Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Meataalo

Movable wooden animals

Meataalo O le eseese manu meataalo o loʻo feʻaveaʻi ma auala eseese, faigofie ae malie. O le meaola o loʻo iai ni meaola se lima e aofia ai i lalo ole puaa: puaʻa, pato, aseta, le sapelu ma le tinosauro. O le ulu o le pato mai le itu taumatau i le agavale pe a e piki i luga mai le kesi, e foliga mai o lo o fai mai "LEAI" ia oe; Giraffe ulu e mafai ona gaoioi mai luga ma lalo; Ulu o puaa, ulu a Snail ma Dinosaur mai le agai i totonu agai i fafo pe a e fuli o latou siusiu. O gaioiga uma e faʻaosofia ai e tagata le ataata ma faʻamalosia tamaiti e taʻaʻalo i auala eseese, e pei o le tosoina, tuleia, liliu ma isi.

Kafe Iunivesete

Ground Cafe

Kafe Iunivesete O le 'eleele' kafe fou e le gata e fausia ai le soʻotaga lautele i totonu o faiaoga ma tamaiti aʻoga o le inisinia aʻoga, ae ia faʻamalosia fegalegaleaiga i le va ma i totonu o sui o isi matagaluega i le Iunivesite. I le ma tisaini, sa matou faʻatinoina le laupepa sa le teuteuina ma le teuteuina o le potu tuai, e ala i le faʻaeʻeina o le palapala o laupapa 'uʻamea, alumini faʻaletagata, ma le poloka poloka i luga o puipui, fola, ma le taualuga o le avanoa.

Roly Poly, Mafai Ona Gaoioi Meataʻalo Laupapa

Tumbler" Contentment "

Roly Poly, Mafai Ona Gaoioi Meataʻalo Laupapa Faʻafefea ona i ai se nuanua? Faʻapefea ona fusi i se tau mafanafana? E masani lava ona ou paʻi atu i nisi mea le lelei ma lagona le matua faamalieina ma le fiafia. Faʻapefea ona teu ma faʻafefea ona i ai? E lava foʻi le lelei e pei o se 'aiga. Ou te manaʻo e faʻavasega ituaiga eseese o mea i se auala faigofie ma malie. Fai tamaiti taʻaʻalo ma latou ia latou iloaina le faʻaletino o le lalolagi, faʻaosofia lo latou mafaufau lelei ma fesoasoani ia latou malamalama i lo latou siʻosiʻomaga.

Seevae Taugofie

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Seevae Taugofie Gianluca Tamburini laina o "seevae / foliga maata", faaigoaina Conspiracy, na faavaeina i le 2010. Conspiracy seevae faigofie tuufaatasia tekinolosi ma le matagofie. O mulivae ma alofivae na faia mai i mea e pei o le mama alluminium ma titanium, e lafoina i foliga faʻatagata. O le silika o seevae ua iloga ona o semi-taua maʻa taua ma isi mea matagofie. Maualuga tekonolosi ma mea pito sili ona lelei o loʻo avea ma faʻatagata o aso nei, ua i ai foliga o se seevae, ae o loʻo vaʻaia pea le paʻi ma le poto masani o tufuga tomai Italia.

Moega Pepe, O Nofoa Faalue

Dimdim

Moega Pepe, O Nofoa Faalue Lisse Van Cauwenberge fausia lenei tasi o le tele-faʻaleoga fofo sologa lelei e tautua o se nofoa solomuli ma faʻapea foi ma moega pepe pe a lua Dimdim nofoa faʻatasia faʻatasi. Uma o le nofoa faasee faia i luga o fafie ma uʻamea lagolago ma faʻamaeaina i se ufiufi veneer. E lua nofoa e mafai ona faʻapipiʻi e le tasi i le isi ma le fesoasoani a ni tagata nana se lua i lalo o le nofoa e fai ai se pepe pepe.

Bros

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Bros Le amio ma le faʻatusa fafo o se mataupu faʻatagaina e suia le mamanu fou o se teuteuga. I le olaola natura tasi vaitaimi suiga i le isi. O le tautotogo e mulimuli i le taumalulu ma e sau le taeao pe a uma le po. O lanu foi e sui faapea ma le siosiomaga. O lenei mataupu o le sui, o le fesuiaʻiina o ata o loʻo aumai i luma i totonu o teuga o le «Asia Metamorphosis», o le aoina mai le mea e lua setete eseʻese, lua ata faʻaletagata e atagia i le tasi mea. O gaioiga faʻaleleia o le fauga e mafai ai ona suia le amio ma foliga o le teuteuga.