Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Kalena

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”

Kalena Matou te fausiaina taulaga ma oe. O loʻo faʻaalia le feʻau o NTT East Japan Corporate Sales Promotion. O le pito i luga o kalena pepa o se tipi ese mai fale lanu ma o isi faʻapipiʻi laupepa foliga tasi fiafia taulaga. O se kalena e mafai e se tasi ona fiafia e suia le laufanua o le laina o fale i masina uma ma faʻatumu oe i se lagona e nofo fiafia i le tausaga atoa.

Kalena

NTT COMWARE “Season Display”

Kalena Lenei o se kesi kalena na faia ma se tipi-ata tifaga faʻaalia ai faʻaaliga taimi i luga o matagofie embossing. Ole vaega maualuga ole ata ile taimi e faʻaalia ai, o taimi faʻataʻamilosaga o loʻo tuʻu ile vaʻavaʻaia ole 30 tikeri mo le sili ona vaʻaia. O lenei pepa fou e faʻaalia ai manatu fou a le NTT COMWARE mo le faʻaosoina o manatu fou. Manatu ua tuuina atu i le kalena galue ma le tele avanoa tusitusi ma pule laina. E lelei mo faʻaaliga vave ma faigofie ona faʻaaogaina, tumu i le amataga e tuʻu 'ese mai isi kalena.

Asoa

odyssey

Asoa Le manatu autu o odyssey e monomer aofia ai ufiufi volumenous, geometric foliga ma se paʻu paʻu. Mai i lea mea e ati aʻe ai le fegalegaleaiga o manino ma faʻaleagaina, manino ma natia. E mafai ona tuʻufaʻatasia uma foliga ma tisaini i le manaʻo, fesuiaʻi ma faʻapipiʻi i faʻaopoopoga. Lenei matagofie, faigofie manatu faʻataga mo le fausiaina o se toetoe lava leai se faʻalavelaveina o mamanu, talafeagai lelei ma avanoa ofoina e vave faʻataʻitaʻiga (3D lolomi), ona e mafai e tagata faʻatau tagata uma ona maua se atoa tagata ma tulaga ese mea na gaosia (asiasi: www.monomer. eu-faleoloa).

Ie Talatala Ma Le Faʻapuapu

Ropo

Ie Talatala Ma Le Faʻapuapu Ropo o se tagata faʻapaleni paleni palapala ma manatu faʻapuapu, lea e le paʻu i lalo i le fola. Faʻafetai i le tamai mamafa o le tane vai o loʻo i totonu o le pito i lalo o le pefu, Ropo tausia o ia lava paleni masani. A maeʻa le faigofie o le salu ese o le pefu i le fesoasoani a le sasaʻo laugutu o le pefu, e faʻaaoga e le au faʻapipiʻi le lapisi ma le ie efuefu faatasi ma tuu ese e avea o se tasi iunite e aunoa ma le popolega o le a pa'ū i lalo. Ole taimi nei ole tino ole auga e faʻafaigofie le aumaia i totonu o potu ma o loʻo fuafua e faʻafiafia le au faʻaaoga ile fola.

Armchair

Baralho

Armchair O le Baralho nofoa nofoa o loʻo i ai se lavea faʻaonapo nei o mamanu e aofia ai i foliga mama ma laina lurus. Faia o le gaugau ma uʻuina i luga o le alumini uʻamea faʻamalosi, o lenei nofoa faʻataʻitaʻi e tu i fafo mo lona malosi faʻamalosi e luʻitauina le malosi o le mea. E mafai faʻatasitasi, i le tasi elemene, matagofie, mama ma le maʻoti o laina ma tulimanu.

Fale Teu Oloa

Lenovo

Fale Teu Oloa O le Lenovo Flagship Store o loʻo faʻamoemoe e faʻalauteleina le faʻailoga o le tagata e ala i le tuʻuina atu o le aofia i se tulaga e faʻafesoʻotaʻi fefaʻasoaaʻi ma fefaʻasoaʻi i le olaga, tautua ma poto masani na fausia i totonu o faleoloa. O le a faʻatulaga se manatu e faʻavae i luga o le misiona o le faia o se suiga mai le tuʻufaʻatasia o tagata gaosi oloa i se taʻutaʻua iloga i le au faʻatau oloa.