Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Fomai Nifo

Clinique ii

Fomai Nifo Clinique ii o se falemai tumaoti orthodontic mo se manatu taitai ma luminary o loo talosaga ma sailiili sili alualu i luma metotia ma mea i lana amio. O le tusiata mafaufau i se implant faavae e faavae i luga o orthodontic masani faʻaaogaina o taʻi maualuga masini faafomaʻi pei mamanu o faʻavae i le atoa avanoa. O totonu o puipui puipui ma meaafale tuʻufaʻatasia faʻatasi i totonu o se atigi paʻepaʻe ma le pupuʻe o le corian samasama lea e faʻaofuina ai tekonolosi fou.

Megalopolis X Shenzhen Super Headquarter

Megalopolis X

Megalopolis X Shenzhen Super Headquarter Megalopolis X o le a avea ma nofoaga tutotonu fou i le fatu o le teluk tele, latalata i le tuaoi i le va Hong Kong ma Shenzhen. Ole fuafuaga autasi e tuʻufaʻatasia tusiata ma tagata savali, paka ma avanoa lautele. Luga ma lalo o auala femalagaiga fesoʻotaiga o loʻo fuafua e faʻateleina fesoʻotaʻiga i totonu o le taulaga. Ole fesoʻotaʻiga o loʻo i lalo ole eleele o loʻo mafai ona faʻatulagaina auala mo le faʻaleleia o le itumalo ma le faʻaogaina o le otaota ile faʻaaogaina. Ole sini ia faʻatutuina ole fatufatuga ole faʻavae ole auala ole a fausia ia taulaga ile lumanaʻi.

Pepe Tautau

Butterfly

Pepe Tautau Na maua e le tamaʻi manu lona igoa mo lona tutusa i foliga o le pepe lele. O le minimalistic meafale e mafai ona faʻaputuputu i se faigofie auala ona o le fausaga o le vavaeina vaega. Tagata mafai ona vave faʻaputuputu le tautau e le lima lima. A oʻo ina manaʻomia le feʻaveaʻi, e sili le talafeagai ile feʻaveaʻiga pe a uma ona tuueseeseina. Faʻapipiʻi na o le lua sitepu: 1. tuʻu faʻatasi uma faʻavaʻa e fai ai se X; ma fai faʻataʻamilosaga foliga-taimane i itu uma faʻapipiʻi. 2. faʻasolo le fasi laupapa i luga o le taʻopopoa taimane foliga i itu e lua e uu ia faʻavaʻa

Medieval Reethink Aganuu

Medieval Rethink

Medieval Reethink Aganuu Medieval Rethink o se tali mai i se komisi tumaoti e fausia se Cultural Center mo se tamai nuu leai se malamalama i le Itumalo o Guangdong, lea aso toe i 900 tausaga i le Song Dynasty. O le fa atoaga, 7000 sqm atinaʻe o loʻo fesoʻotaʻi i le faʻatulagaga o maʻa anamua iloa o le Ding Qi Stone, o se faʻailoga o le amataga o le nuu. O le ata o le poloketi o loʻo faʻavae i luga o le faʻaalia o talaʻaga ma aganuu a le nuʻu anamua aʻo fesoʻotaʻi le mea tuai ma le fou. O le Nofoaga faʻale-aganuʻu e tu o se toe faʻauigaina o se nuʻu anamua ma se suiga e avea ai ma tusiata o aso nei.

Faatau Fale

Feiliyundi

Faatau Fale O se galuega lelei e atiaʻe ai lagona o tagata. O le tagata mamanu e oso ese mai i le masani masani manatua ma tuu se poto masani fou i le matagofie ma futuristic avanoa fausaga. O se fale faʻamanatuina faʻalemafaufau loloto ua fausia e ala i le faʻaeteete faʻapipiʻi o faʻatufugaga faʻapipiʻi, manino feoaʻiga o avanoa ma mea teuteu luga e teuteuina e mea ma lanu. O le i ai i totonu e le gata o le toe foi i le natura, ae o se manuia aoga.

Ituaiga Pulou

Black Hole Hood

Ituaiga Pulou Ole laina ole Hood na fuafuaina e ala ile musuia e le Black Hole ma le Worm Hole ua avea ai le oloa e aulelei ma foliga mai, o mea uma e mafua ai lagona mataga ma taugofie. E maua ai lagona lagona ma faigofie faʻaaoga ao kuka. E mama, faigofie ona faʻapipiʻi, faigofie e faʻamamaina ma mamanuina mo umukuka iland aso nei.

Mamanu ata o le aso

Tagata lauiloa ma latou tufatufa galuega.

O Design Legends o tagata taʻutaʻua tele na faia le latou lalolagi ia sili atu le latou nofoaga i a latou lelei mamanu. Saili talafatu iloga ma a latou mea fou oloa tisaini, ulua ata galuega, fatufatuga fausaga, iloga matagofie mamanu ma fuafuaga fuafuaga. Fiafia ma suʻesuʻe uluaʻi tusiga galuega a le au sikola, tusiata, tusiata, tagata fou ma faʻailoga i le lalolagi atoa. Musuia e fatufatu ata.