Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Ituaiga Igoa

Pride

Ituaiga Igoa Ina ia fausia le fausaga o le faʻailoga Pride, na faʻaaoga e le 'au vaega le suʻesuʻeina o le au faʻatautaia i le tele o auala. Ina ua faia e le 'au le ata o le tagavai ma faʻamatalaga faʻavae, na manatu ai i tulafono o le psycho-geometry - o le faʻatosinaga o foliga geometric i nisi psycho-ituaiga o tagata ma a latou filifiliga. Faʻapea foi, o le mamanu na tatau ona mafua ai ni lagona i totonu o le aofia. Ina ia faʻataunuʻuina le faʻamoemoe e manaʻomia, sa faʻaaoga e le 'au tulafono tulafono o le aafiaga o lanu i se tagata. i se tulaga lautele, o le iʻuga na faʻaosofia le fauga o oloa uma a le kamupani.

Ui Mamanu

Moulin Rouge

Ui Mamanu O lenei poloketi ua faʻatulagaina mo tagata e manaʻo e teuteu latou lava telefoni feʻaveaʻi ma le autu o Moulin Rouge e ui ina latou te leʻi asia i Moulin Rouge i Pale. Ole mafuaʻaga autu ole ofoina atu lea o se faʻaleleia atili o le poto masani faʻatekinolosi ma mea uma o mea gaosi mea taua o le vaʻaia lelei o lagona o Moulin Rouge. O tagata faʻatau e mafai ona faʻamasani ata setiina ma aikona i luga o latou fiafia i ai ma se popo faigofie ile lau.

Teuga Teuteu Afifi

Clive

Teuga Teuteu Afifi O le mataupu a Clive teuga teuteu afifiina fanau mai e ese. Sa leʻi manaʻo Jonathan e faia se isi ituaiga o mea teuteu ma oloa masani. Filifili e saili atili lagona ma sili atu nai lo ia talitonu i tulaga o tausiga a le tagata lava ia, ia lauga se tasi sini autu. Le paleni ile va ole tino ma le mafaufau. Faʻatasi ai ma ata musuia a Hawaii, o le tuʻufaʻatasiga o laʻau o le teropika, o le taʻutaʻuga o le sami, ma le faʻapea o le poto masani o afifi e maua ai le lagona o le malolo ma le filemu. O lenei tuʻufaʻatasiga e mafai ai ona aumai le poto masani o lena nofoaga i le mamanu.

Tusi Manatu Ma Le Pepa Lautele

PLANTS TRADE

Tusi Manatu Ma Le Pepa Lautele FUAFUAGA FUAFUAGA o se faʻasologa o se fou ma faʻataʻitaʻiina o faʻatusa o laʻasaga, lea na atiaʻe e fausia ai se fesoʻotaʻiga lelei i le va o tagata ma le natura nai lo mea faʻaleaoaoga. O le Plants Trade Concept Book na saunia e fesoasoani ia e malamalama i lenei fatufatu oloa. O le tusi, mamanuina i le tutusa tutusa ma le oloa, o loʻo faʻaalia ai e le gata ata ata ae o ni ata tulaga ese na musuia e le natura poto. Sili ona manaia, o ata e lolomiina ma le faaeteete e le laupepa, ina ia eseese uma ata i le lanu poʻo le fausaga, pei o laʻau masani.

Pepa Lautele

Cells

Pepa Lautele O le aso 19 Iulai, 2017, na fausia ai e le PIY se tamai fale i Melbourne, Ausetalia. O se tamaʻi foʻi tuʻuga faʻaputuina o le 761 vaega, ma ua latou faʻaigoaina ia igoa & quot; Cells & quot ;. Node ua mamanuina e pei o le lima-fuli filo tenon ma sasaʻo tenon, e otoʻoto uma o se & quot; East Tenon & amp; Sisifo Mortise & quot ;. O le a e mauaina a latou oloa, e aofia ai fesuiai fata, suʻega ma fata seevae, ma isi, mea uma na taʻei ma toe faʻapipiʻiina i totonu o se tino. Ma, o le ae lagona lo latou naunau e tuputupu aʻe saoloto.

Afifi Mo Le Lauti

Seven Tea House

Afifi Mo Le Lauti Tea Hall Brand, o loʻo avea le ata o le sapasapaia ma faʻataʻapeʻapeina lauti ma le le maua ma le fiafia, o le manatu o le teuina o le faiga e fai ai le malosi, vaivai pe faʻaletonu, liua e le maitauina, o le elemene o le lauti vali ao tofoina le lauti. O le taimi e masani ai o le tago ti e pei o le vaitusi ma faʻaaogaina le tamatamailima o loʻo i luga o le laufanua, e atagia ai le mafaufau tele o le fale laulaʻau ma le laufanua. O le uluaʻi afifi fausaga e faʻafiafiaina le mafanafana, faʻaalia le manaia o le taimi o le ola ai i le olaga ma ti.