Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Nofoa Togalaau Lautele I Fafo

Para

Nofoa Togalaau Lautele I Fafo Para o se seti o lautele faitotoʻa nofoa fuafuaina e maua ai taofiofi fetuʻunaʻi i fafo nofoaga. Se seti o nofoa o loʻo i ai se tulaga uiga ese foliga ma matua 'eseʻese mai le masani ai vaʻaia vaʻaia masani nofoa mamanu Faʻaosofia e faigofie vaʻaia foliga, o lenei seti o nofoa fafo e lototetele, faʻaonapo nei ma talia faʻafesoʻotaʻiga. Uma ma le mamafa mamafa pito i lalo, Para A lagolagoina 360 feʻau faataamilo i lona tulaga, ma Para B lagolagoina felafolafoaiga bidirectional.

Laulau

Grid

Laulau O le Grid o se laulau na fuafuaina mai se grid system na faʻaosofia e le tuʻufaʻatasiga o Saina, o loʻo faʻaaoga ai le ituaiga fale laupapa e igoa o Dougong (Dou Gong) i vaega eseese o le fale. I le faʻaogaina o tuʻufaʻatasia o laʻau faʻavae, o le faʻapipiʻiina o le laulau o le faʻagasologa o le aʻoaʻoina e uiga i le fausaga ma le poto masani o le talaʻaga. O le lagolago fausaga (Dou Gong) e faia i vaega faigofie e mafai ona faigofie ona faʻasalalauina i le manaʻomia o le teuina.

Meaafale Faʻasologa

Sama

Meaafale Faʻasologa Sama o se moni meaafale faʻasologa e maua ai gaioiga, lagona faʻapitoa ma le tulaga ese e ala i ona laʻititi, aoga foliga ma malosi vaʻaiga aafiaga. O le aganuʻu faʻaosofia na aumaia mai le solo o ofu o loʻo faʻataʻamilomiloina i sauniga a le Sama, ua toe faʻamatalaina i lana ata e ala i le taʻaloga o le conic geometry ma le metotia punou metotia. O le faʻatagata faʻatulagaina o le faʻasologa e tuʻufaʻatasia ma le faigofie i mea, ituaiga ma gaosiga metotia, e ofaina galue & amp; penefiti faʻamanuiaga. O le iʻuga o se meafale mea fou faʻaonapo nei o loʻo tuʻuina mai ai se fesoʻotaʻiga uiga ese i nofoaga malolo.

Mama

Dancing Pearls

Mama O penina siva i totonu o galu galu o le sami, o le taunuʻuga o musumusuga mai le sami ma penina ma o se 3D faʻatusa mama. O lenei mama ua mamanuina ma le tuʻufaʻatasia o auro ma penina felanulanuaʻi ma se faʻapitoa faʻapitoa e faʻatino ai le gaioiina o penina i le va o galu gogolo o le sami. O le paipa lapoa na filifilia i se lelei tele lea e mafua ai ona malosi le mamanu e faia ai le faʻatusa gaosi.

Moega Pusi

Catzz

Moega Pusi A o fuafuaina Catzz pusi moega, o le musumusuga na aumaia mai manaʻoga o pusi ma tagata e ona tutusa, ma manaʻoga e tuʻufaʻatasia gaioiga, faigofie ma matagofie. A o matauina pusi, latou tulaga ese geometrical foliga faʻaosofia le mamā ma iloagofie fomu. O nisi uiga masani amioga (faʻataʻitaʻiga taliga) faʻasolosolo aofia i totonu o pusi tagata faʻaoga poto masani. E le gata i lea, o le manatuaina o tagata e anaina, o le faʻamoemoe o le fausiaina o se fasi meaafale e mafai ona latou faʻapitoaina ma mitamita faʻaalia. E le gata i lea, sa taua le mautinoa lelei o le tausiga. Uma o le aulelei, geometrical mamanu ma modular fausaga mafai ai.

Kalapu Paganoa

Central Yosemite

Kalapu Paganoa Toe foi i le faigofie o le olaga, o le la e ala i le faʻamalama malamalama ma paolo crisscrosses. Ina ia mafai ona sili atu ona atagia mai le natura tofo i le aotelega avanoa, faʻaaoga atoatoa le ogalaau mamanu, faigofie ma matagofie, faʻamanuiaga faʻanatura tagata, faʻamamafaina atisi vanimonimo atemosifia. Leo faatosina leo, ma le tulaga ese spatial lagona. Lenei leisi faʻaaliga o totonu, e masani, mama, ma fesuiaʻi.