Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Faavae Pisinisi Tusiata

Pharmacy Gate 4D

Faavae Pisinisi Tusiata O le fatufatu faʻavae e faʻavae i le tuʻufaʻatasiga o meafaitino ma mea le mautinoa, o loʻo fai faʻatasi e fausia ai se faʻasalalauga tulaga. O le ogatotonu o lenei tulaga o loʻo faʻailoaina e se tele lapoʻa o se faʻailoga mo se tuʻufaʻataina alchemy goblet luga lea o loʻo faʻataʻali mai ai se ata o se faʻapipiʻi o se folau DNA. O lenei DNA hologram, o le mea moni e faʻatusa le slogan "O Se Folafolaga mo le Ola", liliuina lemu ma fautuaina le faigofie o le ola o se faʻailoga-leai se tino o tagata. O le rotating DNA hologram e le gata e faʻatatau i le tafe o le ola, ae o le fesoʻotaʻiga i le va o le malamalama ma le ola lava ia.

Kalena

Calendar 2014 “Botanical Life”

Kalena Botanical Life o se kalena faʻamaninoina matagofie laʻau ola i se tasi laupepa. Tatala le pepa ma faʻamau i luga o le pito i lalo e fiafia ai i ituaiga o laʻau pop-ups. O ata lelei e iai le malosi e faʻaleleia ai avanoa ma suia mafaufau o ona tagata. Latou te ofoina le faʻamafanafanaga o le vaʻaia, taofi ma faʻaaoga. O loʻo faʻamatalaina i le malamalama ma se vaega o le faʻateʻaina, faʻaputupulaʻia o avanoa. O a matou uluaʻi oloa e faʻaaoga e faʻaaoga ai le manatu o le Olaga ma Fuafuaga.

Pepa Savali

Pop-up Message Card “Leaves”

Pepa Savali Lea o pepa savali faʻaalia ai foliga popa luga laupepa. Faʻapupula au feʻau ma se paʻi i le vaitau lanumeamata. E sau i le seti o pepa eseese fa ma le fa teutusi. O ata lelei e iai le malosi e faʻaleleia ai avanoa ma suia mafaufau o ona tagata. Latou te ofoina le faʻamafanafanaga o le vaʻaia, taofi ma faʻaaoga. O loʻo faʻamatalaina i le malamalama ma se vaega o le faʻateʻaina, faʻaputupulaʻia o avanoa. O a matou uluaʻi oloa e faʻaaoga e faʻaaoga ai le manatu o le Olaga ma Fuafuaga.

Bros

Chiromancy

Bros E tofu lava le tagata ma lona faʻapitoa. Lenei ua iloga e tusa lava ile mamanu i o matou tamatamai lima. O laina tusitusi ma faʻailoga o o tatou lima e faʻapena foi ona amata mai. I se faʻaopopoga, o tagata taʻitasi e iai le tele o maʻa, e latalata ia i latou i uiga pe fesoʻotaʻi ma mea na tutupu. O nei foliga uma faʻaavanoaina ai se tagata matau mafaufauga e tele aʻoaʻoga ma manaia, e faʻatagaina ai e fatuina ni mea teuteu patino e faʻavae i luga o nei laina ma faʻailoga o mea taʻitasi. Lenei ituaiga o mea teuteu ma mea teuteu - fausia lau oe lava Art Art Code

Kalena

Calendar 2014 “ZOO”

Kalena E faigofie ona faʻapipiʻi le pusa o le taga ZOO. Leai se kasa po o se seleulu manaʻomia. Faʻapipiʻi i le fetaui lelei vaega ma le faʻailoga tutusa. Taitasi manu o le a lua masina masina kalena. O ata lelei e iai le malosi e faʻaleleia ai avanoa ma suia mafaufau o ona tagata. Latou te ofoina le faʻamafanafanaga o le vaʻaia, taofi ma faʻaaoga. O loʻo faʻamatalaina i le malamalama ma se vaega o le faʻateʻaina, faʻaputupulaʻia o avanoa. O a matou uluaʻi oloa e faʻaaoga e faʻaaoga ai le manatu o le Olaga ma Fuafuaga.

Gaosiga / Faʻapipiʻi Gaosiga / Faʻasalalauga

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower)

Gaosiga / Faʻapipiʻi Gaosiga / Faʻasalalauga Ashgabat Tele - Radio Center (TV Tower) o se fale na tupu, 211 m maualuga, o loʻo tu i saute o Ashgabat, laumua o Turkmenistan, i luga o le mauga 1024 m, i luga aʻe o le sami. TV Tower o le aʻafia sili mo Leitio ma TV polokalame gaosiga, lafoina gaosiga ma faʻasalalauga. Ma o se tasi o sili sili ona lelei o tulaga-o-le-poto faʻatekinolosi tekinolosi. O le TV Tower na avea Turkmenistan ma paionia i le HD terestrial broadcasting i Asia. TV Tower o le sili tele tekonolosi tupe teufaafaigaluega o le mulimuli 20 tausaga i faʻasalalauga.