Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Laulau, Trestle, Alofilima

Trifold

Laulau, Trestle, Alofilima O le foliga o le Trifold e faʻamatalaina e le tuʻufaʻatasiga o tafatolu o tafatafa ma se tulaga ese faʻasolosolo o faʻasologa. E iai le minimalist ae faigata ma faʻatusa ata, mai soʻo se itu vaʻaia faʻaalia ai se uiga ese. O le ata mafai ona fua e fetaui i le tele o faamoemoega e aunoa ma le fetuunaia o lona fausaga faʻamaoni. O le Trifold o se faʻaaliga o metotia faatekinolosi fausaga ma le faʻaaogaina o fale gaosi tekinolosi fou e pei o robotics. O le gaosiga gaioiga ua atiae i le galulue faʻatasi ma se kamupani fautasi robotic faʻapitoa i le gaugauina uamea ma 6-au robots.

Teuteu-Tautaliga

Eclipse Hoop Earrings

Teuteu-Tautaliga E i ai se mea e tasi e faʻaauau ai ona puʻeina le matou amio, taofia matou ua maliliu i o matou ala. O le tala taufaʻasolopito mai e na o se gasetoto o le la ua afaina ai tagata mai i uluai tupu o tagata. Mai le pogisa faafuasei o le lagi ma le paʻu ese mai le la ua lafoia ai se ata umi o le fefe, masalosalo, ma le maofa i mea le mafaufauina. O le 18K sinasina auro taimane eclipse hoop earrings na musuia e le 2012 la. O le fuafuaga taumafai e pueina le natura lilo ma le matagofie o le la ma le masina.

Mea Teuteu Meafale Ma Faatagata

pattern of tree

Mea Teuteu Meafale Ma Faatagata O se taofi o vaevaega e faʻaogaina faʻapitoa vaega o le konifer; o lona uiga, o le vaega mimiti o le ogalaau pito i luga o le ogatotonu ma o le vaega le faʻasolosolo o aʻa. Na ou mataʻiina le ta okeni faaletausaga o mama. O le laualuga solo faʻatulagaga o vaega na vaʻaia ai le faʻamalieina ose paʻu i totonu o le le gaogao avanoa. Faʻatasi ai ma oloa o loʻo fananau mai i lenei taʻamilosaga o mea, o faʻamalosi a le tino-faʻasolosolo e avea ma avanoa mo le tagata faʻatau. E le gata i lea, o faʻatauga a tagata taʻitasi ua latou maua ai se sili atu lona maualuga faʻatauaina.

Meataalo

Movable wooden animals

Meataalo O le eseese manu meataalo o loʻo feʻaveaʻi ma auala eseese, faigofie ae malie. O le meaola o loʻo iai ni meaola se lima e aofia ai i lalo ole puaa: puaʻa, pato, aseta, le sapelu ma le tinosauro. O le ulu o le pato mai le itu taumatau i le agavale pe a e piki i luga mai le kesi, e foliga mai o lo o fai mai "LEAI" ia oe; Giraffe ulu e mafai ona gaoioi mai luga ma lalo; Ulu o puaa, ulu a Snail ma Dinosaur mai le agai i totonu agai i fafo pe a e fuli o latou siusiu. O gaioiga uma e faʻaosofia ai e tagata le ataata ma faʻamalosia tamaiti e taʻaʻalo i auala eseese, e pei o le tosoina, tuleia, liliu ma isi.

Kafe Iunivesete

Ground Cafe

Kafe Iunivesete O le 'eleele' kafe fou e le gata e fausia ai le soʻotaga lautele i totonu o faiaoga ma tamaiti aʻoga o le inisinia aʻoga, ae ia faʻamalosia fegalegaleaiga i le va ma i totonu o sui o isi matagaluega i le Iunivesite. I le ma tisaini, sa matou faʻatinoina le laupepa sa le teuteuina ma le teuteuina o le potu tuai, e ala i le faʻaeʻeina o le palapala o laupapa 'uʻamea, alumini faʻaletagata, ma le poloka poloka i luga o puipui, fola, ma le taualuga o le avanoa.

Roly Poly, Mafai Ona Gaoioi Meataʻalo Laupapa

Tumbler" Contentment "

Roly Poly, Mafai Ona Gaoioi Meataʻalo Laupapa Faʻafefea ona i ai se nuanua? Faʻapefea ona fusi i se tau mafanafana? E masani lava ona ou paʻi atu i nisi mea le lelei ma lagona le matua faamalieina ma le fiafia. Faʻapefea ona teu ma faʻafefea ona i ai? E lava foʻi le lelei e pei o se 'aiga. Ou te manaʻo e faʻavasega ituaiga eseese o mea i se auala faigofie ma malie. Fai tamaiti taʻaʻalo ma latou ia latou iloaina le faʻaletino o le lalolagi, faʻaosofia lo latou mafaufau lelei ma fesoasoani ia latou malamalama i lo latou siʻosiʻomaga.