le va o fafo ma totonu, taimi nei ma le taimi nei, faʻafaigofie.

Faleaiga

Chuans Kitchen II

Faleaiga Chuan's umukuka II, lea e ave uma ai le Sichuan Yingjing uliuli omea ma mined mea o mea eleele mai metro fausiaina o se auala, o se fale faʻataʻitaʻi fale na fausia i luga o le faʻaonapo nei faʻataʻitaʻiga o aganuu tagata. O le ulufale atu i le tuaoi o mea ma sailiili i nei ituaiga mea o le poto masani a tagata lautele, na mafai e le Infinity Mind ona aveese le gaskets ina ua uma ona taia le gaioiga a Yingjing uliuli omea, ma faaaoga i latou e pei o le teuteuga autu i Chuan's Kitchen II.

Kafe

Hunters Roots

Kafe Tali atu i se pupuʻu mo se taimi nei, mama matagofie, o se totonu na faʻaosofia e le laupapa laʻau fua sa faʻaaogaina i le faʻaaogaina foliga na faia. O pusa e faʻatumu ai avanoa, fatuina se foliga faʻatosina, toetoe o se ana pei o le faʻatagata, ae o se mea e gaosia mai foliga faigofie ma lalelei. Ole iʻuga o le mama ma le faʻatonutonuina ole vaʻaiga. O le atamai poto faʻateleina foi le avanoa laʻititi e ala i le faʻaliliina o mea aoga i mea teuteu. O moli, kapoti ma le faʻasoasoaina potu o loʻo fai ma sao i le mamanuina o le ata ma faʻatusa ata.

Tautua Tofi

Miyajima Insurance

Tautua Tofi O le auga o le poloketi "o le fesoʻotaʻi o le ofisa ma le taulaga" faʻaaoga tatau le siosiomaga. O le 'upega tafaʻilagi o loʻo tu i luga o le nofoaga o loo vaʻaia ai le taulaga. Ina ia ausia lenei auala vaʻai i luga o le potu, e alu atu mai le faitotoʻa ulufale i le pito o le ofisa. O le laina o le taualuga laupapa ma le avanoa uliuli o lo o faʻapipiʻiina moli ma faʻamama moli-malulu faʻamamafa faamamafa le itu agai atu i le taulaga.