Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Aiga Nofo

Sleeve House

Aiga Nofo O lenei fale tulaga ese e tasi na mamanuina e le tusiata iloga ma le sikola o Adam Dayem ma na manumalo talu ai nei tulaga lua i le tauvaga Amerika-Architects US Fale o le Tausaga. O le 3-BR / 2.5-taʻele fale o loʻo nofo ai i luga o matala, faʻavaveina laufanua, i se nofoaga e maua ai faʻalilolilo, faʻapea foi ma vaʻaiga mataga vanu ma mauga. E ui lava i faʻataʻitaʻiga, e pei ona faʻataʻitaʻia, o le fausaga na fuafuaina faʻa-ata e pei o ni vavaeʻoliʻo pei o ni voluma. O le mea lea e mafai ona fai ma vaʻaia i se laʻau faʻaʻaola, e maua ai le fale, o se gaoa ma le faʻaaogaina o le tau, o se faʻamatalaga i aso nei o fale tuai i le Vanu o Hudson.

Tulaga Ato Gafa

Rhita

Tulaga Ato Gafa Faʻapitoa fonotaga ma le faʻapipiʻiina fuafuaga mo le lagolagoina. Faʻatasi ai ma se mea fou e faʻatulaga ai le sitaili, 70 pasene o vaega na faʻaititia, leai se kelu poʻo se mea e faʻapipiʻi ai, leai se suʻi o le ie i totonu, e faʻafaigofie ona faʻafou, ma faʻaititia le 33 pasene o uta vaʻa, mulimuli ane, faʻalautele le atopau soifuaga-taamilosaga. E mafai ona faʻatau uma vaega, mo le faʻapipiʻiina o le lava ato, poʻo isi mea e sui ai, leai se toe foʻi ato e toe faʻafou ai le nofoaga e manaʻomia, sefe le taimi ma faʻaitiitia feʻaveaʻi suauʻu carbon.

Fafo Metallic Nofoa

Tomeo

Fafo Metallic Nofoa I le vaitau o le 60s, o le vaʻai vaʻaiga na atiaʻeina muamua meafale palasitika. Le taleni a le au mamanu faia ai ma le eseese o le mea na mafua ai lona le taua tele. Na tau fai vaʻai uma ia tagata mamanuina ma tagata faʻatau. O nei aso, ua tatou iloa aʻi ona siosiomaga faʻamataʻu. E ui i lea, o nofoaga mo faleʻaiga e tumau pea ona tumu i nofoa palasitika. E mafua ona o le maketi e ofoina faʻaʻeseʻese isi filifiliga. O le ata o le lalolagi o loʻo tumau pea le nofoia ma tagata gaosi o meafale uʻamea, e oʻo i nisi taimi toe lolomiga mamanu mai le tuai o 19th seneturi… O iinei na fanau mai ai Tomeo: o se aso nei, malamalama ma le nofoa faʻaputuputu uʻamea nofoa.

Potu Avanoa

Surely

Potu Avanoa Ole ata lea ole aoga, ole paʻu male faleoloa e tuʻu faʻatasi uma lava ile tasi itu. Talu mai le tusiata o se atunuu-e faʻagaioia ofu laʻau matamoe fale gaosi. O le fale atoa, o loʻo taofia pea le faʻaaliga o le puipui, o le faʻaogaina o le avanoa, faʻaopopo se eseʻesega ma le fafo, e faʻatupuina ai foi le avanoa i luga ole va. Lafoai le tele o teuteuga faigata, faʻaaoga nisi teuteuga vaivai mo faʻaaliga na faʻatuina ai se lagona faʻamalieina. Ole eseesega ile va ole foafoaga male amataga e sili atu ona fetuʻunaʻi mo le gafataulimaina ole atinaeina ole avanoa ile lumanai.

Ituaiga Igoa

Pride

Ituaiga Igoa Ina ia fausia le fausaga o le faʻailoga Pride, na faʻaaoga e le 'au vaega le suʻesuʻeina o le au faʻatautaia i le tele o auala. Ina ua faia e le 'au le ata o le tagavai ma faʻamatalaga faʻavae, na manatu ai i tulafono o le psycho-geometry - o le faʻatosinaga o foliga geometric i nisi psycho-ituaiga o tagata ma a latou filifiliga. Faʻapea foi, o le mamanu na tatau ona mafua ai ni lagona i totonu o le aofia. Ina ia faʻataunuʻuina le faʻamoemoe e manaʻomia, sa faʻaaoga e le 'au tulafono tulafono o le aafiaga o lanu i se tagata. i se tulaga lautele, o le iʻuga na faʻaosofia le fauga o oloa uma a le kamupani.

Faatau Fale

Shuimolanting

Faatau Fale Le sitaili Saina o lenei mataupu faʻaaoga le pogisa kofe mumu eleele eleele i luga o le maketi ma le avanoa o le faʻalenatura moli o le fola faamalama, faia se eseesega i le va o le malamalama ma le paolo, le tafailagi ma le moni. O le mama ma alumini laupapa grilles, le apamemea art lotus lau laupepa i totonu o vai vaʻaia tulaga, ma le faʻaSaina uiga fausaga faʻapipiʻi ata i le isi vaega o le pito o le & quot; vaituloto orchid faamasinoga & quot; mataupu. A faʻapitoa, le faʻaaogaina o mea fou o loʻo i ai i le tanesusu, i le masani faʻamalama faʻaalia uiga ese, ae faʻaititia foi le tau o le laualuga.