Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Telefoni Feaveaʻi

Seda

Telefoni Feaveaʻi Seda o se atamai tekonolosi faavae gaioiga galue. O le peni i le ogatotonu o se avanoa faʻavasega. Faʻapea foi ma faʻamatalaga faʻatekinolosi o le USB port ma Bluetooth Connection e avea o se laupepa telefoni feaveaʻi ma le failauga faʻatasi ma le nofoaga i le fale faʻaaoga le fetuunaiga. O se moli malamalama o loʻo faʻamauina i totonu o le tino i fafo atu e avea ma moli moli. Foi, o le foliga foliga matagofie o mea taugata avea ai ma apili i le fale-mea e mafai ona faʻaaogaina i le teuga i totonu. Faʻapea foʻi, faʻaaoga le avanoa i se tulaga lelei o se tasi o le taua foliga o Seda.

Kofe Ipu Ma Saucer

WithDelight

Kofe Ipu Ma Saucer Taulimaina suamalie suamalie suamalie i le itu o le kofe o se vaega o le tele o aganuu eseese ona o se tu masani e tautua se ipu kofe ma le fiafia Turki i Turkey, biscotti i Italia, churros i Sepania ma aso i Arapi. Peitaʻi, i luga o launiu masani, e faʻaalu nei agaʻai agaʻi i le ipu kofe vevela ma pipii pe faʻamama mai le vai kofe. Ina ia puipuia lenei mea, o lenei ipu kofe i ai se saucer ma fasi slots tausia le kofe togafitiga i nofoaga. Talu ai o le kofe o se tasi o quintessential mea inu vevela, o le faʻaleleia atili o le lelei o le kofe inu aafiaga ua taua tele e faʻatatau i le olaga i aso uma.

Laulau

Codependent

Laulau Codependent melds psychology ma fausaga, faʻapitoa taulaʻi i luga o le faʻaalia o le tino o se mafaufau mafaufau tulaga, codependency. O nei laulau e lua o fesoʻotaʻi e tatau ona faʻalagolago tasi i leisi. O le lua ituaiga e le mafai ona tu na o oe, ae faʻatasi fausia se tasi foliga aoga. Le laulau mulimuli o se faʻataʻitaʻiga malosi lea o le mea atoa e sili atu nai lo le aofaʻiga o ona vaega.

Tosoga

Ingrede Set

Tosoga O le Ingrede cutlery set ua mamanuina e faʻailoa ai le manaʻomia mo le atoatoa i le olaga i aso uma. Seti tui, sipuni ma naifi slot-faʻatasi faʻaaoga magnets. O le tamai alatoto e tu i luga faʻataʻamilʻo ma fatufetaui lelei ile laulau. Matematika foliga faʻatagaina e fausia se tasi suavai foliga e aofia ai ni vaega eseese tolu. O lenei faiga faʻatupu ai mea fou e mafai ona faʻaaoga i le tele o oloa eseese e pei o laulau ma isi mea e fai.

Prototype Nofoia

No Footprint House

Prototype Nofoia O le NFH o loʻo atiaʻe mo se faʻasologa o seti, faʻavae i luga o se pusa tele o mea e tuʻuina atu faʻavasegaina nofo fale. O se muamua faʻataʻitaʻi na fausia mo se aiga Holani i saute sisifo o Costa Rica. Na latou filifilia se potu e lua-potumoe ma le fausaga uʻamea ma le pine laupapa, lea na lafo atu i lona nofoaga i luga o le tasi loli. O le fale ua mamanuina faataamilo i le ogatotonu 'auʻaunaga ina ia mafai ona lelei lelei logistics faatatau i fonotaga, tausiga ma le faʻaaogaina. O loʻo manaʻomia e le poloketi le tuʻufaʻatasia tuʻufaʻatasi i tulaga tau i le tamaoaiga, siosiomaga, faʻalenatura ma lautele.

Mataitusi Tatala

Memento

Mataitusi Tatala Amata uma ma le agaga faʻafetai. O se faasologa o tusi matala e atagia galuega: Memento e le na o se seti o mea faigaluega ae o se faʻasologa o mea e faʻaalia ai le agaga faʻafetai ma lagona o le tagata faʻaaoga. E ala i oloa semantik ma faigofie ata o eseʻese galuega, o le mamanu ma le auala tulaga ese taʻitasi fasi Memento faʻaaogaina tuʻuina atu i le tagata faʻaogaina aafiaga eseese loto.