Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Moli Laulau Faʻafetauina

Poise

Moli Laulau Faʻafetauina O le faʻasolosolo foliga o Poise, o le laulau moli na mamanuina e Robert Dabi o le Unform.Studio suia i le va o faʻalavelave ma malosi ma se lapoʻa pe laʻititi tulaga. Faʻalagolago i le vaega i le va o lana mama faʻamalamalamaina ma le lima o loʻo taofia ai, o se laina faʻasasaʻo poʻo se laina tuʻusaʻo i le liʻo e tupu. A tuu i luga o se fata maualuga atu, o le mama e mafai ona ufiufi le fata; pe ki le mama, e mafai ona paʻi atu i se puipui lata ane. O le mafuaʻaga o lenei fetuʻunaʻiga o le faʻamalosia lea o le e ana e ana ma taʻalo ma le malamalama malamalama i le faʻatusatusa i isi mea o loʻo faʻataʻamilo ai.

Faaaliga Faʻaaliga

Optics and Chromatics

Faaaliga Faʻaaliga O le ulutala Optics ma Chromatic e faʻasino i le finauga i le va o Goethe ma Newton i le natura o lanu. O lenei felafolafoaʻiga o loʻo fai ma sui o le fetauiga a mataʻitusi e lua mataʻitusi: o le tasi e fuafuaina, o le geometric, ma le maʻai o le tino, o leisi e faʻamoemoe i le faʻatinoga o ata lanu. I le 2014 o lenei mamanu sa avea ma ufiufi mo Pantone Plus Series Artist Covers.

Mama

Gabo

Mama O le mama Gabo na mamanuina e faʻamalosia ai tagata e toe vaʻai i le itu matamuli o le olaga lea e masani ona mou atu pe a matua matua. O le tisaini na musuia e le manatuaina o le matauina o lana tama tama taʻalo ma lana felanulanuaʻi togafiti faʻataulaitu. E mafai e le tagata faʻaaoga ona taʻalo i le mama i le faʻasolo o vaega tutoatasi e lua. I le faia o lenei, o le gemstone lanu seti poʻo le tulaga o faʻataʻitaʻiga e mafai ona fetaui pe le fetaui. E ese mai le manaia vaega, le tagata e iai le filifiliga o le ofuina se mama mama i aso uma.

Faafiafiaga

Free Estonian

Faafiafiaga I totonu o lenei galuega tulaga ese, Olga Raag faʻaaoga nusipepa Estonia mai le tausaga na muamua gaosia ai le taʻavale i le 1973. O ata lanu samasama i le National Library sa pueina, faʻamamaina, faʻasaʻo, ma teuteuina ina ia faʻaaogaina i luga o le poloketi. O le iuga mulimuli na lomia i mea faʻapitoa na faʻaaoga i luga o taʻavale, lea e atoa le 12 tausaga, ma e 24 itula e faʻatino ai. Free Estonian o se taʻavale e tosoina mai ai le mafaufau, o loʻo siʻosiʻomia tagata ma le malosi lelei ma le faʻamamaina, lagona faʻalemafaufau i tamaiti. E valaʻaulia le fiailoa ma faʻauiga mai tagata uma.

Equestrian Complex

Emerald

Equestrian Complex O le ata fausaga fausaga ma le fanua vaʻaia foliga ata faʻatasi tuʻufaʻatasia uma fale ono e faʻaalia ai le faʻatinoina o taʻitasi. Faʻaopoopoga foliga o malae ma fale o loʻo faʻatatau i pulega tuʻufaʻatasia autu. Ono-itu fale e pei o tioata faʻataʻoto malolo i laupapa laupapa faʻapea foi i asoa. Tafatolu tafatolu teuteuina i le faataapeapeina o tioata pei o emarala auiliiliga. Faʻapaʻepaʻe paepae fausiaina faʻamamafaina autu ulufale. O le facades grid o se vaega foi o avanoa i totonu, e iloa ai le siʻosiʻomaga e ala i le upega tafailagi malamalama. Totonu faʻaauau autu o fausaga laupapa, faʻaaogaina fua o elemeni e sili atu faʻatusatusa fua tagata.

Failauga Faʻili

Sestetto

Failauga Faʻili O se faʻaupuga orchestral o failauga e taʻalo faʻatasi e pei o ni tagata musika moni. Sestetto o se tele-auala leo leo e taina ai mea fai pese tasi auala i vavae leo eseese o eseese tekonolosi ma mea faʻapitoa tuʻuina atu i le faapitoa leo tulaga, i totonu o le mama sima, resonating laupapa laupapa leo ma keramika pu. O le faʻafefiloi o ala ma vaega e toe foʻi mai i le tino i le nofoaga o faʻalogo, pei o se konaseti moni. Sestetto o le potu faʻaili a le pese puʻeina. Sestetto e tuusaʻo gaosia e ia na tusia Stefano Ivan Scarascia ma Francesco Shyam Zonca.