Mamanu mekasini
Mamanu mekasini
Pepe Tautau

Butterfly

Pepe Tautau Na maua e le tamaʻi manu lona igoa mo lona tutusa i foliga o le pepe lele. O le minimalistic meafale e mafai ona faʻaputuputu i se faigofie auala ona o le fausaga o le vavaeina vaega. Tagata mafai ona vave faʻaputuputu le tautau e le lima lima. A oʻo ina manaʻomia le feʻaveaʻi, e sili le talafeagai ile feʻaveaʻiga pe a uma ona tuueseeseina. Faʻapipiʻi na o le lua sitepu: 1. tuʻu faʻatasi uma faʻavaʻa e fai ai se X; ma fai faʻataʻamilosaga foliga-taimane i itu uma faʻapipiʻi. 2. faʻasolo le fasi laupapa i luga o le taʻopopoa taimane foliga i itu e lua e uu ia faʻavaʻa

Medieval Reethink Aganuu

Medieval Rethink

Medieval Reethink Aganuu Medieval Rethink o se tali mai i se komisi tumaoti e fausia se Cultural Center mo se tamai nuu leai se malamalama i le Itumalo o Guangdong, lea aso toe i 900 tausaga i le Song Dynasty. O le fa atoaga, 7000 sqm atinaʻe o loʻo fesoʻotaʻi i le faʻatulagaga o maʻa anamua iloa o le Ding Qi Stone, o se faʻailoga o le amataga o le nuu. O le ata o le poloketi o loʻo faʻavae i luga o le faʻaalia o talaʻaga ma aganuu a le nuʻu anamua aʻo fesoʻotaʻi le mea tuai ma le fou. O le Nofoaga faʻale-aganuʻu e tu o se toe faʻauigaina o se nuʻu anamua ma se suiga e avea ai ma tusiata o aso nei.

Faatau Fale

Feiliyundi

Faatau Fale O se galuega lelei e atiaʻe ai lagona o tagata. O le tagata mamanu e oso ese mai i le masani masani manatua ma tuu se poto masani fou i le matagofie ma futuristic avanoa fausaga. O se fale faʻamanatuina faʻalemafaufau loloto ua fausia e ala i le faʻaeteete faʻapipiʻi o faʻatufugaga faʻapipiʻi, manino feoaʻiga o avanoa ma mea teuteu luga e teuteuina e mea ma lanu. O le i ai i totonu e le gata o le toe foi i le natura, ae o se manuia aoga.

Ituaiga Pulou

Black Hole Hood

Ituaiga Pulou Ole laina ole Hood na fuafuaina e ala ile musuia e le Black Hole ma le Worm Hole ua avea ai le oloa e aulelei ma foliga mai, o mea uma e mafua ai lagona mataga ma taugofie. E maua ai lagona lagona ma faigofie faʻaaoga ao kuka. E mama, faigofie ona faʻapipiʻi, faigofie e faʻamamaina ma mamanuina mo umukuka iland aso nei.

Faatau Fale

HuiSheng Lanhai

Faatau Fale Faʻatasi ai ma fanau i le taʻaloga e saili le iloa o le aʻoga ma le tuputupu aʻe e avea ma ogatotonu o le mataupu, faʻaavanoa le avanoa o le avanoa i le taʻaloga o le potu, ma le pixel sikuea o le mea e mafai ona vaʻaia, ma faʻaavanoaina ai le mafaufauga le aoga o aoga i malie. Mai le fomu, fua, lanu lanu, fausaga e lagona lagona malamalama, o le manatu o le avanoa faʻaauau ma faʻauoa pe a o mea uma o loʻo tuʻufaʻatasia ma soʻonaʻu.

Failauga

Black Hole

Failauga O le Black Hole na mamanuina i luga o le faavae o atamai atamai faaonapo nei, ma o se Bluetooth portable speaker. E mafai ona fesoʻotaʻi i soʻo se telefoni feaveaʻi ma tulaga eseʻese, ma o loʻo i ai le USB port mo le fesoʻotaʻiga i fafo atu feaveaʻi teuina. E mafai ona faʻaaogaina le moli malamalama i luga o le kesi. Foi, o le manaia foliga o le Black Hole faia ia mafai apalai homeware mafai ona faʻaaogaina i totonu o totonu.