Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Masini Espresso

Lavazza Tiny

Masini Espresso O se tamai, faauo espresso masini aumaia moni Italia kofe poto masani i lou fale. O le ata o le fiafia Metitirani - e aofia ai faʻavae poloka masani - faʻamanatuina lanu ma le faʻaaogaina o le gagana mamanu a Lavazza i luga ma le auiliiliga. O le atigi autu e faia mai le tasi fasi ma e i ai ni suamalie ae e faʻatautaia lelei luga. O le ogatotonu tutotonu e faʻaopopo ai le vaʻaiga vaʻaia ma le faʻataʻitaʻiga pito i luma e toe faia le faʻataʻoto faalava e masani ona i ai i luga o oloa Lavazza.

Sofa

Gloria

Sofa O le mamanu e le gata o se foliga mai fafo, ae o se suʻesuʻega foʻi i le fausaga i totonu, ergonomics ma faʻavae o se mea. I lenei mea o le foliga o se tino malosi tele, ma o le tipi na tuuina atu i le oloa na maua ai lona faʻapitoa. O le aoga o Gloria ei ai le malosi e avea ma 100% faʻamasani, faʻaopopo elemene eseese, mea ma tini. Le sili atu tulaga ese o isi mea faaopoopo e mafai ona faʻaopopoina ma maneta i luga o le fausaga, tuʻuina atu le oloa i le faitau selau o foliga eseese.

Fagu Tioata

Jungle

Fagu Tioata Musuia e le natura, o le amataga o le Jungle tioata aoina o le fausiaina o mea e maua ai lo latou taua mai le lelei, fausaga ma mea. Faigofie foliga atagia le toʻafilemu o le auala, a o mamafa ma malosi i le taimi lava e tasi. Vases o gutu-faʻapipiʻi ma foliga i le lima, sainia ma faitaulia. O le gutu o le tioata faia gaioiga e mautinoa ai o mea taʻitasi i totonu o le Jungle Collection e i ai se tulaga ese lanu lanu e faʻataʻitaʻiina le gaioiga o galu.

Vase

Rainforest

Vase O vane Rainforest o se fefiloi o 3D mamanuina foliga ma masani Scandinavian uamea togafiti. O lima e foliga i totonu e i ai tioata mafiafia ma le mamafa paʻepaʻe pupula o lanu. O le potopotoga faʻapitoa e musuia e le eseesega o le natura, ma pe faʻafefea ona fatuina le fealofani.

Moli

Thorn

Moli I le talitonuina e mafai ona ola ma faʻaesea ituaiga mea masani i le natura e aunoa ma le faʻalavelaveina o latou fausaga ma faʻamatalaga e ala i faʻafuaseʻi, ma o tagata ola e iai se uiga faʻatosina mo le masani tino, fai mai Yılmaz Dogan, ao fuafuaina le Thorn, na ia manaʻo e atagia ai le tuputupu aʻe ma ituaiga e faataʻitaʻi le natura e aunoa ma se itu faʻatapulaʻa faʻapitoa i moli. Thorn, o se punavai o faʻamalosiga mo se lala masani o Thorn; tuputupu aʻe i se faʻatulagaina fausaga ma foliga faʻalenatura, faʻafetaui manaoga eseese ma e leai se tele faʻatapulaʻa o se lelei moli mamanu.

Laulau

Patchwork

Laulau O Yılmaz Dogan, o le na amata mai ma le manatu e mafai ona faʻaaogaina faʻatasi mea tau alamanuia i luga o le laulau, fai mai o ia na ia atiaʻia se fetuʻutuʻunaʻi i lau kesi e mafai ai ona e faia ni suiga e faʻafetaui ai i suiga masani i soo se taimi. Ma ona atoatoa vaevaeina mamanu, Patchwork o se mamanu sili ona mafai ona faigofie fetuunai i avanoa eseese o 'aiga ma fonotaga laulau.