Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Ropota O Fesoasoani

Spoutnic

Ropota O Fesoasoani O Spoutnic o se lagolago ropota mamanuina e aʻoaʻo ai moa e taoto i o latou pusa faamoega. O le matuamoa e alu i lana faiga ma toe foʻi i le faamoega. Ile masani a, e tatau ona fealuaʻi le faatoaga i ana fale uma i itula uma, poo le afa itula lava i le tumutumu o le mea e taoto ai, e taofi ai le manu e tuu a latou fuamoa ile eleele. O le tamai autotoʻa Spoutnic robot e faigofie ona pasia i lalo o filifili o sapalai ma mafai ona faʻataʻamilo i fale uma. O lana maa e faʻaaogaina le aso ma toe faʻaaogaina i le tasi po. E faʻasaolotoina faifaʻatupu mai se galuega umi ma le umi, faʻataga se fua sili atu ma faʻatapulaʻaina le numera o fuamoa fua.

Multifunctional Guitar

Black Hole

Multifunctional Guitar O le pu uliuli o se tele galuega kitara e faʻavae i luga hard rock ma uamea musika musika. O le tino e maua ai e le au kitara lagona o le mafanafana. E faʻaauupegaina ma le tioata faʻamalama i luga o le fretboard e faʻaosofia ai ni mea vaaia ma aʻoaʻoga polokalame. Braille faʻailoga i tua atu o le ua o le kitara, e mafai ona fesoasoani i tagata e tauaso pe leai ni vaʻai maualalo e ta le kitara.

Ogaumu Kesi Feaveai

Herbet

Ogaumu Kesi Feaveai O Herbet O se ogaumu kesi feaveaʻi, O lona tekonolosi e faʻatagaina tulaga sili atu i fafo ma e aofia uma ai kuka manaʻomia. O le ogaumu e aofia ai leisa tipi vaega uamea ma o loʻo i ai se matala ma tapunia masini e mafai ona lokaina i le matala tulaga e puipuia ai le motusia i le taimi faʻaaogaina. O lona faiga tatala ma tapunia faʻafaigofie ona aveina, taulimaina ma teuina.

Tafatafa

Arca

Tafatafa Arca o se monolith maua ai i se upega, se fatafata e opeopea faʻatasi ma mea o lo oi ai. Le lacquered mdf container, tapuni i totonu o se upega lelei faia o mautu o oak, ua faatotogaina i le tolu atoa faʻatoʻaga ese mai e mafai ona faʻatulagaina e tusa ma eseese manaʻoga. O le maumaututu mautu upega oak ua faʻataʻitaʻia e faʻafaigofie ai le faʻapipiʻi o ipu tioata faʻalenatura, ina ia maua ai se faʻatulagaina foliga faʻatusa e faʻataʻitaʻi ai se faʻata o le vai. O le kapoti atoa e faʻamalolo i luga o le lagolago lemu metacrylate e faʻamamafaina ai le mea sili faʻapipiʻi.

Pusaoloa

Goccia

Pusaoloa O Goccia o se atigipusa e teuteuina le fale i foliga vaivai ma paepae paepae mafanafana. O le fale aiga i aso nei, o le nofoaga o fonotaga mo le fiafia itula ma uo i le togalaau po o le laulau kofe e faitau ai se tusi i le potu malolo. O se seti o mea sima keramika e talafeagai e aofia ai le mafanafana taumalulu palanikeke, faʻapea foi ma vaitau fuamoa poʻo le taumafanafana fou fagu fagu inu i le aisa. O pusa e tautau mai le taualuga ma se maea ma mafai ona tuʻu i le maualuga manaʻo. O loʻo avanoa i vaega tetele e 3, o le tele e mafai ona faʻamaeʻaina ma se laʻau malosi.

Laulau

Chiglia

Laulau Chiglia o se laulau faʻatagata o ona foliga e manatua ai foliga o se vaʻa, ae latou te faʻailoa mai foʻi le fatu o le poloketi atoa. O le mataupu na suesueina i le mama o se modular atinae amata mai le faavae faʻataʻitaʻiga fautuaina atu iinei. Ole gatasi ole laina ole laupepa e tuʻufaʻatasia ma le ono mafai e le folau ona toso sao i luga o ia, faʻamautu le faʻamautu ole laulau, faʻatagaina ia atiaʻe ile umi. O nei foliga faʻafaigofie ona faigofie customizable i le taunuʻuga siosiomaga. O le a lava e faʻateleina ai le numera o vertebrae ma le umi o le utupoto e maua ai le manaʻo manaʻomia.