Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Eletise Eletise

Ozoa

Eletise Eletise O le uila eletise OZOa faʻaalia ai se tino faʻavaʻa ma se foliga ese 'Z'. O le faʻavaʻa o loʻo fai ma laina le motusia e fesoʻotaʻi ai vaega taua o le taʻavale, pei o uili, faʻaulu, nofoa ma mea vili a uila. O le foliga 'Z' e faʻapipiʻi i se auala faʻapea o se fausaga e maua ai faʻalenatura faʻanatura i totonu. Tamaoaiga o mamafa tuuina atu e le faʻaaogaina o alumini faʻamatalaga i vaega uma. O se faʻaʻeseʻesega, o le rechargeable ion lithium ion ua tuʻufaʻatasia i totonu o le faʻavaʻa.

Malo Lautele

Quadrant Arcade

Malo Lautele O le Vasega II lisiina arcade ua liua i se faʻafiafiaga auala savali i le faʻatulagaina o malamalama malamalama i le nofoaga sao. Lautele, ambient moli faʻaaogaina holististic ma ona aafiaga faʻataʻamilomilo tulaga e ausia ai fesuiaiga i moli mamanu lea e faʻatupuina le fiafia ma faʻalauiloa faʻateleina faʻaaogaina o le avanoa. Faʻataʻitaʻiga tuʻufaʻatasia mo le faʻatulagaina ma le faʻapipiʻiina o le ono iloga foliga na faʻatautaia faʻatasi ma le tusiata ina ia foliga vaʻaia foliga e sili atu le atamai nai lo lofituina. Faatasi ai ma le faʻamalamalamaina o le ao, o le teuteuga matagofie e faʻailoaina i le gutu o moli eletise.

Mafai Ona Faʻalautele Laulau

Lido

Mafai Ona Faʻalautele Laulau Ua faʻamau le Lido i totonu o se tamaʻi taʻifoliga pusa. A gaugau, e tautua e fai ma mea e teu ai mea laiti. Afai latou te siitia mai luga itu, vae soʻosoʻo poloka i fafo mai le pusa ma Lido liua i se laulau laulau po o se tamai kesi. E faʻapena foi, pe a tuʻu atoa le laupepa i itu uma e lua, e fesuiaʻi i se laulau tele, ma le pito i luga o le ipu e lautele 75 mita. O lenei laulau e mafai ona faʻaoga e avea o se laulau 'ai, aemaise i Korea ma Iapani lea o loʻo nofo i luga o le fola ao' ai o se masani masani.

Mea Fai Musika

DrumString

Mea Fai Musika O le tuʻufaʻatasia o mea faigaluega e lua o lona uiga o le fananau mai i se leo fou, faʻagaioiga fou i le faʻaaogaina o mea faigaluega, o le auala fou e faʻatino ai se mea fai mea faigaluega, o foliga fou. Ma le maitauina o fua faʻatonutonu mo talipalau e pei D3, A3, Bb3, C4, D4, E4, F4, A4 ma o le manoa nota fua ua mamanuina i le EADGBE faiga. O le DrumString e malamalama ma e i ai se fusi e nonoa i luga o tauau ma sulugatiti o le mea lea o le faʻaaogaina ma le uuina o le mea fai mea faigaluega o le a faigofie ma e tuʻuina atu ia te oe le gafatia o le faʻaogaina o lima e lua.

O Le Puletasi Uila

Voronoi

O Le Puletasi Uila O le pulou ua musuia e le 3D Voronoi fausaga lea e tufatufa faʻateleina i Natura. Faatasi ai ma le tuʻufaʻatasiga o faʻatatau metotia faʻapitoa ma bionics, o le uila paʻu taʻavale o loʻo i ai se faʻaleleia atili o le masini masini fafo. E eseʻese mai fausaga masani a flake puipuiga i lana unabridged bionic 3D masini masini. A lavea i se malosi mai fafo, o lenei fausaga e faʻaalia ai le sili atu le mautu. I le paleni o le māmā ma le saogalemu, o le pulou pulou e taulaʻi atu i tagata ma sili atu le toʻamalie, sili ona faʻalelei, ma sili atu le saogalemu saogalemu uila afi sipika.

Laulau Kofe

Planck

Laulau Kofe O le laulau e faia i ni vaega eseese o plywood o loʻo pipiʻi faʻatasi i lalo o le mamafa. O pito i luga o loʻo faʻapipiʻi ma teuteuina i se matt ma varnish malosi. E i ai 2 tulaga -o le mea lea o totonu o le laulau e faʻiga-lea e matua aoga mo le tuʻuina o mekasini poʻo taʻaloga. I lalo o le laulau o loʻo i ai fausia i uili pulu. Ma o le avanoa i le va o le fola ma le laulau e matua laititi, ae i le taimi lava e tasi, e faigofie ona gaoioi. Ole ala e faʻaaogaina ai palaiuti (vertikal) e malosi tele ai.