Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Mama

Ohgi

Mama Mimaya Dale, le na mamanuina le pu ole Ohgi na momoli mai ai le feau faʻailo ma lenei mama. O lona musumusuga i le mama na sau mai uiga lelei o Iapani piilima tagata fiafia ma le tele o lo latou alofagia i le aganuu Iapani. Na te faʻaaogaina le 18K samasama auro ma le safiri mo mea ma latou aumaia le aura matagofie. E le gata i lea, o le faʻapipiʻi ili e nofo i luga o se mama i se tulimanu e maua ai se lalelei tulaga ese. O lana ata o le 'avea ma tasi i le va o Sasaʻe ma Sisifo.

Mataitusi Tatala

Memento

Mataitusi Tatala Amata uma ma le agaga faʻafetai. O se faasologa o tusi matala e atagia galuega: Memento e le na o se seti o mea faigaluega ae o se faʻasologa o mea e faʻaalia ai le agaga faʻafetai ma lagona o le tagata faʻaaoga. E ala i oloa semantik ma faigofie ata o eseʻese galuega, o le mamanu ma le auala tulaga ese taʻitasi fasi Memento faʻaaogaina tuʻuina atu i le tagata faʻaogaina aafiaga eseese loto.

Iapani Faleaiga Ma Pa

Dongshang

Iapani Faleaiga Ma Pa Dongshang o se Iapani faleaiga ma pa e tu i Beijing, e aofia ai ofe i ituaiga eseese ma lapoa. O le vali o le polofesa o le fausiaina lea o se siosiomaga tulaga ese e ala i le tuʻufaʻatasia o tagata Iapani e faʻaogaina ma uiga ma aganuu a Saina. O meafaitino masani e iai fesoʻotaʻiga malolosi i mea tau togafiti ma mea taulima o le lua o atunuu, e aofia ai puipui ma faʻalo ina ia fausia ai se mafuta vavalalata. O le natura ma le tumau mea o loʻo fai ma faatusa o le filosofia aneti-taulaga i Saina tala masani, le Fitu Toa o le Ava ofe, ma totonu o faaosofia ai le lagona o 'ai i totonu o se togalaau vao.

Tulaga Faʻapipiʻi

Osker

Tulaga Faʻapipiʻi E faʻatonu oe e Osker ona e nofo i tua ma malolo. O lenei nofoa o loʻo iai le taʻutaʻua tele ma le faʻaavanoa o loʻo tuʻuina mai ai faʻailoga iloga e pei o le gaosiga o laupapa laupapa, o mea faʻaofuofu e lima ma le aluga. Le tele o auiliiliga ma le faʻaaogaina o mea lelei sili ona lelei: paʻu ma mautu fafie faʻamaonia se faʻaonaponei ma le taimi le taimi fausaga.

Fale

Zen Mood

Fale Zen Mood o se poloketi poloka tutotonu i totonu o le 3 avetaavale autu: Minimalism, fetuutuunai, ma matagofie. Tagata taʻitoʻatasi o loʻo faʻapipiʻiina faia se ituaiga o foliga ma faʻaaogaina: fale, ofisa poʻo faʻaaliga e mafai ona faia faia faʻaaoga ai lua ituaiga. Ua maeʻa ona fuafua le laupepa taʻitasi ma 3.20 x 6.00m faʻatulaga i le 19m² i totonu ole 01 po o le 02 fola. Le felauaiga faia tele e loli, mafai foi ona mafai ona tiliva ma faapipii i le na o le tasi aso. O se tulaga ese, faʻaonapo nei mamanu na fausia faigofie, olaola ma avanoa avanoa mafai e ala i se mama ma alamanuia metotia fausia.

Faiga Faiga

Airport Bremen

Faiga Faiga O se maualuga-faʻatusatusa ata o aso nei ma se faʻamatalaga manino Hirarchie iloga le faʻasologa fou. O le faʻataʻitaʻiga o galuega e televave ona faia ma o le a faia se sao lelei i le lelei o le tautuaina o le malae vaʻalele. O le sili taua auala i tafatafa o le faʻaaogaina o se vai fou, a iloga o aū elemene le faʻailoaina o eseʻese, maualuga-eseesega lanu. Na faapitoa lava i le faʻatinoina ma le mafaufau vaega, pei o le vaʻaia lelei, mafai ona faitau ma faʻalavelave-leai ni faʻamaumauga faʻamaumauga. O alumini fou e iai taimi nei, faʻaleleia atili o moli uila e faʻaaogaina. Faʻaopoopo olo olo.