Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Mataitusi Tatala

Memento

Mataitusi Tatala Amata uma ma le agaga faʻafetai. O se faasologa o tusi matala e atagia galuega: Memento e le na o se seti o mea faigaluega ae o se faʻasologa o mea e faʻaalia ai le agaga faʻafetai ma lagona o le tagata faʻaaoga. E ala i oloa semantik ma faigofie ata o eseʻese galuega, o le mamanu ma le auala tulaga ese taʻitasi fasi Memento faʻaaogaina tuʻuina atu i le tagata faʻaogaina aafiaga eseese loto.

Tulaga Faʻapipiʻi

Osker

Tulaga Faʻapipiʻi E faʻatonu oe e Osker ona e nofo i tua ma malolo. O lenei nofoa o loʻo iai le taʻutaʻua tele ma le faʻaavanoa o loʻo tuʻuina mai ai faʻailoga iloga e pei o le gaosiga o laupapa laupapa, o mea faʻaofuofu e lima ma le aluga. Le tele o auiliiliga ma le faʻaaogaina o mea lelei sili ona lelei: paʻu ma mautu fafie faʻamaonia se faʻaonaponei ma le taimi le taimi fausaga.

Pesini Pesini

Eva

Pesini Pesini O le musumusuga a le mamanuina na sau mai le tamai mamanu ma mo le faʻaogaina o se filemu ae faʻafouina foliga i totonu o le faletaele avanoa. Na aliaʻe mai i le suʻesuʻega o mea faʻaolatupe foliga ma faigofie numera geometric. Talimalo mafai ona avea o se elemene e faʻamatalaina ese avanoa i totonu ma i le taimi lava e tasi o se nofoaga tutotonu i totonu o le avanoa. E matua faigofie e faʻaaogaina, mama ma tumau foʻi. E tele fesuiaiga e aofia ai tu toatasi, nofoa ile nofoa ma luga o le puipui, faʻapea foi le tasi pe faʻalu se lua. O le eseʻesega i le lanu (RAL lanu) o le a fesoasoani e tuʻufaʻatasia le mamanu i le avanoa.

Laulau Moli

Oplamp

Laulau Moli Oplamp e aofia ai se tino keramika ma se mautu fafie faavae lea o loʻo tuʻuina atu se malamalama malamalama puna. Faʻafetai i ona foliga, maua mai i le tuʻufaʻatasia o tolu cones, o le tino o le Oplamp mafai ona faʻasolosolo i ni tulaga iloga e tolu e fausia ai ituaiga eseese o moli: maualuga laulau lamepa ma ambient malamalama, maualalo laulau lamepa ma ambient malamalama, poʻo ni moli se lua. O faʻatulagaina o soʻo o le lamepa faʻataga se tasi o ave o malamalama e fealofani faʻalenatura ma mea taulima. Oplamp ua fuafuaina ma maeʻa fausia i Italia.

Moli Laulau Faʻafetauina

Poise

Moli Laulau Faʻafetauina O le faʻasolosolo foliga o Poise, o le laulau moli na mamanuina e Robert Dabi o le Unform.Studio suia i le va o faʻalavelave ma malosi ma se lapoʻa pe laʻititi tulaga. Faʻalagolago i le vaega i le va o lana mama faʻamalamalamaina ma le lima o loʻo taofia ai, o se laina faʻasasaʻo poʻo se laina tuʻusaʻo i le liʻo e tupu. A tuu i luga o se fata maualuga atu, o le mama e mafai ona ufiufi le fata; pe ki le mama, e mafai ona paʻi atu i se puipui lata ane. O le mafuaʻaga o lenei fetuʻunaʻiga o le faʻamalosia lea o le e ana e ana ma taʻalo ma le malamalama malamalama i le faʻatusatusa i isi mea o loʻo faʻataʻamilo ai.

Failauga Faʻili

Sestetto

Failauga Faʻili O se faʻaupuga orchestral o failauga e taʻalo faʻatasi e pei o ni tagata musika moni. Sestetto o se tele-auala leo leo e taina ai mea fai pese tasi auala i vavae leo eseese o eseese tekonolosi ma mea faʻapitoa tuʻuina atu i le faapitoa leo tulaga, i totonu o le mama sima, resonating laupapa laupapa leo ma keramika pu. O le faʻafefiloi o ala ma vaega e toe foʻi mai i le tino i le nofoaga o faʻalogo, pei o se konaseti moni. Sestetto o le potu faʻaili a le pese puʻeina. Sestetto e tuusaʻo gaosia e ia na tusia Stefano Ivan Scarascia ma Francesco Shyam Zonca.